- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.081
Veeee şafaklar atar.... Şafak 33
geldim geldim dedelerim
gideceğim kızlar. gelme dedi ama giderim ben kısmetse tabi. 16 saat ama yapacak birşey yok. 9 gibi yetişirim sanırım. otobüs tam askeriyenin önünden geçiyormuş.
kızlar ben nişanlı olduğumuz için onu evci çıkaramıyorum. soyadımız tutmuyor. ailesi belki gelemeyecek. peki yemin töreninin olduğu gün saat kaça kadar görüşebilirim. askeriyeden dışarı hiç mi çıkamaz. akşam dönmek kaydıyla bile olsa.
gevezem senin şafağa noldu biz aynı deil miydik seninle canım :100:
yaa bende otuzlara düşmek istiyorum
istemişken 10lara düşmeyi fln isteyaa bende otuzlara düşmek istiyorum
Eveeettt Canlarımmmm, beklediğim gün geldiiiiBUgün hepiniz benim misafirimsinizzz dileyin benden ne dilerseniiz!!! Şafağımız 33 Doğup büyüdüğüm, çok sevdiğim, taşına toprağına hayran olduğum, deniz kokulu cennet memleketimdeyiz bugün çoğumuz Bakalım Mersin'in neleri meşhurmuşşş ??
Kız Kalesi, Cennet ve Cehennem Obrukları, Silifke Yoğurdu, Anamur Muzu(KUŞUM), Turunçgil ve Seracılık Üretimi, Göksu Nehri, Sertavul Geçidi, Tarsus Şelalesi, Çamlıyayla (Namrun), tantuni, kerebiç, yaban mersini, Viranşehir (Soli-Pompeiopolis)
Cennetten bir köşedir adeta Mersin. Ama üzgünüm memleketim pek kalamayacağım sende az bi yolum kaldı ŞAFAK sıkıştırmadan yola devam etmek gerekKIZ KALESİ
Anamur muzu sudan ucuzz yiyin gari
ben de senin gibi askerimi görmek istiyorum napçaz? :76:
küstüm bana ne hem izne gelsin hem göreyim hem erken gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaa
ahahhahha senin herif asker mi yoksa memur mu kızsabret az BİTTİ ASKELİKKKKKKK
küstüm bana ne hem izne gelsin hem göreyim hem erken gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?