335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar ben geldim banyomu yaptım mis gibi of hemen aranıza koştum hypatia canım ya çok zor durumdasın askerinde biraz rahat birir heralde canım annesini de o kadar süre aramaması ilginç valla önceden nasıldı askere gitmeden önce sirekli senle görüşmek ister miydi:26:

döndükten sonra ayrılalım demesinden çok korkuyorum. korktuğum başıma gelir diye korkmamaya düşünmemeye çalışıyorum ama... çok korkuyorum

ben tuvalete gitsem tuvalet kapısında beklerdi. hiç böyle şeyler yoktu, benimle olmayı severdi. (sadece çok inatçı ve bencil o ayrı) sen benim umudum ışığımsın falan derdi. acemlikte de hergün aradı hergün konuştuk güzeldi ama ondan sonra sanki sevgilisi değilim de bi arkadaşı gibi davranıyor.

ben de anlamıyorum. ortada bi olay olsa anlıcam of of..

inan canım sana nasıl yardımcı olabileceğimizi bilmiyorum ya sen daha iii anlarsın olayları daha ii yorumlarsın onu sen tanıyorsun çünkü ama hiç birşey için kendini üzme

ay kızlar (((((( şimdi ablasının face'ine bakayım dedim ve duvarına "şafak 41:)" yazmış.

yani aşkım bana söylediği tarihte dönecekmiş gerçekten, bu kadar geç söyledi de süpriz yapacak falan değil((( 22 cumartesi dönecek gerçekten de... "cumartesi dönücem, pazar görüşürüz" demişti ve bir de işyerim taşınmıştı, oranın adresini almıştı...

ben de salak gibi gelip işyerime süpriz yapacak falan sandım, hep öyle ayarladım kendimi((((((((

Süpriz yokmuş yani! ama en azından döneceği tarihi kesin olarak öğrendim buna da şükür, manikür pedikür kuaför hazırlıklarını ona göre yaparım.

bi yandan içim böyle hazırlık yaparım diyo bi yandan ne hazırlığı? ayrılacaksınız diyor.

allah kimseyi benim durumuma düşürmesin, sevenleri sebepsiz sebepli ayırmasın amin. ve beni de sizleri de sevdikleriyle berabet çoook mutlu berabet kılsın inş. amin :) ah ah..

canım faceden ablasına soramaz mısın görüşüyorlar mı diye

döndükten sonra ayrılalım demesinden çok korkuyorum. korktuğum başıma gelir diye korkmamaya düşünmemeye çalışıyorum ama... çok korkuyorum

canımmm bence seni görüncee aklı başına gelicek hatasınıda anlayacak ayrıca sakın ayrılmaktan korktuğunuda belli etme dik dur karşısında yoksa senin ona verdiğin değeri gördükçe rahat davranıcaktır hatasını görmücektir ve eğer ararsa bütün içindekileri dökk ve hesap sorr neden aramadığını muhakkak öğren

inan canım sana nasıl yardımcı olabileceğimizi bilmiyorum ya sen daha iii anlarsın olayları daha ii yorumlarsın onu sen tanıyorsun çünkü ama hiç birşey için kendini üzme

yok ben iyi anlamıyorum kesinlikle. insan aşık olunca gözü görmüyor, kulağı duymuyor, aldatsa dövse falan "o beni seviyor" diyor.(tabi böyle şeyler yok yanlış anlamayın:) ama aşık insan ayırt edemiyor farkına varamıyor bazı şeyleri.)

bakalım hayırlısı olsun. sizin de kafanzı şişiriyorum ama son 41 gün.. geçecek inş.. :)

canım kafa şişirmek ne demek ya anlat rahatla tabiki her zaman buradayız

canım faceden ablasına soramaz mısın görüşüyorlar mı diye

ablasına soramam canım. onlar doğulu, anlamıyor bu durumları. dönünce havaalanında kucağına atlıcam demiştim de sakın yapma, çekinirim demişti bizimkisi. birlikteyken fotolarımızı başkasına çektirmez falan.
ablasını arasam kıyamet kopar. hiç bulaşmıyorum o işlere o yüzden. (

evet dönünce korktuğumu belli etmicem asla ve "aşkımız bu ayrılığın zorluğun üstesinden de geldi. bizimki gerçek aşk, ömürlük aşk" diyecem, belki etkilenir falan. (
ararsa hesap sorma durumum yok çünkü MAKSİMUM 20 saniye konuşuyoruz (

canım ne varki bunda ne ilginç bir durum neyse tatlım hayırlısı olsun:26:

canım yirmi saniye mi dedin hep miöyle o kadar da az olmamalı

canım yirmi saniye mi dedin hep miöyle o kadar da az olmamalı

acemlikten sonra hep böyle. maksimum 20. 3 aralıkta 15 saniye konuşmuşuz mesela( ama bazen cepten arardı o da iki ayda 3 kez falan gizlice o zman 5 dk konuşurduk ah ah(

canım ne varki bunda ne ilginç bir durum neyse tatlım hayırlısı olsun:26:

malesef canım çok ilginç. ablam nişanlandı mesela, daha sevgiliyken aileler tanıştı, kahvaltıya gittiler, arar sorarlar öyle güzel ki.
öyle işte.

hayatm tanıştırmamasına bişy demicm çnkü bnmki askere gidp geliym o zamn tnıştırcm cddiyetimi anlasnlr demişti... o tarz bi dşnce olabilr ondakide dnünce tanıştırır blki..
ama ailesi biliyo bni knuşuyrz annesyle tnşma drumu yok ama henz..

nası 20snye ya
o kadar dşünceli olamaz bşkalarıda mı 20 sn knuşuyo bekletmememk için çok saçma
aaaa valla sabırlısn cnm sen
fce e grdi sna bişy yazmşmı ?
cnm bu çocuk gelsn hemn adam akıllı bi knuş ne yani bu böyle
ama sakın korktugunu blli etme aksine güçlü dur bnden vazgeçemez hissine kapılmasn

face'E girip bir şey yazamaz ki. internetleri yok, sınırda. telefon da yok, yeni karakola taşındığı için sanırım.

benim aşkım fabrikatör çocuğuna borç verip parası olmadığı için ehliyetini alamayan, borcunu geri isteyemeyen biri, başkalarına karşı böyle malesef. yani başkalarını düşünüyor, buna inanırım. ama ilişkimizde bencil.

ya da inanmıyorum. arayamıyorum falan derken de ailesini aradığı çıktı ortaya. beni de arayıp bi iyiyim diyemez miydi???? bu kadar mı değersizim anlamıyorum. (

aşkımı ilk kez kamerada gördm kalbim çıkıcaktııı
bi 8 eylülde görmeye gttm o gnden snrada ilk kez kamerada gördm işteee
ahh ahhh

ahh ne güzel:))) çok sevindim canımmm... dğeişmiş mi , kilo falan nasıldı? :)) bnm sevgilim en az 10 kg vermiş, 60 kg olmuş çocuk gibi kalmışmış. arkadaşlaryı ona öyle diyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…