335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben bazen bu patates toplarını hazırlaıp borcama diziyorum en son üstlerine sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne bir tutam maydonoz koyuyorum öylede çok güzel oluyor...

yaaaa yarm saattir alıntı yapıyorm site bozuldu yne kayboldu gitti ugraşlarm nese bdha ugraşamıcm

anlatmaya başlıyorm şmdi akşam yne aradm 9 gbi bagladılr yne kmse açmadı teli ... 10 gbi bidha aradm o koguşun teli bozuk yan koguşa baglıyorz dediler bgladı çocuga aşkımın adını verdm hber werrz dedi... bi saat geçti yine ses soluk yok .. ama kalbim nası çarpıyo anlatamam içimde öyle bi kötü his vardıkı nefes alamıyodm.. biyandn öyle bi geçer zamnkiyi izliyorm annem ynımda aglayamıyorm tbi nese başladm aglamaya diziden sandı onlarda ... snra tel çalldııııııı koştum hemen açtım ,,açar açmaz aglamaya başladm çok üzüldü özürler diledi..bu arada yan koguştakı hber wermemş dün bütün gün 337lerle ugraşmş snra nbeti varmş arayamamş bide nbet yerinin telini bn bildigm için ararm die dşünmüş ama ordaki telde bozuk olunca tabii... nese yarm saat fln knuştuk özür diledi bidha yapmıcm dedi yarından snra nbet tutmıcakmş bitek 337lern egitimini vercekmş inş..
yani öyle kızlar hallettk ama öldüm öldüm dirildm neden byle oldu blmiyorm akşam nefes alamadm çok kötü bi his wrdı içimde

ben bazen bu patates toplarını hazırlaıp borcama diziyorum en son üstlerine sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne bir tutam maydonoz koyuyorum öylede çok güzel oluyor...

teşekkür ederim tutim kaydettim bilgisayara zaten böyle bi çeşit yapmam lazım salata türü

herkes tarif vermiş bnde aşkımın çok sevdigi bişeyi ypıym bari o gittigi günden beri yapmıyorm
sürekli dio yogurtl havuç yap aşkm bna gelince die...
havuçları rendeleyip yagda kavurun güzelce ,,snra üstüne sarımsaklı yogurt ımmm tadından ynmiyoo

oyyy 335dc cnm gözün aydın ben demiştim kesin yoğundu diye neyse bir daha yapmaz enişte ...
inş. tutimm zaten sıksık yaptıgı bişy deil bide geçen ay bi gün aramamştıı
annesinin yerinde olsm kızarm kadını gnde bi arıyo bide bni arıyo bazn kadn merk edip aradı derken utanıyorm

Hadi gözünaydın canım aslında arayamayabiliyorlarsa var bi nedenleri bizde aslında tahmin edebiliyoruz ama ahhh bi yüreğimize söz geçirebilsek

merhaba kızlar şu toruncuğunuza bir yardım ediverin.
yemin töreni saat kaçta oluyor.
birde yemin töreni askerlik yaptıkları yerde mi oluyor yoksa başka bir yerde mi

Hadi gözünaydın canım aslında arayamayabiliyorlarsa var bi nedenleri bizde aslında tahmin edebiliyoruz ama ahhh bi yüreğimize söz geçirebilsek
cnm normalde bu kadar abartmıyorm ama bugn çok kötü bi his wrdı içimdee
bide normalde nbet tutulan yeri aradm ya 3 kere kmse açmadı ondan dolayı kötü düşndm herlde
nese bidha yapmaz çok üzüldü özür diledi inş. snawn yoktu çalışmamşsndrda dio bide yat dinlen aşkm dedide size sylemedn yatamazdm

merhaba kızlar şu toruncuğunuza bir yardım ediverin.
yemin töreni saat kaçta oluyor.
birde yemin töreni askerlik yaptıkları yerde mi oluyor yoksa başka bir yerde mi

Gel bakem torunBiz saat 9 da ordaydık törenin yapılacağı yere gittik falan hemen başladı zaten.Evet yemin töreni askerlik yaptığı yerdeydi.İmkanınız varsa mutlaka gidin gerçekten gittiğinizdene demek istediğimidaha iyi anlayacaksınız

Eveeettt Canlarımmmm, beklediğim gün geldiiii BUgün hepiniz benim misafirimsinizzz dileyin benden ne dilerseniiz!!! Şafağımız 33 Doğup büyüdüğüm, çok sevdiğim, taşına toprağına hayran olduğum, deniz kokulu cennet memleketimdeyiz bugün çoğumuz Bakalım Mersin'in neleri meşhurmuşşş ??
Kız Kalesi, Cennet ve Cehennem Obrukları, Silifke Yoğurdu, Anamur Muzu(KUŞUM), Turunçgil ve Seracılık Üretimi, Göksu Nehri, Sertavul Geçidi, Tarsus Şelalesi, Çamlıyayla (Namrun), tantuni, kerebiç, yaban mersini, Viranşehir (Soli-Pompeiopolis)

Cennetten bir köşedir adeta Mersin. Ama üzgünüm memleketim pek kalamayacağım sende az bi yolum kaldı ŞAFAK sıkıştırmadan yola devam etmek gerek
KIZ KALESİ

Anamur muzu sudan ucuzz yiyin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…