335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Neneler ne hüznü bu saatten sonra biz mi düşünelim hüznü,ağlamayı 158 lerden geldik biz buralara

Caglocum üzülme canım enişteyi dediği gibi çok zorlamış olabilirler evt olmaması gereken bir olay ama sende üzülme artık....

Selam canlaaar, elektrik gidip duruyor sürekli yaa korkuyorummm Çağlom üzüldüm canım eniştenin yaşadığı tatsızlığa, artık onca günün patlamaları bunlar, neyse Allahtan ceza felan almamış. Benim aşkımda bikaç kişiye çok sinirleniyordu, çok sabırlıdır normalde, sürekli aman aman diyip uyarıyorum, askerliği uzar Allah etmesin yaa. Üzme canını sende içini dökmüşsün, dolmuşsun canım... Tutim gerçekten mi yaa hemen müdahale ett başlamadan bitsinnnn

Evet benimde aşkımın arkadaşları gitti bugün, içim sızladı yaa ... Allahım hepsine kolaylık versiin. Ayy 1 saat sonra Karsa gidecezz!!! Çok soğuktur kızlarr sıkı giyininnnnnn :98: Sonra İzmirde ısınırıızzz

perim aynen burdada arada gidicek gibi oluyo elektrikler...
hemen ilaç aldım cnm grip olmamam lazım benim ...
anam siz karstasınız buz gibi orası izmire gidince boyoz yiyin =)

perim harika olurrr valla
gevezem bende son zamanlarda bunu düşünür oldum...
ben cengiz kurtoğlunu düşünüyorum annemin çok yakın arkadaşının akrabası cengiz kurtoğlu inşallah evleneceğim günü konseri programı falan olmaz

Nikah şahidi olabilir ama, ben düğünde şarkıcı çağırılmasına çok karşıyım. İnsanlar gelini damadı umursamayıp direk sanatçıya konsantre oluyorlar, hiçbi spesiyalitesi kalmıyor evliliğin, insanlar konser izlemeye gelip gidiyorlar resmen.

havayı dağıtalımmm kızlar nikah şahidinizi kim yapmak istiyorsunuz ?

Benim kuzenim,yani askima yanik oldugumu anlamama vesile olan insan ve askimla gecirdigimiz en büyük kavgada kendimi affettirmeme yardimci olan askimin kardesi=)

Ben Müjdat Gezeni yapmak istiyorum Tutimmm inşallah gelirseeee aşkımızın mimarıı oo çünküü

o nasil öyle perim?? nasil mimarlik yapti size??

damardan girer iyi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…