- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.721
cnm bnde öyle ya normalde gezmeyi çok sewerm ama hiç cnm çekmiyo perşembe doum gnüm wr arkdşlarm soruyo npcz die gerçektn hçbşy istemiyorm yatıp uyumk istiyorm o gunde..hayır canım topçu er olarak gitti.kısa dönem istemiştik kısa dönem çıktı çok şükür şafak 154:) ama çok zor ya ne dışarı çıkmak istiyorum ne bişey yapmak.alışveriş bile bi gıdım çekici gelmiyo.sadece O'nu istiyorum ben
hayır canım topçu er olarak gitti.kısa dönem istemiştik kısa dönem çıktı çok şükür şafak 154:) ama çok zor ya ne dışarı çıkmak istiyorum ne bişey yapmak.alışveriş bile bi gıdım çekici gelmiyo.sadece O'nu istiyorum ben
selam kızlar.. çok sıkılıyorum yaa:78:
AlxFa sendemi 335. dnem neden bu kadar geç buldn burayıı
daha çok yenisiniz ama sen üzülme askerine sen moral vereceksin.o hiç bilmediği yerde hiç bilmediği bir sürü insanla. onun moralini düşünerek destek olmalısın. hem canın istemese de vakit geçiricek bişeylerle uğraş. bekle bekle zaman geçmez. kendine uğraşıcak bişeyler bul. zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız sizde
aradı mı askerin konuşabildinizmi peki
sessiz ama bugnlerde forum kötü günde geldnben burdayıdım ama takip etmiyordum. bikaç kez yazmıştım canım. bugün sohbetinize ortak olmak istedim:89:
canımm dün gece 2 kere aradı bugünde 2 kere aradı saat 6 da aradı en son. ben hala arar diye bekliyorum duş almam lazım alamıyorum o ararsa diye..bi kaç gün geçse ve rahat olduğunu kafasına göre arkadaşları olduğunu bi öğrensem çok rahatlıcam
cnm dün gece 2 kere aramş bugn iki kere aramş hala askerm rhatmı diyosn rhattr ferah tut içinicanımm dün gece 2 kere aradı bugünde 2 kere aradı saat 6 da aradı en son. ben hala arar diye bekliyorum duş almam lazım alamıyorum o ararsa diye..bi kaç gün geçse ve rahat olduğunu kafasına göre arkadaşları olduğunu bi öğrensem çok rahatlıcam
kıyamam yaa:) arayamaz bu saatten sonra canım sen gir duşuna. arkadaşları olmasa da olur. benim askerimin çok arkadaşı olmadı kafası rahattı. dediğin gibi, bikaç gün geçse aradığı saatler düzene girer. 10.30 dan sonra çokk nadir arayabilir.
ayyy allah sabır versin canım benimm
cnm dün gece 2 kere aramş bugn iki kere aramş hala askerm rhatmı diyosn rhattr ferah tut içini
çogumuzn askeri bi kere arayabilmişti ilk günler..
bide acemilikte bnmki 7 dn snra arayamıyodu snninki iyi aramş
sessiz ama bugnlerde forum kötü günde geldn
nerde bu periylee kuşkiiiiiii
canımm dün gece 2 kere aradı bugünde 2 kere aradı saat 6 da aradı en son. ben hala arar diye bekliyorum duş almam lazım alamıyorum o ararsa diye..bi kaç gün geçse ve rahat olduğunu kafasına göre arkadaşları olduğunu bi öğrensem çok rahatlıcam
sağollun canımm amin Allah hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin ve bi daha da ayrılmayalım ölene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?