- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.401
bu topikte çok pis kokmaya başladııııı
cnm eski bi tel götürmüştü ama snra kışlası deiştiginde çalıntı tel
bşwr gtürmesn çarşıda kiralar öyle yazıyo bizmki
cnm ilk bi ay özellkle bi hafta çk zor ama snra alışıyosn biraz
bizm 159 du ama sizn 155 snrm
sabah 9 da aşkımın msjıyla uyandmmmmmmmmm
Sen aşkının msgıyla uyandın bende ağlayarak uyandım bugünnnngeçti mi aşkına dargınlığınnn?
günaydın perişkom canım hayırdır niye ağladın ya üzülmek yok demedik mi
Günaydın Özoşumm... Ya çok özledim işte, sabah çok duygusal uyandım, tutamadım gözyaşlarımı akıverdi birden, geçen hafta bugün yanında uyanmıştım, yüzünün her karesini öpüp seni seviyorum diyerek yüzlerce kez... O doldu yüreğim doldu..............Bi de bugün 337 ler gidiyor, onların halini düşündükçe de ağlıyorumm benn çok fenayımmm
anlıyorum canım bu ağlamalar hasretten son ağlamalarımız olacak .inşallah tadını ala ala ağlıyalım akşam bende sen gibiydim tatlım ilk gittiği günü foruma yazarken ilk günmüş gibi ağladım aslında ağlamanında bir tadı var ya demi perişkom
merhaba arkadaşlar :80: forumu yeni keşfettim benim de eşim 335. dönem askerlik yapıyor nerdeyse 4 aydır asker yani
Evet Özom insan ağlayıp rahatlamalı gerçkekten, biriktirince sonucu çok daha kötü oluyor. Benim ağlamalarım onsuz geçirdiğim günlere işte, artık 1 gün bile geçirmek istemiyorum onsuzz. Gelince seni eve kitlicem anahtarı da yicem dedim, aferin aşkım sana diyor
merhaba arkadaşlar :80: forumu yeni keşfettim benim de eşim 335. dönem askerlik yapıyor nerdeyse 4 aydır asker yani
Sen aşkının msgıyla uyandın bende ağlayarak uyandım bugünnnngeçti mi aşkına dargınlığınnn?
neden agladnn periiiiii36 gn kaldıııııııı
dargınlık bu gelir geçer şmdilik yutuyrm ama gelnceeeeee :)))
dargınlık bu gelir geçer şmdilik yutuyrm ama gelnceeeeee :)))
geli geli gelliver ham çökelek
boğazına düşsün ham çökelek
askrlik bitince enişte görecek
nasıl yenir çökelek
Selam canımmm :80: yaa keşke daha önceden bulsaydınnn, dert ortağımın olurduk senindeee. bu forum sayesinde bizim günlerimiz daha çabuk ve iyi geçtii. neyse az kaldı canım çok azz bundan sonra kutlamaları yapmak için aramızda ol sendeeeaskerin nerdee?
ankarada canım, çoğu gitti azı kaldı
ya sizinkilerde telefon mu var yaaben hep akşam aramasını beklerkene akşama kadar hılt oluyorum her zamanki gibi
Bak yaa gelince burnundan getirecen dimi çocuğunnnSen aşkının msgıyla uyandın bende ağlayarak uyandım bugünnnngeçti mi aşkına dargınlığınnn?
dargınlık bu gelir geçer şmdilik yutuyrm ama gelnceeeeee :)))ağladım işteeee duygulandımm, az kaldı ya şımardım bide :86:
walla bi çökelek salatası olsa ne güzel olurdu be özoşumm anacığım çok güzel yapar yaaçökelek dedim de aklıma geldi ben daha kahvaltı yapacağım yaaaooff oofff anammm anammmm garip anammmm sen yoksun yanımda kimee dert yanammmmmm???!!!!
ankarada canım, çoğu gitti azı kaldı
Benim şehrimdeymiş askerinn, ben de burdaki askerleri görünce ağlıorum hepp aşkım geliyor aklımaaaaaaaaaaaaaa
allah kavuştursun canım
yok cnm nerdeeeeeeeeeee..ya sizinkilerde telefon mu var yaaben hep akşam aramasını beklerkene akşama kadar hılt oluyorum her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?