- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.521
teşekkür ederim hepinizeşimdi iyiyim bileğimi sardık krem falan sürdük. hastaneeye gidince kokusundan mıdır psikolojimden midir nedir iyic fenalaşıyorum ben o yüzden gitmedim. biraz durayım bileğim çok köti olursa mecbur gidicem. annemler dışarı çıkar çıkmaz sileyimdiye harekete geçmiştim, onlar da bi saat sonra geldiler eve ordan biliyorum bi saat baygınkaldığımı. tansiyonum düştü herlade:18:aç da değildim ama neden oldu bilmiyorumm
hala hüzün dağılmamış topicten.bşy le olunca yazasım gellmiyo valla:18:başıma kötü bişi geld benimmm:18:buzdolabının üstünü siliyim die sandalyeye çıkmıştım evde kimse yoktu.bir an tansiyonum düştü,tutunamadım bi yere ,sandalye altımdan kaydı,nefes alamadım yere düşüp bayılmışm:18:1 saaat kadar baygın kalmış olmlıyım. annem eve gelince hemen yatırdı beni. ayaklarımı falan uzattım tepeye.bileğimin üstüne düştüm sanırım çok kötü ağrıyo,neden bööyle oldum ki ben
Oy annem benim neyse konuştum senle rahatladım ama aynı soruyu burdan da sormak istiyorum. Buzdolabının üstünde muz mu gördün de düştün bayıldın acepp?
kafamı muhhakkak vurmuşumdur çünküm sandalyenin tepesinden düştüğümü hatırlıyorum ama baş ağrım falan yok,belim ve bileğim çok ağrıyo bi de dizim morarmış:18:önemli bişi yoktur sanmam kafam da yerinde değilse sizi hatırlamam. annemler uyuma dediler baş çarpınca uyunmazmış knama filan olur die. ben de size baıyım dedim halbusiii çok uykum var şu an annem banyoya soktu ondan heralde. muz yoktu ayrıcanak
UDUDUBummm alemimdir wallaha ben biraazzzzperisoka anacım sen bir alem kızsın haa.canım azcık sıkkın ama beni güldürdün yaa allahta seni güldürsün gülücükleri ve neşeni yüzünden eksik etmesin
sadece kopuyorum uyuma kak gızzzzz yarın okulda yokkk ne uyuyonnnnkafamı muhhakkak vurmuşumdur çünküm sandalyenin tepesinden düştüğümü hatırlıyorum ama baş ağrım falan yok,belim ve bileğim çok ağrıyo bi de dizim morarmış:18:önemli bişi yoktur sanmam kafam da yerinde değilse sizi hatırlamam. annemler uyuma dediler baş çarpınca uyunmazmış knama filan olur die. ben de size baıyım dedim halbusiii çok uykum var şu an annem banyoya soktu ondan heralde. muz yoktu ayrıcanak
ay kuşıum bi doktora gitseydin ya deli kız uyuma canım topicte taklı sabbahaaaa kadar
ya bugün bizim topikin neyi varrrrrrrr
şittttttttttttt kıslar kendinize gelin ne bu sessizlik aaaaaaaaaaaa
almayım sopamı elime
sallanın kendinize gelin bakımmmmm 335 koğuşşşş KALKINNNNNNNNN
orignate canım anlatsana biraz senin askerin nerde?sanırım sende evlisin bendensin?evinden uzakta olmak nekadar zor dimi?
kuşkiii bnde yazın bi kaç kere bayıldmteşekkür ederim hepinizeşimdi iyiyim bileğimi sardık krem falan sürdük. hastaneeye gidince kokusundan mıdır psikolojimden midir nedir iyic fenalaşıyorum ben o yüzden gitmedim. biraz durayım bileğim çok köti olursa mecbur gidicem. annemler dışarı çıkar çıkmaz sileyimdiye harekete geçmiştim, onlar da bi saat sonra geldiler eve ordan biliyorum bi saat baygınkaldığımı. tansiyonum düştü herlade:18:aç da değildim ama neden oldu bilmiyorumm
tebeler olsn veda etmedk mi ona bacikoOy annem benim neyse konuştum senle rahatladım ama aynı soruyu burdan da sormak istiyorum. Buzdolabının üstünde muz mu gördün de düştün bayıldın acepp?
evet canım yeni evliyim, eşim ankarada yapıo askerliğini. ben de izmirde ortalıklarda dolaşıorum öle naptığımı bilmez halde. kayınvaldemlere gidiorum sonra kendi ailemin yanına gidiorum onlarda izmirdeler. elimde bavulla gezinmekten yoruldum inan ki :97: kocişimden ayrı kalmam ayrı dert bi de evimden de uzağımağlaya zırlaya bitti 4 ay son ay da hemen bitsin inşallah yuvamıza dönelim kocişimle artıkk senin eşin nerede canım ??
ben ankaradayım canım evimde burada ama tek başıma kalmama izin çıkmadığı için malesef kalamıyorum.genelde kendi ailemdeyim arasıra kayınvalidemlere gidiyorum tabiki.onlarda benimle aynı şehirdeler.yani bende sendenim elimde valiz göçebe hayatı yaşıyorum.düşe kalka bitirdik çok şükür 4 ayı.benim eşim kırklareli vize de canım biraz uzak bana yani(8 saatcik)ama olsun yolları ezberledim git gel napalım dayanamıyoruzki.
ben cesaret edip de gidemedim yani kocişimle görüştükten sonra tekrar tekrar ayrılamam die düşündüm , yani öle düşündükbiraz daha sabredip kavuştuktan sonra hiç ayrılmayalım dedik. ondan ben kocişimi 3 aydır görmüorum msn den bi kaç kez görüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?