335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Resmini yaldızladım koydum kepime
Of çektikçe bakıyorum resmine
Daha doyasıya bakamadım yüzüne
Üzülme sevgilim az kaldı teskereme

Hatıramı yaşıyorum diyorsun üzülme
Daha elin değmedi elime
Doya doya bakamadım yüzüne

Ne olur telefon et bana sevgilim
Burada senin sesini duyayım
Kumrular gibi koklaşalım detleşelim

Resmine baka baka yatarım
Sevgilim uykumda seni sayıklarım
Sabahları seninle beraber kalkarım
Üzülme sevgilim az kaldı teskereme.

Senden ayrılmaktansa etsinler zulüm
Sensiz yaşamaktansa en acı ölüm
Özledim bir tanem özledim gülüm

YAZAN VE DERLEYEN
MAHMUT ŞİMŞEK ADIYAMAN

çok teşekkür perim ya

özom çok popüleriz topik olarak ondan bakıyorlar bize cnm
perim allah neşesini bozmasın eniştenin benimkide bugünde telefonda geceleri bazen yıldız oluyor dedi tek bir tane ben ona aşkım nöbette geceleri en parlak yıldızı görürsen anlaki o benimdir bana diyorki geçen akşam bir yıldız vardı sönüktü biraz ama öylece nöbetim bitene kadar seni izledim aşkım dedi orda olduğunu bilmek bana güç veriyor dedi canım benim yaaaa herşeyim..

ay ne güsel aşka bak

özom ben aşkımın kalbini çok seviyorum çok temiz bir kalbi var onun için ölürüm daha neleri var anlatsam şaşarsın...

cnm benim kıyamadığım tek varlık...

Bugün topikte romantik bir hava esiyor Maşallah diyelimmm aşklara,aşıklara

gevezem ben 337 celbinde çok arkadaşımı yolladım bir o kadarda kız arkadaşlarımın sevgilileri gitti içim buruk ya 3 arkadaşım tunceliye kimisi ankaraya kimisi erzuruma kimisi mardine kimisi izmire düştü rabbim yardımcıları olsun bizde ağustosta o hüzünü yaşamıştık...ayyy allah sağ sağlim geri gelmelerini nasip etsin onlarında daha benim sıpam var sırada (erkek kardeşim) henüz okuyo ama onu düşündükçe içim buruk oluyor allah bahtını güzel etsin bitanemin...

askim kavga etmis bugün,iki kisiyi dövmüs coook kizdim ona oda acayip pisman olmustu ama dayanamadim artik dedi..
dün ilk defa ona üzüldügümü gösterdim ve hemen bugün olanlara bakin..
bu gecede kendine devriye yazmis saat 1-3de, disariya cikmak istedim biraz diyor..
agzima tükireyim iste düzenini alt üst ettim yavrumun=(

kızlar ya aşkım akşam aradığında resmen soğuktan konuşamadı ya ayakta durmanın bile zor oldğunu söylyor sabah 4-6 nöbeti var ya off keşke yanında olsam ona sarılsam sıcasık yapsam aşkımı allah askerlerimize sabır versin ya

üzülüyorum sadece..
benim sevdigim adam 2sene boyunca barimizda hergün sarhosuyla berdosuyla ugrasti birgün bile kavga etmedi hep kendini tuttu en dayanilmaz anlarda bile..
dün ilk defa ona istemeden belli ettim özledigimi ve bugün bunu yapmis olmasi hic normal degil..
sana yakismadi dedim,kardesin yasindaki cocuklari nasil döversin,senin buna hakkin yok dedim..cok agir konusuyorsun dedi üstüme geldiler cocuklarsa cocukluklarini bilsinler dedi ama kabul edemiyorum..o böyle biri degil gercektende..

bencede özom gerek yok hüzüne şurda kalmış 39 - 40 kusur günlerimiz çok şükür yeni gidenler ne yapsın her türlü şükretmek lazım arkadaşlar hüzüne yer yok bu topikte artık son şafaklarımız iyi düşünelim iyi şeyler olsun ben bile şuan odamdayım müzik açtım gayet hareketli kahvemi yaptım sizlerle konuşuyorum aşkımın sesini duydum sağlığı sıhhati yerinde kalmış 39 günü daha ne olsun öyle değilmi ama özom kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hareketlenin yauuu ....

çağlom üzülme tatlım enişte koskoca adam devriyede kendine gelir biraz kendini suçlama boş yere...

canım senden kaynaklandığını sanmıyorum ben gerçekten sabrı taşmıştr belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…