335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

cnm bnde öyle ya normalde gezmeyi çok sewerm ama hiç cnm çekmiyo perşembe doum gnüm wr arkdşlarm soruyo npcz die gerçektn hçbşy istemiyorm yatıp uyumk istiyorm o gunde..
ama alışwrş çekiyo cnm ne yalan syliym aşm gitti gideli alışwrişe wrdm zatn kendimi bebegm gelince dha gzel deişik şeylerle görsn

daha çok yenisiniz ama sen üzülme askerine sen moral vereceksin. o hiç bilmediği yerde hiç bilmediği bir sürü insanla. onun moralini düşünerek destek olmalısın. hem canın istemese de vakit geçiricek bişeylerle uğraş. bekle bekle zaman geçmez. kendine uğraşıcak bişeyler bul. zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız sizde
aradı mı askerin konuşabildinizmi peki

canımm dün gece 2 kere aradı bugünde 2 kere aradı saat 6 da aradı en son. ben hala arar diye bekliyorum duş almam lazım alamıyorum o ararsa diye..bi kaç gün geçse ve rahat olduğunu kafasına göre arkadaşları olduğunu bi öğrensem çok rahatlıcam

kıyamam yaa:) arayamaz bu saatten sonra canım sen gir duşuna. arkadaşları olmasa da olur. benim askerimin çok arkadaşı olmadı kafası rahattı. dediğin gibi, bikaç gün geçse aradığı saatler düzene girer. 10.30 dan sonra çokk nadir arayabilir.
ayyy allah sabır versin canım benimm

cnm dün gece 2 kere aramş bugn iki kere aramş hala askerm rhatmı diyosn rhattr ferah tut içini
çogumuzn askeri bi kere arayabilmişti ilk günler..
bide acemilikte bnmki 7 dn snra arayamıyodu snninki iyi aramş

sağollun canımm amin Allah hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin ve bi daha da ayrılmayalım ölene kadar

cnm dün gece 2 kere aramş bugn iki kere aramş hala askerm rhatmı diyosn rhattr ferah tut içini
çogumuzn askeri bi kere arayabilmişti ilk günler..
bide acemilikte bnmki 7 dn snra arayamıyodu snninki iyi aramş

alışmak zor oluyo ya önceden telim elimden düşmezdi.gerçi hepimiz aynı durumdayız.Allah tüm askerlerimizi korusun

canım herşeyini ona göre ayarlarsan günler çok zor geçer alışmaya çalış tabii ki ona göre de ayarladığın olucak ama kendini oyalamaya bak bişeylerle meşgul ol o zaman vakit daha çabuk geçiyo

kızlaar napıyosunuz?nice89 topikdaşım benimde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo 2 gündür pijamalarım üstümde valla yarın sabah dersim var mecburen gidip ders anlatmak zorundayım ama gözüm hep tel.de olucakk

bu site çok yavaş dellencem yaaaa
335dc tamam cnm ben bulursam kadıköyde haber veririm sana...
bu arada benim aşkımda aramadı bugün ben aradığımda çavuşum toplantıda dedi askerin teki bende şaşırdım dedim kim senin çavuşun akımın adını soyadını söyledi dedim içimden vay sıpama bak çavuş olmuş toplantıya giriyor...bugün sesini duyamadım aşkımın yhaaaaaaaa....

bu arada nice cnm yemin töreni genelde sabah 10 gibi başlayıp 12-13 civarı arası bitiyor tatlım...törendn sonra ailesi varsa evci çıkıyor cnm uzaklaşmamak şartı ile o ilçeden yada ilden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…