335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kıyamam yaaaa canım benim ne mutlusundur şimdi
başta çok kötü oldm özoş ya
ama şuan çok mutluym bi çarşı dha btti orda sdce 2 çarşısı kaldıı

cnm interneti yksa nası son 41 gn yazdı ://
yaa sık arayamamasına bişy diyemem durumunu blmiyorm orda ama madem o kadar az arıyo en azındn aradgnda bi 10 dk knuşmalısnz anlayamadm cnm ya :/

ahh ne güzel:))) çok sevindim canımmm... dğeişmiş mi , kilo falan nasıldı? :)) bnm sevgilim en az 10 kg vermiş, 60 kg olmuş çocuk gibi kalmışmış. arkadaşlaryı ona öyle diyormuş.
cnm kilo vermiş snrm pek vermedm diyo ama blmiyorm zatn zayıftı
kas yaptm biraz ama zayıflamş olablrm diyo
nese gelsnlr aldırırz kilolarıı
zaten deli gbi burger yemegi özlemş orda yokmş
yandk o glnce bnde kilo alıcm bnde hiç hayr diyemem burgera

ben geldimmmmmmmmmmm çarşı izini için aşkımın komutanı bir tek benimkine izin vermiş doğubeyazıta düşen başka 337 lerden bir arkadaşı gelmiş aşkımı ziyarete komutanı sen arkadaşınla ilgilen çık demiş aşkım arkadaşını birliğine teslim etmeye götürdü diyorki aşkım doğubeyazıt asker kaynıyor dedi çok kısa dönem var dedi sanırım yarın birliğe gidiceklermiş benimki ve komutanı yeni gelenlerin eğitimi için aşkım görsen diyor aklıma ilk günüm geldi dedi hepsi şaşkın şaşkın bakıyor etrafına dedi neden burdayım dercesine dedi çok şükür ben atlattım atlatıyorum dedi...bugün orda bir çiçekçiden gül almış yavrum ya net cafeye geldi bana kırmızı gülü kokluyor seni çok özledim değip çiçeği öpüyor dedim o çiçeği atıcakmısın hayır dedi yastığımın altına koyucam dedi inanılmaz özledim seni dedi sabret bebeğim 39 gün sonra gelicem bir daha ayrılmıcaz dedi web camda ben ağladım o susturdu çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

off tutimmm napmş enişteeeee
bnde soruyorm sürekli wrmı ihtiyacn olan bşy yollymmı die sendn bşka bişy istemiyorm dio

ayyyyy ne romantik erkekin canım ağlama artık ağlama zamanı değil az kaldı günler gerçekten 123 gün geçmiş ya

335dc m,özom sanırım sabretmemizin mükafatını çok güzel bir şekilde alıyoruz hepimiz...benimki bana ben senin saynde rahat bir askerlik yaptım dedi allahım bana seni nasip etmiş hep allahtan her gece benim için onu bana kısmet et allahım diye dua ettim her gece dedi senin anlayışın,sabrın,ilgin,kendine güvenin askerliğimin çok rahat ve aklımın sende kalmayacak bi şekilde bitmesini sağladı dedi iyi ki varsın ve bana kısmet olursun inşallah dedi...birde dediki burda çok asker var dedi her gün biri sevgilis ile saçma sebepler yüzünden tartışıp ayrılıyorlar dedi asker perişan oluyor ağlıyorar duvarları yumrukluyorlar dedi onları gördükçe içim gidiyor dedi bana böyle şeyler yaşatmadığın için sana minnetarım aşkım dedi söz veriyorum aşkına layık bir şekilde sevgili olucam sana dedi el üstünde tutucam seni dedi ki tutuyorum dedi annesi falan hep beni soruyormuş kızım nasıl iyimi falan diye ben bunları duydukça mutlu oluyorum en ufacık şeyden mutlu olma huyum vardır bunlar benim için tek taş pırlantadan daha değerli şeylerdir...tek taşı bile geçtim benim için tek taşın bile önemi yok kocaman sevgisi ile dağ gibi yüreği ile aşkımın sevgisi herşeye bedel daha ne isteyebilirimki ben...

Son düzenleme:
ayyyaşkım ardı sesi çok güzeldi bizim biletler geliyor dedi ne bileti dedim alt devreler geliyor onları görüncezaman daha çabuk gecer dedi onların alışma zamanlarını izleyecekmiş şafak sayışlarını falan

çagloym 10dk dolmasını bkliyorum

tamam canim benim, cok sagol..

perimm öyle derinden hissediyorumki varligini anlatamiyorum bile yaa.. benki saatlerce kesintisiz yorulmadan konusabilen biriyim konu ask olunca gözlerine bakip kayboluyorum sadece kendimi ifade edemez bir hal aliyorum

2senemiz dolacak 6subatta tek bir kere büyük bir tartismamiz oldu ve buda ailelerden kaynaklanan bir sorundu..ona o zamanda dedim eger bu dünyada seni benden daha cok birini karsima cikarirsan bende senden vazgecerim diye, annen bile gelse sana hissettigim duygulari hissetmiyordur dedim.. Bugün ne kadar hakliydin sen bu lafi söylerken diyor yavrucum..

Ahh ahh bugün hepimiz askimizi farkli bir doruklarda yasiyoruz sanirim=)
Artik bitiyor hayirlisiyla kavusma aninin düsüncesi verdigi heyecani farkli bir kilifa koyuyor hepimizi..
Karla birlikte ask yagiyor topraga, kokusu geliyor yarimin uzaklardan sanki..
Cok özledim onu ama cooook..

heytttt iyi pazarlar herkeseeee burada bunalım hissediyorum sakın sakın yapmayınnnnn:18::18::18: anons yapıldı yarın okullar tatilmişçok mutlu oldum. şimdi okul işlerimi halledip ehliyet sınavıma çalışıcam canlarım. sizleri çok seviyorummmm

cnm ablası kendi faceine yazmış:)

kuşkam hadi iyisin okullar tatil haaa...
@@@hypatia cnm bu arada sakın kendini ayrılıcaz diye kafanda kurma insanın başına ne gelirse düşündüğünden gelirmiş olumlu düşün oluml şeyle rolsun ben sanmıyorum askerinin senden ayrılacağını herşey daha güzel olucak çünkü...
caglom enişte ile aranız hep iyi olsun cnm arada oluyor böyle oda sırf şafak sıkıştırıyor diye oluyor...

istanbul acaip buz gibi soğuk kendimi buz devri filmindeki karakterler gibi hissediyorum hani şu sürekli fındık peşinde koşan bir yaratık varya uzun burunlu

slma kıslar nasılsınız yaa ankara donuyor birara dışarda işim vardı çıktım arabayla gitmeme rağmen dondum.haftaya umarım düzelir hafalar yaa.kocişe gidecemdeee

canım bende iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum havalara bağlı ama yaaaa:26:

aslında ben buhafta sonu gitmeyi planlıyordum ama kociş buarada havalar felaket şurda 1 ay kalmış sana bişey olmasına dayanamam hasta olmandan korkarım dedi izin vermedi haftaya havalara bağlı dedi umarım ii olurda gideriz yaa şimdiden başlayalım dualara dimi??

bende 73 gün sonra gidiyorum askima
ne kadar cok varmis daha yaa yazinca anladim
ben onu geldiginde karsilayamicam, o beni karsilicak diye giderken asker elbiseleri giyiniptemi gitsem acaba sonucta bende burda bir nevi askerlik yapiyorum

evet canım ya inaşallah gidebiliriz benimki çok riskli gelibolu olduğu için feribotla karşıya geçmem gerekiyor eğer seferler falan iptal olursa yıkılırımben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…