335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ooyyyyy oyyy 337 leri okudukça içim parçalanıyorrr kızzzlarrr. Off off ne zor günlerdii yaa. Hele o ilk günnn birisi var gücüyle boğazımı sıkıyor gibiydii off yaa Allah yardımcıları olsuunn içim sızlıyoorrr :2:

evet perim bende arada giriyorum çok ii anlıyoruz onları ilk gün bir daha yaşamak istemediğim bir gündü buna çok eminim ya canımı söküp alıyolardı sanki sanki bir saniye bile geçmeyecekti onsuz hele o telefonu kapattığı an benim bittiğim andı yazarken bile ağlayasaım geldi inan ona ulaşamamak ne yaptığını nasıl oldğunu bilmemek deli etti beni telefondaki mesajları okudum her gün dönüp dönüp hiç silmedim silemezdim onları okudukça aşkım yanımda oluyordu sanki her aradığında telefonu kapattığında ağlardım hemen sanki yalvarırcasına aşkım kapatıyor musun deyip üzündüen sesimin kısılıp tamam aşkım derdim dediğimi ben bile duymazdım yüksek sesle söylersem hıçkıra hıçkıra ağlardım çünkü allahım aşkımı istiyorum yanımda

Aynen perim sanki canımdan can gitti Onlar için en zor zaman yolcu ettikleri an ve ondan sonraki 1 haftaGeçmicek gibi geliyordu günler gerçi 36 gün kaldı hala öyle geliyor şimdide sabırsızlık başladı :95:

şşşşşşşşşşttttt bırakın bakiimmm ağlamayııııı !!! Allahın zoruna gider bakın 155günden kaldı sadece 30 küsür günlerrr... evet çok özledik delirdik bittik yaşlandık mahvoldukkk ama kazandıklarımıza bakalımm !! Artık hasret sona erecek ve hepimizin ilişkileri eskisinden çok daha sağlam olucakk ! Çok daha iyi anladık herşeyin kıy*****iii...... 1gün bile ayrılmicaklar yanımızdan Allahın izniyleee !!! Çok az kaldı yaa ayyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :98:

laptop kucağımda uyuya kalmışım babişkom uyandırdı ...

perimmmmmmmmmm aman dikkat et heee grip falan olma gerçi bende kaptım şifayı ama hemen ilaç aldımm....

ayy 337 lerin durumunu bende çok iyi anlıyorum allah yar ve yardımcıları olsun...

335dc niye sinirleniyon adama belki geldiğinde süpriz yapacak adamcağız ne biliyon aaa

Neden canım nooldu??
aslında hiçbişy yok perim hiçbşy ama snir oldm
akşam aradı knuştuk snra nbet saatini syledi aradm yne knuştuk
komutan geldi kpatıyrm aşkm 10 dk snra ara ddi
tam 00.00da aradm
bak bklm saate kutlu olsn dedm
o da syledi .. şmdi nbetçiyi uyandırmam lazm aşkm snrada uyucm dedi tmam dedm
telde knuşurken hçbi zamn telefonu o kapamadı hp bna kapattrdı snra kendi kapattı
ama hersefrndede bn kpat derm kapatmz
nese tmam dedi kapattı suratıma biliyorm sçma ama snrlendmmmmm
morali şeye bozuldu normalde nbeti biticekti komutan glmiş bi saat snra yne nbetin wr demiş bnane bozulduysa bozuldu bnm mutlulugum nie yarıda bırakıyo
zaten hasta olucm gerginm off görck gnünü

Canım sen hasta olacağın için biraz fazla hassassın bence sıkma canını bakimmm

Oyyyyy annemmm kıyamam sana beenn, hastalancakmışdaa huysuzlaşır, hassaslaşırmışşşş gel bakim sennn canım benim yaaa canım nöbeti olanları tam saatinde uyandırmaları gerek yaa ondan hemen kapatmıştır, telaş yapmıştır canım benimm. Üzülme senn gelince doya doya her ayınızı her gününüzü uzunn uzunnn kutlicaksınızzzz :98:

Canım sen hasta olacağın için biraz fazla hassassın bence sıkma canını bakimmm
biliyorm saçma bnde farkındaym ama sinirleniyorm gevezem ya
hep aynı şey olur kapat kapat derz kaç kere bn kapatrm
bndada öyle olck sandm kapa dedi sen kapa dedm şap die dıt dıt dıtttttt duydmmmmmmmmm

canım orasıa askeriye ya onlara telefon konusunda anlayışlı olmalıyız üzülecek hiç birşey yokki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…