- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.161
Vioşummm çok tatlıymışsın tahmin ettiğim gibi Allah askerine bağışlasın seni çıtırık pıtırıksın vallahii uyyy tatlışşş
Öt bakem Cekhuuhoşgeldin torun nedir sorunn ??
Canım ben günlüğüme yazmışım acemilikte ilk gün 15 saniye konuşabilmişiz 2. gün 20 saniye aynı gün 1:30 dakika ve ben bu 1:30 dakikada kudurmuşummçok uzun kouştuk diye. Usta birliğinde 2 saat 3 saat konuştuğumuz oluyor. Günde 3-4 kez arıyor aşkım 2 saate yakın konuşuyoruz.. Daha rahat olucak canım merak etmee bunlar en zor günlerrr
Torunummm
Yok canım ustada belirli görevleri oluyor,eğitimleri de olmuyor o yüzden çok daha rahat edersiniz.Usta birliğinde 1 saaten fazla konuştuğun bile olucak merak etme sen
valla canım acemilikte eğitimden çok yoruluyorlar ya vakit bulamıyorlar hatta aramalrı için boş vakit bekliyorlar komutan diyeek serbestsiniz diye o zaman arıyorlar.Acemilikten sonra daha rahatlar nöbetlerini tutuyorlar diğer zaman arıyor benimki mesela usta birliğinde çarşı izinleri olacak her hafta yada 2 haftada bir en güzeli o kamerada görüşmek
Yalnız askerlik bitti nerdeyse bizim rekorumuz hala 1 -1 buçuk saat arası 2 saat olamadı hala
agzınızdan bal damlıyor baaaaaaalllll :)))))
dun bızde 1,5 dk konustuk ta havalara uctum :)))
1-2 saat konusmak ne demek yaaaaa :)))) muhtesem bır sey bu
28 gun yanı sabır dıyorsunuz dı mı :))) ondan sonra rahaaaaaattt rahatttt konusucaz
24un de yemın torenı olacak zaten..o yuzden de oldukca heyecanlıyım
ah su acemılıgı bı atlatalım o zaman gerısı guzel devam edecek
neneeeemmmmmmm :76:
ahh aaaahhhh sızın yerınızde olmak ıcın herseyımı verırdım :84:
ya kızlar bu arayamama durumları usta bırlıgınde de devam edıyor mu?yoksa orada daha mı rahat oluyorlar bunlar yasabah 6 da arıyor bır daha da aramıyor kafayı yıcem hanı buna da sukur dıyorum ama ınsan ıstıyor yanı
bu arada 335dc facede paylastıgın o seyı caldım kusura bakma dehset anlamlı bısey cunku
cekhu yakalandın başka topiktebak uyku tutmamıştı zaten dedim kkya bakiyim kesin biri topikten kaçtı şaka şaka napıyosunuz kızlarr
O da benden çaldıııhırkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
O da benden çaldıııhırkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
cekhu yakalandın başka topiktebak uyku tutmamıştı zaten dedim kkya bakiyim kesin biri topikten kaçtı şaka şaka napıyosunuz kızlarr
Yemin töreni hemen geliyor zaten canım ya askerliğin en kolay geçen yeri yemin törenine kadar olan yerdi bana göre.Tabi birde göreceksin ya onun heyecanıyla çabucak geliyor
canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun askerine başlarda az arar sonra sıklaşır canım üzme kendini arayamıyodur çok kalabalıktır orası şimdi sıra vardır telde
iyilik yumicim sen de alıştın heralde asker bekleme moduna
temem paydon cnm çalmıyım o zaman ben gider ayak ceza yiyip askerliğimiz uzmasın hırkızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?