- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.421
amiiiin canım cümlemizinsizinkiler nerlerde askerlik yapıyorlarr ??
Aşkım aradı ağlarken tutamadım kendimii... Ama her zamanki gibi tek bi sözüyle güldümeyi başardı beniiAğlama nefes alma sebebim, erğekin geliyor çok az kaldı dedi...
Dizlerinde uyuduğum, gözleriyle avunduğum, boyuna posuna kurban olduğum, ilk ve son aşkım Perin sana çok aşık be adam !!!!
Günaydın Çağlom, kitlemiş mi çarşıyı komutan ? ahh benim askerim gittiğinden beri 2 gün çıkabildi sadece. Şu çarşı izni olmayanlara erken terhis işi çıkmalıydı bence... Neyse ağladım ağladım sesini duydum rahatladımm. Sende üzülme kuzum oldu bi kere bundan sonra yaşanmaz öyle birşey dolmuş patlamış işte askerin... Bne bi banyoya giriyorum canlar görüşürüzzz
Günaydin canlarimm,
bugün askim gittiginden beri ilk defa bu kadar gec uyandim..
gece uyuyamadim bir türlü sacma sapan rüyalar gördüm, ona kizginligim tüm gece kovaladi beni anliyacaginiz
Aglama perim yaa, bende aglamak istiyorum yine daha 2gün önce sabaha kadar agladim bitti artik bir kac hafta aglamam diyordum ama dün cok kizdim askima,bide o rüyalari görünce suclu hissettim kendimi yavrucum benim ya=(
eskiden pazar günlerini iple cekerdim carsiya cikardi bebegim, ama alay komutani gelip bu karakoldan kimseye carsi izni verilmeyecek dediginde oda bitti=(
orignate hosgeldin canim aramizaa, Allah kavustursun senide
Bu arada 337lerin safagi 156 ben dün internette hesaplattim..
Bu arada askimin bugün tezkere tarihi belli oluyormus kizlar, acayip heyecanliyim
bugün ben de ağlayarak uyandım. hem 9 gündür konuşmamamızın etkisi, hem aklımdaki kötü düşünceler, hem de gördüğüm kabusun etkisiyle. göya aşkıma askerden gelmiş, forumday azdığım 42 konya yazısını görüyor ben askerdeyken kimi konya'ya yolcu ettin falan diyor, ben ona onun şafak sayısı olduğunu bile söyleyemiyorum beni dinlemiyor, kaçıyor falan. ağla ağla.. derken ağlayarak uyandım.
bitsin artık bu kabus. gelsin bir an önce. arasın sesini duyayım. ne zaman döneceğini bile bilmiyprum. böyle manyakça bir şey olabilir mi????? en son ağustos 10'da gördüm aşkımı...... bu kadar saçmalık olabilir mi?
artık dayanamıyorum çıldırıcam kızlarr önceden şarkıları duyup ağlardım şimdi şarkıya da gerek yok ağlayıp duruyorum of of((
canım cebi kapalı. sınır karakolunu ise arıyorum ama çalıyor açan yok çünkü ankesörler bğalanmadı daha toki sınır karakollarını yeniledi, yeni taşındılar o yüzden arayabileceğim telefon yok.
onun aramasını bekliyorum mecburo da aramıyor. ailesini arayamıyorum malesef
zaten beni gerçekten sevse bana değer verse gitmeden ailesine söyler, tanıştırır falan. sizinkileri okuyup ciddiyetlerini gördükçe anlıyorum bazı şeyleri((((
Oyy kıyamam size yaaaevet perim kilitlemisler carsiyi,en son bayramin 2. günü cikmisti sonra birdaha cikamadi ama olsun son 36 gün nede olsa bunada dayanirim=)
Bende aradim yavrucugumu,özür dilemek istedim dün cok agir konustum diye..
Telefona o cikti direk, askim dedim seni cok seviyorum oldu ilk kelimesi
Kurban olurum ben askimaa,firsat vermedi bile konusmama özür diledi benden cok pisman oldugunu anlatti.. Bugün gitmis komutandan izin istemis cocuklara mangal yapmak istiyorum demis oda izin vermis=) carsidan et,tavuk,sucuk almis aksam 4de mangal yapacam hepsine dedi, hepsi benden kücük vicdanim el vermiyor diyor kiyamiyorum kimseye ama oldu bir kere geride alamam diyor bebegim=(
Ben taniyorum sevdigimi,yarimi.. O öyle vuran kiran biri degildir.. Biricik yaa ölürüm saniye bile düsünmem yoluna.. Sanki ben dogurmusum onu, olabilirmi böyle birsey yaa??
Süperr yazarsın hemennn ! Benim aşkım 17 OCAK saat 6:30a almış biletiniiiiiBu arada askimin bugün tezkere tarihi belli oluyormus kizlar, acayip heyecanliyim
Çok güzelmiş bu Mayrammyazdıklarımızdan anlaşıldığına göre hepimizzzz çokkk özledikk artıkkk dayanmaa gücümüz az kaldııı biraz daha sabırrr
seni yerlerde göklerde bulamazlarken...
bende gizli olduğunu sezenler olmuş...
dumlu dumluymuşsun yüreğimde..
kımıl kımılmışsın bileklerimde...
domur domur ter ışıl ışıl fer ellerimde gözbebeğimde..
aramızda dağlar yollar yıllar var iken...
beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş...
sargın yaprakmışım dallarına
yangın toprakmışım yağmurlarına...
türkü olmuşsun...
umudummuşsun
sevdama yarınlarıma...
çokkk amaaa çokkk özledimmmmmmm..........
bugün ben de ağlayarak uyandım. hem 9 gündür konuşmamamızın etkisi, hem aklımdaki kötü düşünceler, hem de gördüğüm kabusun etkisiyle. göya aşkıma askerden gelmiş, forumday azdığım 42 konya yazısını görüyor ben askerdeyken kimi konya'ya yolcu ettin falan diyor, ben ona onun şafak sayısı olduğunu bile söyleyemiyorum beni dinlemiyor, kaçıyor falan. ağla ağla.. derken ağlayarak uyandım.
bitsin artık bu kabus. gelsin bir an önce. arasın sesini duyayım. ne zaman döneceğini bile bilmiyprum. böyle manyakça bir şey olabilir mi????? en son ağustos 10'da gördüm aşkımı...... bu kadar saçmalık olabilir mi?
artık dayanamıyorum çıldırıcam kızlarr önceden şarkıları duyup ağlardım şimdi şarkıya da gerek yok ağlayıp duruyorum of of((
kötü düşünme canımm belki gelince tanıştırırım diye düşünmüştür giderken kavgalı falan mı ayrıldınız ya da ordayken kavga mı ettiniz yani sadece seni mi aramıyor yanlış hatırlamıyosam ailesini arıyo demiştin de mi önceden :26::26:
Ayy kıyamam yaa çok yıpratmışsın sen kendinii çok dolmuşsun arkadaşım. Mayramın dediği gibi sen arasan askerini? Y da yakınlarına ulaşsann? 9 gün çok uzun bi süre yaa. Düşünemiyorummm :18:
kavgalı ayrılmadık, orda da hiç kavga etmedik. bi ara beni aramaıp ailesini aradığı dönem olmuş, ablasının faceinde görmüştüm bi kere bi yorum yazmış o kadar, bir de annemle 4 gün konuşmadım küstü demişti yani en faz 4 gün konuşmamış annesiyle oysa benimle oooo((
şimdi durum ne? kimi arıyor kimi aramıyor bilmiyorum. ama dayanamıyorum. yapacak hiçbir şeyim yok beklemekten başka. ne ben arıyabiliyorum ne de birine sorabiliyorum(
ben askerde olup da aynısını yapsam sen benim burda ne haldeo lduğumu bilmiyo musun der yine bana kızardı ya da aramadın ben de başkasını buldum derdi eminim. hep o hakl. off off... insan kalbi seven kalp bu kadar dayanır mı beklemeeye???((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?