335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

abooowwww neneler tepemıze cıktı ayol :)))

askerıyelerın cogunda ust devre alt devre muhabbetı oluyormus ya masallah bızde onlara benzemeye basladık 335-337 ye 337 de 339 a nenelık yapacak ınsallah

getırıyım nenemmmm ıstedıgın cay olsun..cay sana kurbaannn olsun
bıra versek

Merak edenler içinnnn

"Her güçlü askerin arkasında, onun yanında duran, ona destek olan, ve onu bütün kalbiyle seven, en az onun kadar güçlü bir kadın vardır... Ben çok gururlu bir asker sevgilisiyim"

Çağlom onlarda zaman geçtikçe kuduruk kuşkiye döndüler heralde, tezkerelerini aldıktan sonra topuklarını popolarına vura vura çıkacaklar birlikten. üzülme canım sende yaa şurda ne kaldıkii, gün içinde konuşursunuz zatenn

ıyı geceler kızlar
bol bol zıyaretınıze gelıp moral bulucam haberınız ola :)))))
bende cıkayım gossip gırl u ızlıyım :)))
muckssssss herkese

cekhu yawrum saol bira daha iyi olurdu emme aşkıma söz verdim sen yokken içmeyeceğim diye sen bana ordan açık çay getir yavrum ayyyyyyy kıyamam sana bennnnnnnnnn

bugün aşkım diyorki eğer ben burdan çıkana kadar yanıma 337 torun gelirse ona söyleyecek bir çok şeyim var dedi hatta ona bırakacak eşyalarım var dedi yoksa uzun dönemlere bırakıcam dedi adamlar benden sonra 1 sene daha ordalar dedi...

Kızlar ben kaçıyorum yarın erkenden okul var ve ben hala burdayımmHerbikesciklere iyi geceler

kızlar ben yatıyorm herkese ii geceler inşallah rüyalarınızdan askerlerinizin öpücüğüyle uyanırsınız:80:

ıyı geceler kızlar
bol bol zıyaretınıze gelıp moral bulucam haberınız ola :)))))
bende cıkayım gossip gırl u ızlıyım :)))
muckssssss herkese
iyi geceler asker yarenleri başrolünde askerinizin olduğu güzel rüyalar görün inşallah hatta görelim :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…