- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.141
neneleriiiiiimmmm hayırlı aksamlar :)))))))
enem bu topikte hiç çirkin yok zaten olamazda violem maaşallah sanaaa çok tatlısın yaaaaaaaaaa oyy yerimmm allah askerine bağışlasın seni cnmmmm
hayırlı akşamlar nasılsın canım
Violem sen ne güzel hatunmuşsun öleAllah eşine bağışlasın canımm:103:
neneleriiiiiimmmm hayırlı aksamlar :)))))))
ıyı dıyelım ıyı olalım :))
sizler nasılsınız bakalım :))
tecrubelerınızden faydalanmaya geldim
Hoşgeldin torunHayırlı akşamlarr
bizde iyiyiz canım şafaklar azaldıka sabırsızlık var sor canım sorun varsa:26:
neneeeemmmmmmm :76:
ahh aaaahhhh sızın yerınızde olmak ıcın herseyımı verırdım :84:
ya kızlar bu arayamama durumları usta bırlıgınde de devam edıyor mu?yoksa orada daha mı rahat oluyorlar bunlar yasabah 6 da arıyor bır daha da aramıyor kafayı yıcem hanı buna da sukur dıyorum ama ınsan ıstıyor yanı
ya kızlar bu arayamama durumları usta bırlıgınde de devam edıyor mu?yoksa orada daha mı rahat oluyorlar bunlar yasabah 6 da arıyor bır daha da aramıyor kafayı yıcem hanı buna da sukur dıyorum ama ınsan ıstıyor yanı
Öt bakem Cekhuuhoşgeldin torun nedir sorunn ??
özom evet cnmm
enem torunlar gelmiş koğuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yatttttttt ne işiniz var burda bakim
Canım ben günlüğüme yazmışım acemilikte ilk gün 15 saniye konuşabilmişiz 2. gün 20 saniye aynı gün 1:30 dakika ve ben bu 1:30 dakikada kudurmuşummçok uzun kouştuk diye. Usta birliğinde 2 saat 3 saat konuştuğumuz oluyor. Günde 3-4 kez arıyor aşkım 2 saate yakın konuşuyoruz.. Daha rahat olucak canım merak etmee bunlar en zor günlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?