335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

eşimle konuştumda 699 kısa dönem gelmiş ilk günün şaşkınlığı var üzerlerinde diyor.ama biz elimizden geldikçe destek oluyoruz onlara diyor.hatta şakayla karışık şey dedi''Aşkım benim torunlarım geldi sanırım ben onalrı bırakıp gelemiyecem biliyosunki torun baldan tatlı olur'' dedi.Deli aşkım benim yaa..

benimki de bizim biletler geliyoır diyor ne bileti diyorum 337ler diyor

kızlar sohbetinizi böldüm ama ne olur bir bakın birşey sorucam,ömrüm aradı şimdi dağıtım olmuş tekirdağ f tipi cezaevine göndermişler,cezaevinde askerlik yapan veya yapmış olan varmı?nasıl rahatmıdır?

hala hüzün dağılmamış topicten.bşy le olunca yazasım gellmiyo valla:18:başıma kötü bişi geld benimmm:18:buzdolabının üstünü siliyim die sandalyeye çıkmıştım evde kimse yoktu.bir an tansiyonum düştü,tutunamadım bi yere ,sandalye altımdan kaydı,nefes alamadım yere düşüp bayılmışm:18:1 saaat kadar baygın kalmış olmlıyım. annem eve gelince hemen yatırdı beni. ayaklarımı falan uzattım tepeye.bileğimin üstüne düştüm sanırım çok kötü ağrıyo,neden bööyle oldum ki ben

canım eşim arasın ona sorayım çünkü onunla devrelerini oraya gönderdiler arada bir haber alıyodur.bide benim en yakın arkadaşım tekirdağda f tipi cezaevinde sosyal hizmet uzmanı ona sorararım içini rahat tut sen.

canımsın yaa çok geçmiş olsun yaa okuyunca çok üzüldüm.bir doktora falan gitseydin keşke ya.sakın ihmal etme.şimdi nasılsın?

canım çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine bir saat mi o kadarb değildir kız kuşka şimdi iyisin değil mi canım:26:

iyi akşamlar kızlar , çok geçmiş olsun gece kuşu :26: yeni üyeyim ama pek giremiorum nete takip etmek istiyorum, dertleşmek istiorum ama işte pek mümkün olmuo kaçak açıorum

iyi akşamlar kızlar , çok geçmiş olsun gece kuşu :26: yeni üyeyim ama pek giremiorum nete takip etmek istiyorum, dertleşmek istiorum ama işte pek mümkün olmuo kaçak açıorum

hoşgeldin canım aramıza herzaman bekleriz dertleşmek için.kaçakta olsa çıkıp çıkıp gel buraya
SANIRIM sende asker yarıisin.nerde senin askerin?

anam kuşkam dikkat et anacım kendine kan şekerin düşmüştür hay allah yaaaaaaaaa...hiç dikkat etmiyon kendineeeeeeeeeee...

yumicim f tipi ceza evinemi göndermişler erkek arkadaşını rahat ol cnm...sıkma kendini ilk günden hemen bişey yaptırmazlar aşkına...

teşekkür ederim hepinizeşimdi iyiyim bileğimi sardık krem falan sürdük. hastaneeye gidince kokusundan mıdır psikolojimden midir nedir iyic fenalaşıyorum ben o yüzden gitmedim. biraz durayım bileğim çok köti olursa mecbur gidicem. annemler dışarı çıkar çıkmaz sileyimdiye harekete geçmiştim, onlar da bi saat sonra geldiler eve ordan biliyorum bi saat baygınkaldığımı. tansiyonum düştü herlade:18:aç da değildim ama neden oldu bilmiyorumm

canım başını falan çarpma durumun yok değil mi aman ha diklkat et allahtan annenler var mış ya perimle ben ölsek kimsenin ruhu duymaz allah kourusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…