335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perişkom ben utanırım senin yanında ne vücudu valla artist gibisin bu arada ben yeşil çay hazırladım perişkom dediğini yaptım kızlar hergün diyet konusu açılacak mutlaka takipte olacaz kabul mü spor yapmayan dayak yiyecek

Yeşil çayı nasıl içiyorsunuz kızlar ben poşet yeşil çay içiyordum bi arkadaşım ot olarak al kaynatıp iç o dha iyi dedi bilmiyorum ne kadar doğru:44:

Yeşil çayı nasıl içiyorsunuz kızlar ben poşet yeşil çay içiyordum bi arkadaşım ot olarak al kaynatıp iç o dha iyi dedi bilmiyorum ne kadar doğru:44:

canım ot olarak al aktardan kaynar suyun içine at altı kapalı demlesin bir kupaya bir çay kaşığı falan ii geliyor poşet olan acı oluyor hem bu dahha güzel

teşekkür ederim canlar, ukalalık olsun diye değil ama belim çok ince olduğundan bi anda beliren popişim beni rahatsız ediyor birazda bacaklarım 3 kilo daha verirsem tam süper olucakk ya ben şu mekik aletlerinden aldım inanılmaz etkili kendi başıma en fazla 50 mekik çekebilirsen o alet sayesinde aralıklarla günde 500 mekik çekiyordum, karnım eridi bitti gitti resmen tavsiye ederim

Bende alıyım o zaman yaa benim de göbişşş sorunum sinir oluyorum

Bende alıyım o zaman yaa benim de göbişşş sorunum sinir oluyorum

kızlar mekik aletleri bel için sakıncalı göbek eriteyim derken bdelinizden olmayın bende yapıyordum artık bel fıtığım var tavsiye etmiyorum kızlar ebru şallının plates videolarını indirin çok acayip sıkılşatırıyor ben gecen sene çok düzenli yapıyırdum resmen karnım acıyordu ve çok hızlı inceldim izleye izleye yapıyorsunuz şiddetle tavsiye ederim

Aferin benim akılı Özoşuma bende içtim annem yeşil çayımı, ben poşetlerden içiyorum uğraşamam diğerleriyle ayyy 15 dakika sonra 20lere düşüyoruz Allahım Allahım kuduruzaaammm kızlar çok az kaldııı hadi hareket biraz hobaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…