- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.561
ududubcum özom bana wuyuyoooo
orignatecim beni beni döbüyo bunnay
muzmuuuu ben muzdan çok kivi yedim öetmenim muzu kuş kafa yedi
affettinmi beni bak atlıcam yoksa ağrı dağı eteğinden aşşaaaaaaaa at lı yorum at lı yorum
aaaaaaa tt......
selenn nerelerde ne yapıyor acaba özledim yaaa
Ay kıyamammm ölürümm, dayanamayıp tekrar ardıı, açar açmaz aşkım affet beni seni üzdüysem lütfen ben burda hergün ne hayaller kuruyorum bizimle ilgilii hepsini gelince birer birer söylicem sana dediii.Artık bulutlara uçucaz beraber lütfen üzülme ben seni kırmak istemedim sadece böyle bi yerde bunu konuşmak istemiyorum, gözlerine bakarak konuşmalıyım seninle dedi... Ben de bir daha asla bu konuyu açmicam dedim, şımarıklık olsun diye söylemiştim, evlilik budalası gibi görünmeyi asla istemem kaldıki ben bu tarz şeyleri ilk defa askerimle konuşuyorum. Daha önce tek bi erkekle bile kurmadım evlilik hayali.. O ömrümü geçirmek istediğim ilk ve tek erkek... Aşkım içinde öyle biliyorum. O kadar emindi ki benden 3. ayımızda annesiyle tanıştırdı beni, çok kuralcıdır benim aşkm, annesine zamanında demiş seni sadece bi kızla tanıştıracam o da ömrümü geçireceğim insan olacak diye.... Sadece artık biz bunu hakediyoruz kızlar, biz bunlara değeriz !!!! Sonuna kadarrr
Ay kıyamammm ölürümm, dayanamayıp tekrar ardıı, açar açmaz aşkım affet beni seni üzdüysem lütfen ben burda hergün ne hayaller kuruyorum bizimle ilgilii hepsini gelince birer birer söylicem sana dediii.Artık bulutlara uçucaz beraber lütfen üzülme ben seni kırmak istemedim sadece böyle bi yerde bunu konuşmak istemiyorum, gözlerine bakarak konuşmalıyım seninle dedi... Ben de bir daha asla bu konuyu açmicam dedim, şımarıklık olsun diye söylemiştim, evlilik budalası gibi görünmeyi asla istemem kaldıki ben bu tarz şeyleri ilk defa askerimle konuşuyorum. Daha önce tek bi erkekle bile kurmadım evlilik hayali.. O ömrümü geçirmek istediğim ilk ve tek erkek... Aşkım içinde öyle biliyorum. O kadar emindi ki benden 3. ayımızda annesiyle tanıştırdı beni, çok kuralcıdır benim aşkm, annesine zamanında demiş seni sadece bi kızla tanıştıracam o da ömrümü geçireceğim insan olacak diye.... Sadece artık biz bunu hakediyoruz kızlar, biz bunlara değeriz !!!! Sonuna kadarrr
perişimmmmmm hadi gözün aydın cnm perişiminde morali düzeldiğie göre şımarabilirim....
orignatecim ah ahhhhhhh bende kocacım diyebilcekmiyim acaba bir gün...
peki öetmenim tenefüse çıkmam tek ayağım havada :89:
perişimmmmmm hadi gözün aydın cnm perişiminde morali düzeldiğie göre şımarabilirim....
orignatecim ah ahhhhhhh bende kocacım diyebilcekmiyim acaba bir gün...
peki öetmenim tenefüse çıkmam tek ayağım havada :89:
perim askerler genelde askerdeyken bu konuları pek konuşmayı sevmiyorlar üzülme cnm eniştede seni kırdığının farkındadır oluyor bu tarz şeyler bende bugün aşkıma dedimki aşkım tahminlen nişanımız ne zaman olur diye sordum bana dediki bir tanem şuan halaa askerim sana bir tarih verirsem allah korusun bana burda bişey olursa kendimi hiç affetmem bunları geldiğimde konuşalım olurmu dedi eminim eniştede aynı düşünüyordur cnm art bişey olduğunu hiç sanmıyorum ki biz bayanlar çok hassassız bu konuda canım
perim sen kendi kendine nazar deydiriyosun tatlım.. bak ne güzel aramış enişte üzüldüğüne deymedi gördün mü bizi de zıplattın gece gecesevindim barıştığınıza :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?