335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

muzmuuuu ben muzdan çok kivi yedim öetmenim muzu kuş kafa yedi
affettinmi beni bak atlıcam yoksa ağrı dağı eteğinden aşşaaaaaaaa at lı yorum at lı yorum
aaaaaaa tt......

Ay kıyamammm ölürümm, dayanamayıp tekrar ardıı, açar açmaz aşkım affet beni seni üzdüysem lütfen ben burda hergün ne hayaller kuruyorum bizimle ilgilii hepsini gelince birer birer söylicem sana dediii. Artık bulutlara uçucaz beraber lütfen üzülme ben seni kırmak istemedim sadece böyle bi yerde bunu konuşmak istemiyorum, gözlerine bakarak konuşmalıyım seninle dedi... Ben de bir daha asla bu konuyu açmicam dedim, şımarıklık olsun diye söylemiştim, evlilik budalası gibi görünmeyi asla istemem kaldıki ben bu tarz şeyleri ilk defa askerimle konuşuyorum. Daha önce tek bi erkekle bile kurmadım evlilik hayali.. O ömrümü geçirmek istediğim ilk ve tek erkek... Aşkım içinde öyle biliyorum. O kadar emindi ki benden 3. ayımızda annesiyle tanıştırdı beni, çok kuralcıdır benim aşkm, annesine zamanında demiş seni sadece bi kızla tanıştıracam o da ömrümü geçireceğim insan olacak diye.... Sadece artık biz bunu hakediyoruz kızlar, biz bunlara değeriz !!!! Sonuna kadarrr

canım aranızın ve moralinin düzelmesine çok sevindimm:))

perişimmmmmm hadi gözün aydın cnm perişiminde morali düzeldiğie göre şımarabilirim....
orignatecim ah ahhhhhhh bende kocacım diyebilcekmiyim acaba bir gün...
peki öetmenim tenefüse çıkmam tek ayağım havada :89:

ne güzel moralin yerine gelmiş hadi şimdi gelde topiğimizi şenlendir

dersin canım inşallah en yakın zamanda

Tutimi kim dövüüooooooooooooo bakkkemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ???????????????????????????????????? kızz özoşş ???

özom aşkım uyuyormuşşşşşşşşşşş caramiom benim yaa bebeğim benimmm aradım arkadaşı açtı uyuyor yenge dedi acilmi kaldırıyımmı dedi uyusun uyandrmayın dedim tamam sabah söylerim aradığınızı dedi birde dedimkiii üstünü açmışsa örtermiisin dedim arkadaşı dediki tabiiki dedi ona hep söyledim çok şanlısın dedim kız arkadaşın çok iyi diye, aşkım şansmı dünyadaki en şanslı benim demiş aşkım benim için seviyorum seni aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

orignate amin cnm inşallah...

perim sen kendi kendine nazar deydiriyosun tatlım.. bak ne güzel aramış enişte üzüldüğüne deymedi gördün mü bizi de zıplattın gece gece sevindim barıştığınıza :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…