335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Yatanlara baş baaşş :79: kalan sağlar bizimdir ben de yatsam iyi olucak yarın okul var gene Allahtan akşamki dersime geç olduğu için aşkım izin vermedi gidemicem hocaya aynen şöyle dicekmişim " Hocam benim nişanlım asker ve beni çok merak ediyor, bu yüzden gecenin o saatinde derse gelmeme izin vermiyor" ölürüm yaa böyle dicekmişimm Ölürümm aklını bende bırakır mıyımm gitmicem tabiiki aşkımmmmmm iyi geceler kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :92::90:

çağlom ya o askerlerin yüzünden sen askerinle görüşemeyeceksin ne uyuz insanlar var yav

Caglocum askerlikte mantık yok bunu iyice öğrendik ama eniştenin olduğu yerde hiç yok

cağlom bi kaç güne kaldırırlar cezayı belki canım gün doğmadan neler doğar

benim askim her türlü arar beni, carsiyida kilitleseler telefonuda care etmezzzzz

bu daha neki perim öyle seyler duyuyorumki ahh ahh

benim askimda sadece benim ona gönderdigim esyalarini götürecekmis yaninda digerlerini orda birakacakmis..burda olan burda kalir diyor

aynen caglom fazladan fazladan sampuan tras kopugu jılet parfum almıstı bırde her hafta içlik siparısı verıyormus iç çamasırı falan her pazartesı karakola gelıyormus orda bır asker malzemelerı satan bır yerle anlasmıs bırıktı hepsı dıyor 5 haftaya bıterse cope bıtmesse kullanmadıklarımı verıcem askerlere dıyor...benım askım cok tıtızdır kupa bardak falan almıs kendıne onunla ıcıyormus herseyını herseyı bırakıcam dedı ben ona bısey yollamadım sadece aldım bırıktırdım geldıgınde werıcem

titizlik dedinde benim yavrucum dus alamiyor orda su yok ya resmen.. Burdan cikar cikmaz ilk isim hamama gitmek sonrada check up yaptircam diyor delimm

anamm ciddimisin cağlom bizimkilerin karakolunda haftada 3 gün duş izini varmış suyu çok sever benimki en çok saunayı özledim aşkım diyor senden sonra benimki sauna delisi sivilken her iş çıkışı saunaya giderdi yawrum hep kızardım eve git diye ayyy o günleri bile özledim çağlom gelsin karışmıycam saunaya gitmesine

ucak bileti bakiyorum kendimeeeee
bu hafta babamla konusup onayini aldiktan sonra kesecegim hemen inanilmaz uygun fiyata bilet buldum, dua edin bana kizlaaar baboooo okey dedigi an 5hafta yarimin yanindayim demektirrrr
Dogumgünümde tatile götürcek kuzucum beniiii

ben askima izin vermiyodum saunaya gitmesine
malum bizim burda kadin-erkek hepsi birlikte ve cirilciplak oluyorlar
zaten oda hic bir zaman böyle bir istegi oldugunu dile getirmedi, ben evde yikarim onu gitmesin öyle yerlere

ooo çağlom hadi inşallahhhh tatlım baban izin verir sende bana dua et neden mi ??
aşkım bugün aradığında dediki aşkım ailenle konuş ben istanbula gelip ablamda 3 gün kalıcam dedi sonrasında senide alıp adanaya götürcem dedi yaşayacağın yeri göremni istiyorum dedi babama söylemem lazım inşallah izin verir....babişkolarımızzz

ana çağlom ciddimisin orda kadın-erkek beraermi sauna abowwwwwwwwwwwww

Son düzenleme:

ayyy ederim tabiki dua tutimmm, insallah izin verir baban ve bence izin vericek.. Cünkü sen bu kadar zamandir bekliyorsun ve oda görüyor bazi seyleri.. Hem annenin tanismis olmasida iyi oldu, en azindan referans olur sana=) benim babamda hayir diyemez nisanlim sonucta askerden gelmis tabiki gidecem tatil olunca ama 5hafta kalmama izin verirmi onu bilmiyorum iste ama sorucam dönüs tarihimi acik birakicam türkiyedeyken her hafta uzatirim biraz daha

evet balim burda kadin erkek coluk cocuk hepsi birlikte anadan dogma bir sekilde oturuyorlar orda

ayyy çağlom hadi inşallah izin verir babalarımız ya gerçi sen nişanlısın bence baban izin verir ama benim babam biraz kritik nişan söz yok aramızda ondan ama allahtan dediğin gibi annem tanıştı referansım olabilir evet...

enem anadan doğmamı owwww maaşallahhhhhh maaşallahhh

ee sizin nisan yok ama tanismadanda nisan olamazki elbet ilk adim atilacak ve bunun icin bence en uygun zaman, vakit kaybetme tutimmmm
insallah babisler ikna olur, o olmazsada ben yine birkac gün hastanelik olurum yine ikna ederim
ben yatiyorum simdi canim, yarin yine görüsürüz öpüyorum seni iyi gecelerr

günaydınlar şekerlerr 33 gün kaldı heyecan dorukta hazırlıklara başlıyorum bakıma alorum kendimi :115: sizler nasılsınız iyisnizdir inşallah :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…