335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

geldim geldim dedelerim

gideceğim kızlar. gelme dedi ama giderim ben kısmetse tabi. 16 saat ama yapacak birşey yok. 9 gibi yetişirim sanırım. otobüs tam askeriyenin önünden geçiyormuş.

kızlar ben nişanlı olduğumuz için onu evci çıkaramıyorum. soyadımız tutmuyor. ailesi belki gelemeyecek. peki yemin töreninin olduğu gün saat kaça kadar görüşebilirim. askeriyeden dışarı hiç mi çıkamaz. akşam dönmek kaydıyla bile olsa.

git tabi boynu bükük kalmasın askerinin.. soyadı tutmuyosa çıkamaz büyük ihtimalle canım

markafoniden 2 takım iççamaşırı almıştm
alışwrş ypan varsa bilir 10 gn snra fln anca geliyo siparişler
dha kargoya verilmemş büyk ihtimal perşm gnü ulaşcak bna ve o gün doum gnüm kargodn 2 takım iç çamaşırı geliyo ewe sıkıysa inandır şmdi annemi
hy allhm ya

gerilerde kaldı benim Mersinimmmm

kızlar yav bugün keyfim yok valla espirik bilem yapamıyoprum size nedenini bilmiyorum galiba askerimi görme vaktim geldi haftaya kar yağmasa da evci çıkarsam bebişimi:26:

Yaaaaaaaaaa şurda 155 günden kalmış 30 gün şu hale bakın heleeee kimse konuşmuo, herkes bi melankolikk canlanın bakemmmm yıkacam ben şimdi bu topiğiiiiiiiiii yıkacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar şunu okuyn koptm

aşk mı ?
Genc adam, yasli kari-kocanin evlerine misafir olur.
75 yasindaki amca karisindan...... bir bardak daha cay isterken:
"Cicegim, bir bardak daha verir misin..?" der.
Sonra da "Petegim, sekersiz lutfen" diye ekler.
Kendisine 65 yasindaki tatli karisinin getirdigi tavsan kani cayi alirken de
"Bebegim, sana cok zahmet oldu" der.
Genc adam, yasli amcanin karisina kullandigi sevgi sozcuklerinden cok etkilenir.
"Amcacigim, kac yillik evlisiniz..?" diye sorar. Yasli ama dinc adam,
"40 seneyi gecti evladim" der.
Genc adam: "Vallahi masallah, Allah muhabbetinizi artirsin.
Surekli cicegim, petegim, bebegim gibi guzel sozlerle hitap ediyorsunuz galiba..."
Yanaklari pembelesmis teyze "Dogru, bir kac yildir hep bana boyle hitap ediyor"
deyip mutfaga dogru yoneldiginde
yasli amca genc adamin kulagina dogru egilerek:

"Siisst, caktirma, 2 sene once adini unuttum, hala hatirlayamiyorum....

viole teşekkür ederim canım.

inşallah gidipte görüşememe gibi bir durum olmaz
alırlar dimi beni içeri iyice paranoyak olacağım bu gidişle almazlarsa nişan yüzükümle döverim onları
alırlarsa askeriyede görüşürüm bende napim artık:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…