335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Öt bakem Cekhuu hoşgeldin torun nedir sorunn ??

Torunummm

Yok canım ustada belirli görevleri oluyor,eğitimleri de olmuyor o yüzden çok daha rahat edersiniz.Usta birliğinde 1 saaten fazla konuştuğun bile olucak merak etme sen

agzınızdan bal damlıyor baaaaaaalllll :)))))
dun bızde 1,5 dk konustuk ta havalara uctum :)))
1-2 saat konusmak ne demek yaaaaa :)))) muhtesem bır sey bu
28 gun yanı sabır dıyorsunuz dı mı :))) ondan sonra rahaaaaaattt rahatttt konusucaz
24un de yemın torenı olacak zaten..o yuzden de oldukca heyecanlıyım
ah su acemılıgı bı atlatalım o zaman gerısı guzel devam edecek

Yemin töreni hemen geliyor zaten canım ya askerliğin en kolay geçen yeri yemin törenine kadar olan yerdi bana göre.Tabi birde göreceksin ya onun heyecanıyla çabucak geliyor

canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun askerine başlarda az arar sonra sıklaşır canım üzme kendini arayamıyodur çok kalabalıktır orası şimdi sıra vardır telde

iyi geceler kizlar, Nasilsiniz hepberaber???
safagi attirdik yine, Mersindeyiz=)
Askimla bugün konusamadim dogrudüzgün..
Komutanlar bundan sonra aksamlari telefonda konusulmasini yasaklamislar, sebebini acikliyorum dinleyince deliye dönmeyin=S
3tane asker gece kalkip ankesörlüden sapik sapik konusmalar yapmislar telefonda komutanda bunlari duymus, biz size firsat veriyoruz diye basimiza cikiyorsunuz demis.. Onlar yüzünden bizimde konusmamiz artik cok zor.. Benim yavrucum gün icinde hic vakit bulamiyor aramaya aksam 10da bitiriyor isini ancak o zaman 20-30 dakika konusabiliyorduk, simdi bunuda bulamiyacazz..
Iyice skildim kizlar yaa, askim öyle seyler anlatiyorki aklim almiyor gercekten..

benim aşkım bugün komutanın odasından aradı beni
cekhu canım aceiliği atlatın usta birliğinde rahat der cnm daha çok sık sık arar bakarsın cep teli kullanmasına izin verirler...

cekhu yakalandın başka topiktebak uyku tutmamıştı zaten dedim kkya bakiyim kesin biri topikten kaçtışaka şaka napıyosunuz kızlarr

şşşşş sus kız sus caktırma bızımkılere

Yemin töreni hemen geliyor zaten canım ya askerliğin en kolay geçen yeri yemin törenine kadar olan yerdi bana göre.Tabi birde göreceksin ya onun heyecanıyla çabucak geliyor

evet ondan sonrası daha zor olacak...gercı ben arada gıdıp gormeyı dusunuyorum..havalar bıraz duzelsın kar yagmasın en azından..gunubırlık bıle gıderım yanı...yakın yerde sukurler olsun kı :) bu buyuk bır avantaj bızım ıcın...

canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun askerine başlarda az arar sonra sıklaşır canım üzme kendini arayamıyodur çok kalabalıktır orası şimdi sıra vardır telde

hosbuldum canım
amin canım hepımız sevdıgımıze kavusalım bıran once...
evet o da zaten gun ıcınde aradıgında jet hızıyla konusup yıne jet hızıyla kapatıyor ama sabah 6 da aradıgında cok rahat konusabılıyoruz :) erkenden kalkıyor benı arayabılmek ıcın

cağlom hoşgeldinnnn ah yaaa enişte çok şansız kuzum ya neye el atsa bişey çıkıyor her gittiği yerde neyse az kaldı azcık daha sabır cnm...

madem bu akşam torunlar burda yanımızda torunlar bize çay gtirin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…