335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben 18'imi doldurur doldurmaz almıştım ehliyetimi, babam da yaş günü hediyesi bi anahtarlık sallamıştı bana şok olup balkona koşmuştum ve işte orda canım arabam duruyordu. hey gidi hey :) çok özlüyorum.

sevgilim de ehliyetini askere gitmeden bi gün önce aldı ben göremedim hatta evde unuttu akıllım.... ehliyet paralarını arkadaşlarına borç vermekten dosyayı yanmasına kala aldı yavrucum

sana da sınavda başarılar canım son ana kadar çıkmaa ve motorda falan çuvallarsan hocaya son hakkım vs. de yardım eder biliyosa ehehhe:)) son ana kadar da bekle..

bana geldi tatlım sanırım bu:)
çıkmış sorulara bak dedi benim askerim. her sene aynı şeyler çıkıyormuş. inşallah iyi hocalara denk gelirim de sorabilirim.
cumartesi sınav kaçta yapılır kaç dakika sürer bilgin varmı canım?

van'da canım... az da olsa olur muu ilk defaaa bu kadar konuştuk bu gün toplamda 5 dk:)))

Hadi gözünaydın canım artık arar merak etme

bnmki dün aramadı bn aradm 2 kere kmse açmıyo teli
bugn boş gnüm oldugunu biliyo kesn arardı öglen ama aramadı
bn yne aradm yne kmse açmadı bu işte bi iş var ya

Kart bitmiş olabilir canım yada yeni gelenler olduğu için bi kargaşa falan vardır arayamamıştır.Arar merak etme canım içini ferah tut

oohh şansa baakk:) denizcilerden sonra en rahat havacılarmış
benim askerim kırmızı mavi nefteli jandarma.

Benim askerim komando gerçi kısa dönem ama yinede zorladılar baya :26:

Tamamen çıkmış sorulara bak yeter her yıl aynı sorulardan soruyorlar:82:

ya kızlar birşey sorucam benim erkek arkadasım askerde su an acemi 12sinde gitti acemide sizinkiler nezaman arıyordu yani bunların serbest oldugu zaman falanmı oluyor acemilikte kaçtan kaça kadar egitim görüyorlar biri bana anlatabilirmi?

Canım Allah kavuştursun başta..Acemilik yaptığı yere de bağlı aslında ama eğitimleri yoğun oluyor birde kalabalık bi yere gittiyse telefon sırası vardır.Hrgün 3 kere sayılıyorlardı mesela içtima diyorlar onu beklerler falan derken sık arayamaması gayet normal.Akşamları arardı beni en çok acemilikte oda ki hala da öyle.Bizim 1500 kişilik bi yerde olduğu için telefon sırasıda çok oluyordu bide kulübeler uzakta olabiliyor yattıkları yere falan derken sen telefona yapışık gezmeyi öğreniyorsun işte

valla ben ehliyet sınavında gözetmen olmuştum bir kere zaman ehliyetim yoktu öyle birine denk gelirsen sana yardım etmez ki hem valla be gözetmen olunca kimseye göz açtırmıyoryum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…