335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

elfida cnm mehtap konusunu sana arkadaşlar bilgilendirmiş azcık kalmış mehtabınıza maaşallah cnm..

bu arada hypatia cnm sen sen ol hiç bir zaman başkalarına haketmedikleri sürece mutlu etmeye çalışma önce seni mutlu edebiliyorsa bir erkek sende onu mutlu etmek için uğraş ama seni mutlu edemeyen bir erkek için hayatını harcama cnm insaniz biz önce kendini düşün her zaman....

violem akşam akşam cnm köstebek pasta istedi valla...

benim aşkımda bugün bana telefonda aşkım geldiğimde benim için yaptığın kalpli kreplerden yap ne olur dedi oyyy kıyamam ona bennnn dedim sana milyonlarca kalpli krep yaparım

Offf Perim nasıl güzel anlatmışsınn...O kadar gurur duydum ki aşkımla o gün o kadar farklı bi şey ki bi de tabi 28 günden sonra onu görebilmek kalbimin atışlarını tüm askerler duymuş oabilir o gün bir de tabi ben sulu göz ağladım baya Şimdi ben geleceği günü düşünüyorum bayılmazsam iyidir heyecandan:78:

Son düzenleme:

Zaten heyecanlıyım yemin törenine gideceğim için.birde yazdıklarını okuyunca daha çok heyecanlandım

ay perimm kastamonu macerası unutulurmu hiç ah ahhhhhhhhhhhh askerimin önümden geçmesi yemin etmesi tüm askerlerin aynı anda yemin etmesi o gurur,o heyecan rabbim herkese yaşatsın o duyguyu...
haha nizamiyedeki karşılaşmamız demi perim sen bana ben sana bizim burda ne işimiz var yemin ettiler ee şimdi ne olcak gibi düşüncelerin geçtiği anlar ah be perim süperdi o günler....

tutim kastamonuya giderken çankırıdan geçmişsinidir benim nefret ettiğim şehir :18:

MALZEMELER
KEK MALZEMESİ
1 su bardağı toz şeker
4 yumurta
1,5 su bardağı sıvıyağ
1,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
3,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
KREMASI
3 su bardağı süt
4 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
vanilya
YAPILIŞI
önce yumurtanın beyazını köpürtüyosun sonra şekeri ilave edip eritiyosun sonra süt yağ kakaoyu katıp iyice çırpıyosun yumurta sarılarını da ekliyosun sonra yavaş yavaş unu katıyosun bi de kabartma tozunu sonra dikdörtgen tepsiye döküyosun pişiriyosun ben 180 derecede bişirdim iyi oldu canım
piştikten sonra bardak yardımıyla yuvarlak yuvarlak ayırıyosun
kalan kısımları blendırdan geçiriyosun ufalıyosun yani
yuvarlakların içini tatlı kaşığıyla birazını çıkarıyosun yuvarlak şekilde
.........
bu işlemden sonra kremayı yaptım ben soğutmamak gerek çünkü herşeyimi hazırlayıp kremayı yaptım
önce katı maddeleri tencerede karıştırıp üstüne yavaş yavaş süt ekleyip ocakta pişirdim
koyulaşınca aldım benimki biraz katılaştı o yüzden bunu da blendırdan geçirdim eheh
sonra o yuvarlakların içini doldurdum kremayla
etrafına da yağ bıçağıyla ekmek yağlar gibi sürdüm bi tek altı kalıyo sürülmedik
sonra ufalanan keklerin içine atıp yuvarladım kremalı yerlerini ve bitttiiiiiiii..........

Violem ellerine sağlık ben diyetteyim ama tarifler defterime kaydetmek üzere pc ye kaydettim:82:

malzeme listesini veriim yap tatlım hem öyle çok da zor deil

canım benim yarın ilk işim denemek olucak teşekkür ederimmm
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler diliyorum hasta hasta fazla yormamam gerekiyorkendimi. şafak atamadan gidiyorum ama benim yerime biriniz şafaaaaakkkkkk 34 dermiiiiiii:13:
Allah rahatlık versin görüşürüz...:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

özom geçtik sanırım tatlım ben genelde uyuduğum için ayyyyyy o bile güzeldi aşkıma kavuşacağım için ne kadar huzurlu uyumuştum yaaaa sabah 6 da aşkım aramıştı yavrum benim bitanem aşkım geldinizmi diye merak etmişti askeriyenin önündeyim demiştim nasıl sevinmişti bebeğim yaaa...bana orda boş vaktinde yapraklardan taç yapmıştı onu verdi aralara çiçek koymuş

deneyin kızlar güzel oluyo gerçekten..
benim de haftasonu misafirim gelicek de bunu yapmayı düşünüyodum bi deniyim dedim ilk defa yaptım ama hem lezzet hem görüntü olarak çok güzel oldu hem de bi tepsiden 20 tane çıktı
başka ne yapabilirim fikir verir misiniz bana?

Ya ben bu adama ölürüümmmm, onu verene kurban olurummm, ona aşığımmmmmmm..........Ah benim canım aşkım. Hep beni eve gelir gelmez arar yarına bi hocamız ek ders koymuştu akşam 9a kadar onu söyledim bugünden bebeğime o da yarın değil bugün sanmış, dersteyim diye aramamış, az önce aradı sesi uykulu eve geldin mi aşkım seni çok merak ettim diyor. Asıl ben merak ettim neden aramadın dedim dersteydin ya aşkım bekledim nöbete giden arkadaşa söyledim beni uyandırdı diyor. Sana para yolliym paran var mı diyor, ilaçlarını alıyor musun diyor, hergün okula giderken atkını bereni takmayı unutma lütfen diyor... ALLAHIMMM !! Sen bana Allahın en büyük lütfu en güzel hediyesisin YA SANA BEN ÇOK AŞIĞIM BE ADAMM !!!!!!!!!!

ay ne romantik canım çankırıdan gçerken sen bir köyden falan geçiyorsun sanmışsındır

ay perim yaaaa eniştede aynı benim aşkım gibi allah huylarını bozmasın....

violem tarifini bende kaydedeceğim...ellerine sağlık tatlım renkli patates topları yapabilirsin tuzlu olarak hem görünüş olarakta çok güzeller...

allah nazarlardan saklasınnnnnnnnnn
alxfa iyi geceler cnm geçmiş olsun....
teşekkür ederim canımmm

8-9 orta boy patates
1-2 yemek kaşığı tereyağı
tuz
3 adet havuç, rendelenmiş
küçük bir demet dereotu veya maydanoz, doğranmış
kırmızı biber
hazırlanması:

patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyun. ezme aleti ile hepsini geniş bir kapta ezin. tereyağını ilave edin. patateslerin sıcaklığı ile yağın erimesini sağlayın. en son tuzunu ekleyip karıştırın.
ayrı ayrı tabaklara havucu, dereotunu ve biberi koyun. patatesten bir miktar alıp avcunuzda top yapın. daha sonra bu topu havuca bulayıp tabağa yerleştirin. bu işlemi tüm malzemeler için tekrarlayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…