- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.181
eh biraz alıştım bugün kaymak kafam tavuk yemiş altın yumurtlayan tavuk bulmuş gibi sevindim
cağlom hoşgeldinnnn ah yaaa enişte çok şansız kuzum ya neye el atsa bişey çıkıyor her gittiği yerde neyse az kaldı azcık daha sabır cnm...
madem bu akşam torunlar burda yanımızda torunlar bize çay gtirin bakim
delüüü çal bee feda olsun senden değerli mii ? Sana disko vermicem zamanında alıcaksın tezkereni merak etme
ahah tam nene torun muhabbetiolmuş çay- bira :111:
Merak edenler içinnnn
"Her güçlü askerin arkasında, onun yanında duran, ona destek olan, ve onu bütün kalbiyle seven, en az onun kadar güçlü bir kadın vardır... Ben çok gururlu bir asker sevgilisiyim"
Merak edenler içinnnn
"Her güçlü askerin arkasında, onun yanında duran, ona destek olan, ve onu bütün kalbiyle seven, en az onun kadar güçlü bir kadın vardır... Ben çok gururlu bir asker sevgilisiyim"
Yumoşum seni ağlatmak istemezdim zira çok duygulu ağlanılası bir yazı bu facebook profil fotom kendisi çalın anam çalınnnnn bendensinizz !!
Kızlar ben kaçıyorum yarın erkenden okul var ve ben hala burdayımmHerbikesciklere iyi geceler
kızlar ben yatıyorm herkese ii geceler inşallah rüyalarınızdan askerlerinizin öpücüğüyle uyanırsınız:80:
iyi geceler asker yarenleriıyı geceler kızlar
bol bol zıyaretınıze gelıp moral bulucam haberınız ola :)))))
bende cıkayım gossip gırl u ızlıyım :)))
muckssssss herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?