- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.181
Resmini yaldızladım koydum kepime
Of çektikçe bakıyorum resmine
Daha doyasıya bakamadım yüzüne
Üzülme sevgilim az kaldı teskereme
Hatıramı yaşıyorum diyorsun üzülme
Daha elin değmedi elime
Doya doya bakamadım yüzüne
Ne olur telefon et bana sevgilim
Burada senin sesini duyayım
Kumrular gibi koklaşalım detleşelim
Resmine baka baka yatarım
Sevgilim uykumda seni sayıklarım
Sabahları seninle beraber kalkarım
Üzülme sevgilim az kaldı teskereme.
Senden ayrılmaktansa etsinler zulüm
Sensiz yaşamaktansa en acı ölüm
Özledim bir tanem özledim gülüm
YAZAN VE DERLEYEN
MAHMUT ŞİMŞEK ADIYAMAN
özom çok popüleriz topik olarak ondan bakıyorlar bize cnm
perim allah neşesini bozmasın eniştenin benimkide bugünde telefonda geceleri bazen yıldız oluyor dedi tek bir tane ben ona aşkım nöbette geceleri en parlak yıldızı görürsen anlaki o benimdir bana diyorki geçen akşam bir yıldız vardı sönüktü biraz ama öylece nöbetim bitene kadar seni izledim aşkım dedi orda olduğunu bilmek bana güç veriyor dedi canım benim yaaaa herşeyim..
ya benim aşkım bugün telefonda, şarkılar söylediiii, o kadar mutlu konuşuyor ki artık anlatamammm yaaaaaaaaaaçok mutlu oluyorum onun bu halineee... Kurban olurum onu verene yaaa. Nasıl yaşardım onsuzz.. Ne anlamsız olurduu... Lapa lapa kar yağıyor dışardaaa,, Aşkımmm, çok özledim seni sevgilimmm... Dünyammmmmmmmmmmm
ne güsel ya şafakların azalması aşklarımızı rahatlattı perişkom ya gerçekten bende öyle düşünüyorum o ol asaydı nasıl bir anlam verirdim dünyaya ne için yaşardım neye mutlu olurdum allahım bizi onların yokluğuyla sınama
özom çok popüleriz topik olarak ondan bakıyorlar bize cnm
perim allah neşesini bozmasın eniştenin benimkide bugünde telefonda geceleri bazen yıldız oluyor dedi tek bir tane ben ona aşkım nöbette geceleri en parlak yıldızı görürsen anlaki o benimdir bana diyorki geçen akşam bir yıldız vardı sönüktü biraz amlece nöbetim bitene kadar seni izledim aşkım dedi orda olduğunu bilmek bana güç veriyor dedi canım benim yaaaa herşeyim..
Bugün topikte romantik bir hava esiyorMaşallah diyelimmm aşklara,aşıklara
çağlom sakin ol cnm enişte napsın dayanacak gücü kalmamıştır haklı olarak ama keşke tatsız şyler olmasaydı az daha sabredelim cnm
üzülüyorum sadece..
benim sevdigim adam 2sene boyunca barimizda hergün sarhosuyla berdosuyla ugrasti birgün bile kavga etmedi hep kendini tuttu en dayanilmaz anlarda bile..
dün ilk defa ona istemeden belli ettim özledigimi ve bugün bunu yapmis olmasi hic normal degil..
sana yakismadi dedim,kardesin yasindaki cocuklari nasil döversin,senin buna hakkin yok dedim..cok agir konusuyorsun dedi üstüme geldiler cocuklarsa cocukluklarini bilsinler dedi ama kabul edemiyorum..o böyle biri degil gercektende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?