- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.201
cağlom hoşgeldinnnn ah yaaa enişte çok şansız kuzum ya neye el atsa bişey çıkıyor her gittiği yerde neyse az kaldı azcık daha sabır cnm...
madem bu akşam torunlar burda yanımızda torunlar bize çay gtirin bakim
çağlom ya o askerlerin yüzünden sen askerinle görüşemeyeceksin ne uyuz insanlar var yav
Caglocum askerlikte mantık yok bunu iyice öğrendik ama eniştenin olduğu yerde hiç yok
cağlom bi kaç güne kaldırırlar cezayı belki canım gün doğmadan neler doğar
Çağlom onlarda zaman geçtikçe kuduruk kuşkiye döndüler heralde, tezkerelerini aldıktan sonra topuklarını popolarına vura vura çıkacaklar birlikten.üzülme canım sende yaa şurda ne kaldıkii, gün içinde konuşursunuz zatenn
cekhu yawrum saol bira daha iyi olurdu emme aşkıma söz verdim sen yokken içmeyeceğim diye sen bana ordan açık çay getir yavrumayyyyyyy kıyamam sana bennnnnnnnnn
bugün aşkım diyorki eğer ben burdan çıkana kadar yanıma 337 torun gelirse ona söyleyecek bir çok şeyim var dedi hatta ona bırakacak eşyalarım var dediyoksa uzun dönemlere bırakıcam dedi adamlar benden sonra 1 sene daha ordalar dedi...
aynen caglom fazladan fazladan sampuan tras kopugu jılet parfum almıstı bırde her hafta içlik siparısı verıyormus iç çamasırı falan her pazartesı karakola gelıyormus orda bır asker malzemelerı satan bır yerle anlasmıs bırıktı hepsı dıyor 5 haftaya bıterse cope bıtmesse kullanmadıklarımı verıcem askerlere dıyor...benım askım cok tıtızdır kupa bardak falan almıs kendıne onunla ıcıyormus herseyını herseyı bırakıcam dedı ben ona bısey yollamadım sadece aldım bırıktırdım geldıgınde werıcem
anamm ciddimisin cağlom bizimkilerin karakolunda haftada 3 gün duş izini varmış suyu çok sever benimki en çok saunayı özledim aşkım diyor senden sonra benimki sauna delisi sivilken her iş çıkışı saunaya giderdi yawrum hep kızardım eve git diye ayyy o günleri bile özledim çağlom gelsin karışmıycam saunaya gitmesine
ooo çağlom hadi inşallahhhh tatlım baban izin verir sende bana dua et neden mi ??
aşkım bugün aradığında dediki aşkım ailenle konuş ben istanbula gelip ablamda 3 gün kalıcam dedi sonrasında senide alıp adanaya götürcem dedi yaşayacağın yeri göremni istiyorum dedi babama söylemem lazım inşallah izin verir....babişkolarımızzz
ana çağlom ciddimisin orda kadın-erkek beraermi sauna abowwwwwwwwwwwww
ayyy çağlom hadi inşallah izin verir babalarımız ya gerçi sen nişanlısın bence baban izin verir ama benim babam biraz kritik nişan söz yok aramızda ondan ama allahtan dediğin gibi annem tanıştı referansım olabilir evet...
enem anadan doğmamı owwww maaşallahhhhhh maaşallahhh
Torun torun bizim askerler sizin askerlerin dedeleri oluyor biz nene oluyoruzTabi canım aklına ne gelirse muhakkak nenelerin olarak yardım ederiz
Günaydınlar birsey soracaktım nineler yemin töreninden sonra
cep telefonu sokabildikleri dogrumu?
Günaydınlar birsey soracaktım nineler yemin töreninden sonra
cep telefonu sokabildikleri dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?