- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.941
ya umarım yerler ay bidha gidemem yok alamam
kız bn sınava gireli bi yıl oldusana da sınavda başarılar canım son ana kadar çıkmaa ve motorda falan çuvallarsan hocaya son hakkım vs. de yardım eder biliyosa ehehhe:)) son ana kadar da bekle..
sana da sınavda başarılar canım son ana kadar çıkmaa ve motorda falan çuvallarsan hocaya son hakkım vs. de yardım eder biliyosa ehehhe:)) son ana kadar da bekle..
van'da canım... az da olsa olur muu ilk defaaa bu kadar konuştuk bu gün toplamda 5 dk:)))
bnmki dün aramadı bn aradm 2 kere kmse açmıyo teli
bugn boş gnüm oldugunu biliyo kesn arardı öglen ama aramadı
bn yne aradm yne kmse açmadı bu işte bi iş var ya
oohh şansa baakk:) denizcilerden sonra en rahat havacılarmış
benim askerim kırmızı mavi nefteli jandarma.
bana geldi tatlım sanırım bu:)
çıkmış sorulara bak dedi benim askerim. her sene aynı şeyler çıkıyormuş. inşallah iyi hocalara denk gelirim de sorabilirim.
cumartesi sınav kaçta yapılır kaç dakika sürer bilgin varmı canım?
burdakmse olmadıgındn 337lere gittm anam 20 kişi online utanın ninelerKimse yok ama ama nerede bu 335. dönem bekleyenler
burdakmse olmadıgındn 337lere gittm anam 20 kişi online utanın nineler
ewet orda geçmiş okumak sorn olurBende oraya baktım bizden biri var mı diye sayfalar takır takır atıyor bizim neneler uyuyor sanırım
ahahah evett evet gece canlanıyo bizmkilern hormonlarıBizim topik gece canlanıyor tabii az kaldı tezkereye özlem doruklardaOnlar daha yeni gönderdiler tabee
ahahah evett evet gece canlanıyo bizmkilern hormonlarıbn çıktm akşm grüşrz cnm yemek hzrlıym malum torunlar bkler
çelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 335 dönem asker yarenleri....:79:
ya kızlar birşey sorucam benim erkek arkadasım askerde su an acemi 12sinde gitti acemide sizinkiler nezaman arıyordu yani bunların serbest oldugu zaman falanmı oluyor acemilikte kaçtan kaça kadar egitim görüyorlar biri bana anlatabilirmi?
bana geldi tatlım sanırım bu:)
çıkmış sorulara bak dedi benim askerim. her sene aynı şeyler çıkıyormuş. inşallah iyi hocalara denk gelirim de sorabilirim.
cumartesi sınav kaçta yapılır kaç dakika sürer bilgin varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?