335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yok yaa ben dayanamazdım zaten sulu gözlü hassas bir yaratığım göremesen çıldırırdımmmonçin 4-5 kere gittim vallahi ezberledim yani yolları napım yaa dayanamıyom kocişee
ama şimdiki aklım olsa evliyken göndermezdim askere yada askerlüiün yapmadan evlenmezdim.ayyyy çok zor yaaa evim dibimde ama gidemiyorum.zaten kocişsiz evde hapisene gibi geliyor.her yerde o var onla anılarımız varr.ayyyyyyyyyyy ben çok ösledim yaaaaaaaaaa

ilk aylar çok kötüydüm de kavuşma zamanı yaklaştıkça kendimi daha iyi hissediyorum artık

Kızlar çok kötüyüm. Hiç keyfim yok bugün az öncede askerimle gittiğinden beri ilk kez tersleştik.. Tartıştık bile denmez ama ben çok üzüldüm... Kalbim acıdı. Nolur bugün bitsin artık durmadan ağlıyorum... Güzel güzel konuşup gülüşüoduk... İstemeye gelince kahvemi acı mı yapıcaksın dedi. Bende hayır hayatımın en güzel kahvesini yapıcam dedim seni bu evrenin kraliçesi yapıcam felan diyordu.. Sonra ben tatlı tatlı ne zaman istemeye gelceksin beni dedim. Bunun cevabını burda vermiym istersen süpriz felan dedi, yüzüne söylemek istiyorum bunları anladım, ancak şunu söyledi haddimi bildirmek istermiş gibi " herşeyin zamanı var"... Özür dilerim haddimi aştım ben dedim.. Biliyorum ben de herşeyin zamanı olduğunu yazın nişan yapacaz diyor, bunu söylemeye çekiniyor, herşeyin zamanı olduğunu ben de biliyorum şirin şirin konuşurken bi anda böyle yapmasının hiç anlamı yoktu... Kırgın kapattım telefonu, o da bozuldu... Allahım kalbim acıyor yaa biz 1,5 senedir 2 kez tartıştık onlarda ufak tefekti.Askere gittiğinden beri ilk kez böyle bi konuşma geçti aramızda....... Çok korkarız biz birbirimizi kırmaktan üzmekten çok dikkat eder asla saygısızlık yapmayız.. Neden böyle oldu şimdi yaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

pazar günün vazgeçilmezi chesscake ve nescafe buyrun beraber olsun...şafağı 3o lu rakamlara indirmemin şerefine bugün kendimi bunlarla şımartmak istedim...

ben nerden bilim okulunu hemen bitireceğini yoksa beklerdim inan ki askerliği,daha 1 yıl 10 günlük evliyken gönderdim kocişimi

pericim bunlar işin tuzu biberi ufakta olsa olacak hem tartışmış bile sayılmazsınız ki tatlım üzülmene hiç gerek yok baksana kahveyi nasıl yapacağını bile sormuş o ana kadar sadece askerlik bitsinde iş ona kalsın demek istem,ş heralde :26:

perim askerler genelde askerdeyken bu konuları pek konuşmayı sevmiyorlar üzülme cnm eniştede seni kırdığının farkındadır oluyor bu tarz şeyler bende bugün aşkıma dedimki aşkım tahminlen nişanımız ne zaman olur diye sordum bana dediki bir tanem şuan halaa askerim sana bir tarih verirsem allah korusun bana burda bişey olursa kendimi hiç affetmem bunları geldiğimde konuşalım olurmu dedi eminim eniştede aynı düşünüyordur cnm art bişey olduğunu hiç sanmıyorum ki biz bayanlar çok hassassız bu konuda canım

ben nerden bilim okulunu hemen bitireceğini yoksa beklerdim inan ki askerliği,daha 1 yıl 10 günlük evliyken gönderdim kocişimi

aynen yaa bende yeni evliyim geçen sene nisan 19 da evlendim.daha tam anlamıyla anlayamadan evliliği kociş askere gitti.ama üzerimizde hep yüktü bu askerlik.bişey düşünsek olmaz askerlik var şu yapalım desek yok askerlik var.elimize ayağımıza bağ oluyordu.çok şükür oda bitiyor artık hayatımızda daha emin adımlarla ilerliyebilecez

özom bende bu chesscakeyi migrostan aldım 9 ytl bişey çok hoşuma gitti çikolatalısını aldım denemek amaçlı beğendim ben migrosta bu ekmek,kurupasta satan reyonlarda bulabilirsin...kendine ait dolabı var chesscakelerin...

hele bi bitsin de askerlikk :97::97:

özom bişeycik olmaz diyet miyetttttttt...
orignatecim sana selam vercem vercem unutuyorum hep selam cnm allah kavuştursun senide tez vakitte...

tuti dur bakayım sen 337 lerin topiğinde ne yapardın birde gelmiş beni döver milletete rezil eder
artist şimdide kız kolaysa tabiii torunlardan yüz buldun şımardın

özom ama ama ama ama ben şey bizim topik öksüz kalmasın diye şey etmiştim

ben ben ben aslında sana vuymadım
ben ben ben hepinişi çok şebiyoyum ama
şaten şaten ben aşkımı şok öşledim:14

kıvırmaaa kıvırma
vurdun
ay kıyamam aşkısını özlemiş gariban buna kızılır mı hiç
affettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…