335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy canımsın yaa belki kan şekerin falan düşmüştür gözün kararmıştır o yüzden.kafanı falan vurmadın dimi vurduysan bence hemen kalk bir görün derin doktora ihmali elden bırakma.

Oy annem benim neyse konuştum senle rahatladım ama aynı soruyu burdan da sormak istiyorum. Buzdolabının üstünde muz mu gördün de düştün bayıldın acepp?

perisoka anacım sen bir alem kızsın haa.canım azcık sıkkın ama beni güldürdün yaa allahta seni güldürsün gülücükleri ve neşeni yüzünden eksik etmesin

kafamı muhhakkak vurmuşumdur çünküm sandalyenin tepesinden düştüğümü hatırlıyorum ama baş ağrım falan yok,belim ve bileğim çok ağrıyo bi de dizim morarmış:18:önemli bişi yoktur sanmam kafam da yerinde değilse sizi hatırlamam. annemler uyuma dediler baş çarpınca uyunmazmış knama filan olur die. ben de size baıyım dedim halbusiii çok uykum var şu an annem banyoya soktu ondan heralde. muz yoktu ayrıcanak

ay kuşıum bi doktora gitseydin ya deli kız uyuma canım topicte taklı sabbahaaaa kadar

canım sen yinede uyuma kafa çarpmalarında uyutmazlar ama bana sorarsan bir görün derim doktora.bak belki bileğin incilmiştir sıcağı ile anlamazsın neolduğunu şişme falan varmı peki?

ya bugün bizim topikin neyi varrrrrrrr
şittttttttttttt kıslar kendinize gelin ne bu sessizlik aaaaaaaaaaaa
almayım sopamı elime
sallanın kendinize gelin bakımmmmm 335 koğuşşşş KALKINNNNNNNNN

[/COLOR]
perisoka anacım sen bir alem kızsın haa.canım azcık sıkkın ama beni güldürdün yaa allahta seni güldürsün gülücükleri ve neşeni yüzünden eksik etmesin
UDUDUBummm alemimdir wallaha ben biraazzzz saol canım benimmm sende hep gül inşallahhhhh
sadece kopuyorum uyuma kak gızzzzz yarın okulda yokkk ne uyuyonnnn
ay kuşıum bi doktora gitseydin ya deli kız uyuma canım topicte taklı sabbahaaaa kadar

Bu arada Özoşum ne doğru dedin kız biz düşsek bayılsak, abooo ölümüz kokar be evdeee tevbeler olsunn

orignate canım anlatsana biraz senin askerin nerde?sanırım sende evlisin bendensin?evinden uzakta olmak nekadar zor dimi?

evet canım yeni evliyim, eşim ankarada yapıo askerliğini. ben de izmirde ortalıklarda dolaşıorum öle naptığımı bilmez halde. kayınvaldemlere gidiorum sonra kendi ailemin yanına gidiorum onlarda izmirdeler. elimde bavulla gezinmekten yoruldum inan ki :97: kocişimden ayrı kalmam ayrı dert bi de evimden de uzağım ağlaya zırlaya bitti 4 ay son ay da hemen bitsin inşallah yuvamıza dönelim kocişimle artıkk senin eşin nerede canım ??

kuşkiii bnde yazın bi kaç kere bayıldm
o kadar tahlil yaptırdk bştan aşa bişy çıkmadı
seninde kudruklk başına vrmuş dimekk

Oy annem benim neyse konuştum senle rahatladım ama aynı soruyu burdan da sormak istiyorum. Buzdolabının üstünde muz mu gördün de düştün bayıldın acepp?
tebeler olsn veda etmedk mi ona baciko

ben ankaradayım canım evimde burada ama tek başıma kalmama izin çıkmadığı için malesef kalamıyorum.genelde kendi ailemdeyim arasıra kayınvalidemlere gidiyorum tabiki.onlarda benimle aynı şehirdeler.yani bende sendenim elimde valiz göçebe hayatı yaşıyorum.düşe kalka bitirdik çok şükür 4 ayı.benim eşim kırklareli vize de canım biraz uzak bana yani(8 saatcik)ama olsun yolları ezberledim git gel napalım dayanamıyoruzki.

selam kızlar
kuşkam geçmiş olsun dikkat et kendine canım askerlerimiz gelicek yakında çok iyi bakmalıyız kendimize :97: inşallah önemli bişey değildir mutlaka bi görün doktora canım

ben cesaret edip de gidemedim yani kocişimle görüştükten sonra tekrar tekrar ayrılamam die düşündüm , yani öle düşündük biraz daha sabredip kavuştuktan sonra hiç ayrılmayalım dedik. ondan ben kocişimi 3 aydır görmüorum msn den bi kaç kez görüştük

ben de görmüyorum 3 aydır gidebilsem keşke neyse az kaldı can sıkmak yok kavuşucaz sevdiceklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…