- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.221
Çağlom aşkımız müjdat gezen sanat okulunda başladı bizim o yüzden
aaa cok güzel düsünmüssün perimm
insallah olur
pek sanmıyorum çağlom ama inşallahh
ya bende bilmiyorum bizimki olacakmi diye..kuzenim tamamda..
bir bilgin varmi senin,duyduguma göre sahitler evlenenlerle ayni soyisimde olamazmis?? ama eger askimin kardesi benim sahidim olursa soyisimlerimiz farkli yani sonucta olurmu öyle bilmiyorum=S
ya bende bilmiyorum bizimki olacakmi diye..kuzenim tamamda..
bir bilgin varmi senin,duyduguma göre sahitler evlenenlerle ayni soyisimde olamazmis?? ama eger askimin kardesi benim sahidim olursa soyisimlerimiz farkli yani sonucta olurmu öyle bilmiyorum=S
evet canım henüz soyadın değişmediğinden oluyor, geçenlerde bi akrabam evledi, damadın nikah şehidi kızın abisiydi
ayy cok mutlu oldum suann
tesekkürler canimm
internette baktim o kadar yazmiyordu birsey, iyiki varsiniz yaa
Özoşum iyi yapmışsın bence canımm yeni gelinsin senn al tabi güzel güzelll, ilk zamanlar çok misafirin olur gezmek isteyen olur evinii, serersin güzel güzel örütüünüüüükızlar bende çok faklı bir konu açayım ben 2 ay önce taçtan birsürü şey almıştım yastık nevresim yku seti falan orada satan kız beni gaza getirdi ve 700 liraya tüllü müllü bir yatak örtüsü aldım sizce kullanılır mı yada lazım mı ya sürekli kullanılmayacağı kesin :26:
sevgilimi koluma takarım bebekte 3-5 tur atarım...
kızlar bende çok faklı bir konu açayım ben 2 ay önce taçtan birsürü şey almıştım yastık nevresim yku seti falan orada satan kız beni gaza getirdi ve 700 liraya tüllü müllü bir yatak örtüsü aldım sizce kullanılır mı yada lazım mı ya sürekli kullanılmayacağı kesin :26:
Özoşum iyi yapmışsın bence canımm yeni gelinsin senn al tabi güzel güzelll, ilk zamanlar çok misafirin olur gezmek isteyen olur evinii, serersin güzel güzel örütüünüüüühayırlı olsun canımmm Benim ananemde İstanbuldaydı bana bembeyaz saten yatak takımı almış satene byılıyorum zaten yataktaaa, beyaz renkde aşkımın en sevdiğidirrr ,ayy içinde sıcacık uyicazz ne güzellllll
Olmaddııı bide Miami yaparımmmm gördüğün gibi TEZKEREMİİİİ ALDIMMM !!!!
özom benim istediğim model bu tatlım
Canım illaki kullanılır bende o tarz bişi almayı düşünüyorum ilk zamanlarda ve özel zamanlarda örtülebilir :103:
ayyy evett ben de grip oluyorummmmmmmmmmm off askerim çok üzülcekkk sakın hastalanma firar ederim 1 ay kala dedi dah düünnnkıyamam yaa.. bi de ben burda yalnızım die çok telaşlanıyorrr :98: aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?