335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Aşkım aradı ağlarken tutamadım kendimii... Ama her zamanki gibi tek bi sözüyle güldümeyi başardı benii Ağlama nefes alma sebebim, erğekin geliyor çok az kaldı dedi...

Dizlerinde uyuduğum, gözleriyle avunduğum, boyuna posuna kurban olduğum, ilk ve son aşkım Perin sana çok aşık be adam !!!!

offfffff perim o k<adar da dedim ağlamak yok gülmek var diye neyseki eniştem olaya el koymuş

Günaydin canlarimm,
bugün askim gittiginden beri ilk defa bu kadar gec uyandim..
gece uyuyamadim bir türlü sacma sapan rüyalar gördüm, ona kizginligim tüm gece kovaladi beni anliyacaginiz
Aglama perim yaa, bende aglamak istiyorum yine daha 2gün önce sabaha kadar agladim bitti artik bir kac hafta aglamam diyordum ama dün cok kizdim askima,bide o rüyalari görünce suclu hissettim kendimi yavrucum benim ya=(

eskiden pazar günlerini iple cekerdim carsiya cikardi bebegim, ama alay komutani gelip bu karakoldan kimseye carsi izni verilmeyecek dediginde oda bitti=(

orignate hosgeldin canim aramizaa, Allah kavustursun senide

Bu arada 337lerin safagi 156 ben dün internette hesaplattim..

Günaydın Çağlom, kitlemiş mi çarşıyı komutan ? ahh benim askerim gittiğinden beri 2 gün çıkabildi sadece. Şu çarşı izni olmayanlara erken terhis işi çıkmalıydı bence... Neyse ağladım ağladım sesini duydum rahatladımm. Sende üzülme kuzum oldu bi kere bundan sonra yaşanmaz öyle birşey dolmuş patlamış işte askerin... Bne bi banyoya giriyorum canlar görüşürüzzz

ayyyyyyy benimde yıkanmam lazım askeri nöbetteyken yıkanayıim bari aramaz nasılsa

canım benşm sıkma tatlı canını havalarda soğudu nöbetler zorlaştı hasret arttı birde çarşı kitlenince askerin asabileşmiştir

evet perim kilitlemisler carsiyi,en son bayramin 2. günü cikmisti sonra birdaha cikamadi ama olsun son 36 gün nede olsa bunada dayanirim=)

Bende aradim yavrucugumu,özür dilemek istedim dün cok agir konustum diye..
Telefona o cikti direk, askim dedim seni cok seviyorum oldu ilk kelimesi
Kurban olurum ben askimaa,firsat vermedi bile konusmama özür diledi benden cok pisman oldugunu anlatti.. Bugün gitmis komutandan izin istemis cocuklara mangal yapmak istiyorum demis oda izin vermis=) carsidan et,tavuk,sucuk almis aksam 4de mangal yapacam hepsine dedi, hepsi benden kücük vicdanim el vermiyor diyor kiyamiyorum kimseye ama oldu bir kere geride alamam diyor bebegim=(

Ben taniyorum sevdigimi,yarimi.. O öyle vuran kiran biri degildir.. Biricik yaa ölürüm saniye bile düsünmem yoluna.. Sanki ben dogurmusum onu, olabilirmi böyle birsey yaa??

yazdıklarımızdan anlaşıldığına göre hepimizzzz çokkk özledikk artıkkk dayanmaa gücümüz az kaldııı biraz daha sabırrr

seni yerlerde göklerde bulamazlarken...
bende gizli olduğunu sezenler olmuş...
dumlu dumluymuşsun yüreğimde..
kımıl kımılmışsın bileklerimde...
domur domur ter ışıl ışıl fer ellerimde gözbebeğimde..
aramızda dağlar yollar yıllar var iken...
beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş...
sargın yaprakmışım dallarına
yangın toprakmışım yağmurlarına...
türkü olmuşsun...
umudummuşsun
sevdama yarınlarıma...

çokkk amaaa çokkk özledimmmmmmm..........

bugün ben de ağlayarak uyandım. hem 9 gündür konuşmamamızın etkisi, hem aklımdaki kötü düşünceler, hem de gördüğüm kabusun etkisiyle. göya aşkıma askerden gelmiş, forumday azdığım 42 konya yazısını görüyor ben askerdeyken kimi konya'ya yolcu ettin falan diyor, ben ona onun şafak sayısı olduğunu bile söyleyemiyorum beni dinlemiyor, kaçıyor falan. ağla ağla.. derken ağlayarak uyandım.

bitsin artık bu kabus. gelsin bir an önce. arasın sesini duyayım. ne zaman döneceğini bile bilmiyprum. böyle manyakça bir şey olabilir mi????? en son ağustos 10'da gördüm aşkımı...... bu kadar saçmalık olabilir mi?

artık dayanamıyorum çıldırıcam kızlarr önceden şarkıları duyup ağlardım şimdi şarkıya da gerek yok ağlayıp duruyorum of of ((

hypatiacım sen arasan madem bu kadar kötüsüm arayıp öğren durumunu neden aramadığını sor ya da ailesinden birini ara seni aramasını söylesinlerr böylebekleyerek kendine eziyet ediyosun

canım cebi kapalı. sınır karakolunu ise arıyorum ama çalıyor açan yok çünkü ankesörler bğalanmadı daha toki sınır karakollarını yeniledi, yeni taşındılar o yüzden arayabileceğim telefon yok.

onun aramasını bekliyorum mecbur o da aramıyor. ailesini arayamıyorum malesef

zaten beni gerçekten sevse bana değer verse gitmeden ailesine söyler, tanıştırır falan. sizinkileri okuyup ciddiyetlerini gördükçe anlıyorum bazı şeyleri((((

kötü düşünme canımm belki gelince tanıştırırım diye düşünmüştür giderken kavgalı falan mı ayrıldınız ya da ordayken kavga mı ettiniz yani sadece seni mi aramıyor yanlış hatırlamıyosam ailesini arıyo demiştin de mi önceden :26::26:

Oyy kıyamam size yaaa insan hatalat yapabilir hayatta ama bunlardan ders çıkarması bir daha tekrarlamaması önemli. Kaldıki senin sevdiceğin agresif bir insan değilmiş zaten, yaşanan zor günler insanları kendi kimliğinden çıkarıp bambaşka bi insan yapabiliyor bazen. Anlık şeyler ama bunlar, gelip geçici. Sen doğurmuşsun gibi hissetmen tabiikide olabilir Çağlom bu dönemde ve ilişkilerimizde hem anaları hem kardeşleri hem arkadaşları ama en çokta başlarının tacı sevdikleri olduk biz. Böyle hissetmen çok normall
Bu arada askimin bugün tezkere tarihi belli oluyormus kizlar, acayip heyecanliyim
Süperr yazarsın hemennn ! Benim aşkım 17 OCAK saat 6:30a almış biletiniiiii
Çok güzelmiş bu Mayramm off çok özledikk çookkkk

Ayy kıyamam yaa çok yıpratmışsın sen kendinii çok dolmuşsun arkadaşım. Mayramın dediği gibi sen arasan askerini? Y da yakınlarına ulaşsann? 9 gün çok uzun bi süre yaa. Düşünemiyorummm :18:

kavgalı ayrılmadık, orda da hiç kavga etmedik. bi ara beni aramaıp ailesini aradığı dönem olmuş, ablasının faceinde görmüştüm bi kere bi yorum yazmış o kadar, bir de annemle 4 gün konuşmadım küstü demişti yani en faz 4 gün konuşmamış annesiyle oysa benimle oooo ((

şimdi durum ne? kimi arıyor kimi aramıyor bilmiyorum. ama dayanamıyorum. yapacak hiçbir şeyim yok beklemekten başka. ne ben arıyabiliyorum ne de birine sorabiliyorum (

ben askerde olup da aynısını yapsam sen benim burda ne haldeo lduğumu bilmiyo musun der yine bana kızardı ya da aramadın ben de başkasını buldum derdi eminim. hep o hakl. off off... insan kalbi seven kalp bu kadar dayanır mı beklemeeye??? ((

ben arayamıyorum canım karakol toki nin yaptığı yeni yerlerine taşındı tel yok, cep yok. öylece bekliyorum sadece. yakınlarına da ulaşamıyorum yani tanışmıyoruz. öyle işte (

sürüncemedeyim, dönünce ne olacak onun bilinmezliği de sinir bozuyo... bu askerlik mahvetti beni

sonuna kadar haklısın canım kızmakta ama sanırım baya psikolojisini bozmuş askerlik yani bi nedeni olmalı herşey güzelken bi anda böyle davranması gerçekten garipp sanırım biraz bencilce davranıyo sabret canım arar belki az kaldı dönünce mutlaka vericektirrr bunca günün hesabını sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…