- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.041
malzeme listesini veriim yap tatlım hem öyle çok da zor deil
Hııh şimdi olduuCanım yaa, hayatının en duygusal en gururlu anlarını yaşamaya hazırlıklı ol bi mucizeye tanıklık edeceksin çünkü Yemin töreni bi kadının sevdiği adamı mutlaka görmesi gereken bi olay, ben hayatımda bu kadar gurur duyup bu kadar heyecanlanmamıştım... Vee o gün bin kez daha aşık olacaksınn ayy ne günlerdi yaaa... Tutiimm duy sesimii yemin törenimiz diyorumm !! Kastamonu diyorumm !! Birbirimize "biz nasıl bi yere düştük :26:" bakışımız diyorummm !!!
hazır köstebek pasta karışımlarından değilse tarifini ver canım severim böyle şeylerle uğraşmasını. yapıp fotosunu koyayım hatta
Hııh şimdi olduuCanım yaa, hayatının en duygusal en gururlu anlarını yaşamaya hazırlıklı ol bi mucizeye tanıklık edeceksin çünkü Yemin töreni bi kadının sevdiği adamı mutlaka görmesi gereken bi olay, ben hayatımda bu kadar gurur duyup bu kadar heyecanlanmamıştım... Vee o gün bin kez daha aşık olacaksınn ayy ne günlerdi yaaa... Tutiimm duy sesimii yemin törenimiz diyorumm !! Kastamonu diyorumm !! Birbirimize "biz nasıl bi yere düştük :26:" bakışımız diyorummm !!!
gel özom yiyelim birlikte
ay perimm kastamonu macerası unutulurmu hiç ah ahhhhhhhhhhhh askerimin önümden geçmesi yemin etmesi tüm askerlerin aynı anda yemin etmesi o gurur,o heyecan rabbim herkese yaşatsın o duyguyu...
haha nizamiyedeki karşılaşmamız demi perim sen bana ben sana bizim burda ne işimiz var yemin ettiler ee şimdi ne olcak gibi düşüncelerin geçtiği anlar ah be perim süperdi o günler....
MALZEMELER
KEK MALZEMESİ
1 su bardağı toz şeker
4 yumurta
1,5 su bardağı sıvıyağ
1,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
3,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
KREMASI
3 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
vanilya
YAPILIŞI
önce yumurtanın beyazını köpürtüyosun sonra şekeri ilave edip eritiyosun sonra süt yağ kakaoyu katıp iyice çırpıyosun yumurta sarılarını da ekliyosun sonra yavaş yavaş unu katıyosun bi de kabartma tozunu sonra dikdörtgen tepsiye döküyosun pişiriyosun ben 180 derecede bişirdim iyi oldu canım
piştikten sonra bardak yardımıyla yuvarlak yuvarlak ayırıyosun
kalan kısımları blendırdan geçiriyosun ufalıyosun yani
yuvarlakların içini tatlı kaşığıyla birazını çıkarıyosun yuvarlak şekilde
.........
bu işlemden sonra kremayı yaptım ben soğutmamak gerek çünkü herşeyimi hazırlayıp kremayı yaptım
önce katı maddeleri tencerede karıştırıp üstüne yavaş yavaş süt ekleyip ocakta pişirdim
koyulaşınca aldım benimki biraz katılaştı o yüzden bunu da blendırdan geçirdim eheh
sonra o yuvarlakların içini doldurdum kremayla
etrafına da yağ bıçağıyla ekmek yağlar gibi sürdüm bi tek altı kalıyo sürülmedik
sonra ufalanan keklerin içine atıp yuvarladım kremalı yerlerini ve bitttiiiiiiii..........
malzeme listesini veriim yap tatlım hem öyle çok da zor deil
MALZEMELER
KEK MALZEMESİ
1 su bardağı toz şeker
4 yumurta
1,5 su bardağı sıvıyağ
1,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
3,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
KREMASI
3 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
vanilya
YAPILIŞI
önce yumurtanın beyazını köpürtüyosun sonra şekeri ilave edip eritiyosun sonra süt yağ kakaoyu katıp iyice çırpıyosun yumurta sarılarını da ekliyosun sonra yavaş yavaş unu katıyosun bi de kabartma tozunu sonra dikdörtgen tepsiye döküyosun pişiriyosun ben 180 derecede bişirdim iyi oldu canım
piştikten sonra bardak yardımıyla yuvarlak yuvarlak ayırıyosun
kalan kısımları blendırdan geçiriyosun ufalıyosun yani
yuvarlakların içini tatlı kaşığıyla birazını çıkarıyosun yuvarlak şekilde
.........
bu işlemden sonra kremayı yaptım ben soğutmamak gerek çünkü herşeyimi hazırlayıp kremayı yaptım
önce katı maddeleri tencerede karıştırıp üstüne yavaş yavaş süt ekleyip ocakta pişirdim
koyulaşınca aldım benimki biraz katılaştı o yüzden bunu da blendırdan geçirdim eheh
sonra o yuvarlakların içini doldurdum kremayla
etrafına da yağ bıçağıyla ekmek yağlar gibi sürdüm bi tek altı kalıyo sürülmedik
sonra ufalanan keklerin içine atıp yuvarladım kremalı yerlerini ve bitttiiiiiiii..........
özom geçtik sanırım tatlım ben genelde uyuduğum içinayyyyyy o bile güzeldi aşkıma kavuşacağım için ne kadar huzurlu uyumuştum yaaaa sabah 6 da aşkım aramıştı yavrum benim bitanem aşkım geldinizmi diye merak etmişti askeriyenin önündeyim demiştim nasıl sevinmişti bebeğim yaaa...bana orda boş vaktinde yapraklardan taç yapmıştı onu verdi aralara çiçek koymuş
Ya ben bu adama ölürüümmmm, onu verene kurban olurummm, ona aşığımmmmmmm..........Ah benim canım aşkım. Hep beni eve gelir gelmez arar yarına bi hocamız ek ders koymuştu akşam 9a kadar onu söyledim bugünden bebeğime o da yarın değil bugün sanmış, dersteyim diye aramamış, az önce aradı sesi uykulu eve geldin mi aşkım seni çok merak ettim diyor. Asıl ben merak ettim neden aramadın dedim dersteydin ya aşkım bekledim nöbete giden arkadaşa söyledim beni uyandırdı diyor. Sana para yolliym paran var mı diyor, ilaçlarını alıyor musun diyor, hergün okula giderken atkını bereni takmayı unutma lütfen diyor... ALLAHIMMM !! Sen bana Allahın en büyük lütfu en güzel hediyesisin YA SANA BEN ÇOK AŞIĞIM BE ADAMM !!!!!!!!!!
teşekkür ederim canımmmalxfa iyi geceler cnm geçmiş olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?