- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.061
ben bazen bu patates toplarını hazırlaıp borcama diziyorum en son üstlerine sarımsaklı yoğurt döküyorum üstüne bir tutam maydonoz koyuyorum öylede çok güzel oluyor...
teşekkür ederim tutim kaydettim bilgisayara zaten böyle bi çeşit yapmam lazım salata türü
inş. tutimm zaten sıksık yaptıgı bişy deil bide geçen ay bi gün aramamştııoyyy 335dc cnm gözün aydın ben demiştim kesin yoğundu diye neyse bir daha yapmaz enişte ...
yaaaa yarm saattir alıntı yapıyorm site bozuldu yne kayboldu gitti ugraşlarmnese bdha ugraşamıcm
anlatmaya başlıyorm şmdi akşam yne aradm 9 gbi bagladılr yne kmse açmadı teli ... 10 gbi bidha aradm o koguşun teli bozuk yan koguşa baglıyorz dediler bgladı çocuga aşkımın adını verdm hber werrz dedi... bi saat geçti yine ses soluk yok .. ama kalbim nası çarpıyo anlatamam içimde öyle bi kötü his vardıkı nefes alamıyodm.. biyandn öyle bi geçer zamnkiyi izliyorm annem ynımda aglayamıyorm tbi nese başladm aglamaya diziden sandı onlarda ... snra tel çalldıııııııkoştum hemen açtım ,,açar açmaz aglamaya başladm çok üzüldü özürler diledi..bu arada yan koguştakı hber wermemş dün bütün gün 337lerle ugraşmş snra nbeti varmş arayamamş bide nbet yerinin telini bn bildigm için ararm die dşünmüş ama ordaki telde bozuk olunca tabii... nese yarm saat fln knuştuk özür diledi bidha yapmıcm dedi yarından snra nbet tutmıcakmş bitek 337lern egitimini vercekmş inş..
yani öyle kızlar hallettk ama öldüm öldüm dirildm neden byle oldu blmiyorm akşam nefes alamadm çok kötü bi his wrdı içimde
cnm normalde bu kadar abartmıyorm ama bugn çok kötü bi his wrdı içimdeeHadi gözünaydın canım aslında arayamayabiliyorlarsa var bi nedenleri bizde aslında tahmin edebiliyoruz ama ahhh bi yüreğimize söz geçirebilsek
torun torun zaten dn sizin yüzünüzdn dedenz arayamdıımerhaba kızlar şu toruncuğunuza bir yardım ediverin.
yemin töreni saat kaçta oluyor.
birde yemin töreni askerlik yaptıkları yerde mi oluyor yoksa başka bir yerde mi
ewt cnm335dcim çok sevindim gözün aydın bak gördün mü kötü bişey yokmuş Allah'a şükür
merhaba kızlar şu toruncuğunuza bir yardım ediverin.
merhaba kızlar şu toruncuğunuza bir yardım ediverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?