335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Hoşgeldin torunHayırlı akşamlarr

neneeeemmmmmmm :76:

bizde iyiyiz canım şafaklar azaldıka sabırsızlık var sor canım sorun varsa:26:

ahh aaaahhhh sızın yerınızde olmak ıcın herseyımı verırdım :84:
ya kızlar bu arayamama durumları usta bırlıgınde de devam edıyor mu?yoksa orada daha mı rahat oluyorlar bunlar ya sabah 6 da arıyor bır daha da aramıyor kafayı yıcem hanı buna da sukur dıyorum ama ınsan ıstıyor yanı

Canım ben günlüğüme yazmışım acemilikte ilk gün 15 saniye konuşabilmişiz 2. gün 20 saniye aynı gün 1:30 dakika ve ben bu 1:30 dakikada kudurmuşumm çok uzun kouştuk diye. Usta birliğinde 2 saat 3 saat konuştuğumuz oluyor. Günde 3-4 kez arıyor aşkım 2 saate yakın konuşuyoruz.. Daha rahat olucak canım merak etmee bunlar en zor günlerrr

Torunummm

Yok canım ustada belirli görevleri oluyor,eğitimleri de olmuyor o yüzden çok daha rahat edersiniz.Usta birliğinde 1 saaten fazla konuştuğun bile olucak merak etme sen

valla canım acemilikte eğitimden çok yoruluyorlar ya vakit bulamıyorlar hatta aramalrı için boş vakit bekliyorlar komutan diyeek serbestsiniz diye o zaman arıyorlar.Acemilikten sonra daha rahatlar nöbetlerini tutuyorlar diğer zaman arıyor benimki mesela usta birliğinde çarşı izinleri olacak her hafta yada 2 haftada bir en güzeli o kamerada görüşmek

Yalnız askerlik bitti nerdeyse bizim rekorumuz hala 1 -1 buçuk saat arası 2 saat olamadı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…