335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Sen aşkının msgıyla uyandın bende ağlayarak uyandım bugünnnn geçti mi aşkına dargınlığınnn?

günaydın perişkom canım hayırdır niye ağladın ya üzülmek yok demedik mi

Günaydın Özoşumm... Ya çok özledim işte, sabah çok duygusal uyandım, tutamadım gözyaşlarımı akıverdi birden, geçen hafta bugün yanında uyanmıştım, yüzünün her karesini öpüp seni seviyorum diyerek yüzlerce kez... O doldu yüreğim doldu.............. Bi de bugün 337 ler gidiyor, onların halini düşündükçe de ağlıyorumm benn çok fenayımmm

anlıyorum canım bu ağlamalar hasretten son ağlamalarımız olacak .inşallah tadını ala ala ağlıyalım akşam bende sen gibiydim tatlım ilk gittiği günü foruma yazarken ilk günmüş gibi ağladım aslında ağlamanında bir tadı var ya demi perişkom

merhaba arkadaşlar :80: forumu yeni keşfettim benim de eşim 335. dönem askerlik yapıyor nerdeyse 4 aydır asker yani

Evet Özom insan ağlayıp rahatlamalı gerçkekten, biriktirince sonucu çok daha kötü oluyor. Benim ağlamalarım onsuz geçirdiğim günlere işte, artık 1 gün bile geçirmek istemiyorum onsuzz. Gelince seni eve kitlicem anahtarı da yicem dedim, aferin aşkım sana diyor

hay aklına kurban olayım bende mi öle yapsam ölümüne çıkmayız evden

merhaba arkadaşlar :80: forumu yeni keşfettim benim de eşim 335. dönem askerlik yapıyor nerdeyse 4 aydır asker yani

Selam canımmm :80: yaa keşke daha önceden bulsaydınnn, dert ortağımın olurduk senindeee. bu forum sayesinde bizim günlerimiz daha çabuk ve iyi geçtii. neyse az kaldı canım çok azz bundan sonra kutlamaları yapmak için aramızda ol sendeee askerin nerdee?

ankarada canım, çoğu gitti azı kaldı

ya sizinkilerde telefon mu var yaa ben hep akşam aramasını beklerkene akşama kadar hılt oluyorum her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…