- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.461
başta çok kötü oldm özoş yakıyamam yaaaa canım benim ne mutlusundur şimdi
cnm interneti yksa nası son 41 gn yazdı ://face'E girip bir şey yazamaz ki. internetleri yok, sınırda. telefon da yok, yeni karakola taşındığı için sanırım.
benim aşkım fabrikatör çocuğuna borç verip parası olmadığı için ehliyetini alamayan, borcunu geri isteyemeyen biri, başkalarına karşı böyle malesef. yani başkalarını düşünüyor, buna inanırım. ama ilişkimizde bencil.
ya da inanmıyorum. arayamıyorum falan derken de ailesini aradığı çıktı ortaya. beni de arayıp bi iyiyim diyemez miydi???? bu kadar mı değersizim anlamıyorum.(
cnm kilo vermiş snrm pek vermedm diyo ama blmiyorm zatn zayıftıahh ne güzel:))) çok sevindim canımmm... dğeişmiş mi , kilo falan nasıldı? :)) bnm sevgilim en az 10 kg vermiş, 60 kg olmuş çocuk gibi kalmışmış. arkadaşlaryı ona öyle diyormuş.
off tutimmm napmş enişteeeeeben geldimmmmmmmmmmm çarşı izini için aşkımın komutanı bir tek benimkine izin vermiş doğubeyazıta düşen başka 337 lerden bir arkadaşı gelmiş aşkımı ziyarete komutanı sen arkadaşınla ilgilen çık demiş aşkım arkadaşını birliğine teslim etmeye götürdü diyorki aşkım doğubeyazıt asker kaynıyor dedi çok kısa dönem var dedi sanırım yarın birliğe gidiceklermiş benimki ve komutanı yeni gelenlerin eğitimi için aşkım görsen diyor aklıma ilk günüm geldi dedi hepsi şaşkın şaşkın bakıyor etrafına dedi neden burdayım dercesine dedi çok şükür ben atlattım atlatıyorum dedi...bugün orda bir çiçekçiden gül almış yavrum ya net cafeye geldi bana kırmızı gülü kokluyor seni çok özledim değip çiçeği öpüyor dedim o çiçeği atıcakmısın hayır dedi yastığımın altına koyucam dedi inanılmaz özledim seni dedi sabret bebeğim 39 gün sonra gelicem bir daha ayrılmıcaz dedi web camda ben ağladım o susturdu çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmm çarşı izini için aşkımın komutanı bir tek benimkine izin vermiş doğubeyazıta düşen başka 337 lerden bir arkadaşı gelmiş aşkımı ziyarete komutanı sen arkadaşınla ilgilen çık demiş aşkım arkadaşını birliğine teslim etmeye götürdü diyorki aşkım doğubeyazıt asker kaynıyor dedi çok kısa dönem var dedi sanırım yarın birliğe gidiceklermiş benimki ve komutanı yeni gelenlerin eğitimi için aşkım görsen diyor aklıma ilk günüm geldi dedi hepsi şaşkın şaşkın bakıyor etrafına dedi neden burdayım dercesine dedi çok şükür ben atlattım atlatıyorum dedi...bugün orda bir çiçekçiden gül almış yavrum ya net cafeye geldi bana kırmızı gülü kokluyor seni çok özledim değip çiçeği öpüyor dedim o çiçeği atıcakmısın hayır dedi yastığımın altına koyucam dedi inanılmaz özledim seni dedi sabret bebeğim 39 gün sonra gelicem bir daha ayrılmıcaz dedi web camda ben ağladım o susturdu çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çagloym 10dk dolmasını bkliyorum
başta çok kötü oldm özoş ya
ama şuan çok mutluym bi çarşı dha btti orda sdce 2 çarşısı kaldıı
cnm interneti yksa nası son 41 gn yazdı ://
yaa sık arayamamasına bişy diyemem durumunu blmiyorm orda ama madem o kadar az arıyo en azındn aradgnda bi 10 dk knuşmalısnz anlayamadm cnm ya :/
hmm tmam o zamncnm ablası kendi faceine yazmış:)
slma kıslar nasılsınız yaa ankara donuyor birara dışarda işim vardı çıktım arabayla gitmeme rağmen dondum.haftaya umarım düzelir hafalar yaa.kocişe gidecemdeee
canım bende iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum havalara bağlı ama yaaaa:26:
aslında ben buhafta sonu gitmeyi planlıyordum ama kociş buarada havalar felaket şurda 1 ay kalmış sana bişey olmasına dayanamam hasta olmandan korkarım dedi izin vermedi haftaya havalara bağlı dedi umarım ii olurda gideriz yaa şimdiden başlayalım dualara dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?