- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.101
Özoşş ya askeriye dese ki 335. dönemler siz yeterince askerlik yaptını hade sizi 1 ay erken gönderiyoruz 3 gün sonra gelseler hayali bile güzel yaaÖzlemden böyle hayaller kurar oldum
viole teşekkür ederim canım.
inşallah gidipte görüşememe gibi bir durum olmaz
alırlar dimi beni içeri iyice paranoyak olacağım bu gidişlealmazlarsa nişan yüzükümle döverim onları
alırlarsa askeriyede görüşürüm bende napim artık:93:
viole teşekkür ederim canım.
inşallah gidipte görüşememe gibi bir durum olmaz
alırlar dimi beni içeri iyice paranoyak olacağım bu gidişlealmazlarsa nişan yüzükümle döverim onları
alırlarsa askeriyede görüşürüm bende napim artık:93:
Askerimmmmmmmmmm gelince sana böyle dans edicem bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım bizim yemin töreninden önce askerlere kim gelecek diye isim yazdırmışlardı.Bende nişanlıyım soyadım tutmuyordu ama orada daha önceden aşkım ismimi yazdırdığı için hiçbir sorun olmadı.Belki böyle bi uygulama yapabilirler zaten böyle bi uygulamadan da askerinin haberi olur.Merak etme her şekilde görürsün:98:
Canım tabiikide alırlarrr, girerken kimin nesisin diye sormuyorlar zaten
Canım bizim asker sayımız aşırı çoktu herkese baksalardı ertesi güne kalırdı tören. Direk aldılar yani gelenleri.Yaa bizde kapıdan girerken isme göre aldılar daha önceden askerler kimin geeceğini yazdırmışlardı kimliklere falan baktılarNiye bizim böyle oldu ki:44:
saolun canım dedelerim.
merak ettikçe sizi rahatsız ederim olur mu.
iyi geceler hepinize.
saolun canım dedelerim.
iyi geceler hepinize.
saolun canım dedelerim.
iyi geceler hepinize.
Gevezeeeeeeeee resim isteriiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gözter gül cemaliniii bi sen kaldınnn
bnmki günlük malesf ya335cim geçen gün bana iç çamaşırı konusunda erken deil mi diyodun noldu tatlım eehheh güle güle kullan ciiclerini canım çok uygun şeyler oluyo gerçekten markafonide
5 dk süre wrdm ona çıkıcmevetttt bende merak ediyorum gevezeyi:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?