335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canm biz birbieimize benziyoruz galibabenim de belim inceciktir karnım dümdüz ama aynen senin gibi popiş memiş backlar da hafif var.ben de 65 kiloyum 1.70 boyum da.bugün ben de spora basladım bıkmazsam ben asırı yemiyorum ama hic yürüyüs yapmıyorum arabayla her yere onun da etkisi var galiba.hareketsizim:2:

Hadi o zaman zayıflamak isteyenler an itibari ile bunu da yapıyoruz el elee. Askerlerimiz gelene kadar tam çıtırık olucaz tamam mııı ?? Başlıyoruzz hadi koşun kendinize koca bir bardak yeşil çay yapınn ben yaptım şuan içiyorum. Çok faydalı her şekilde, bol bol su içiyoruz egsersiz yapamasakta her idrara çıkışta 35 kalori atıyoruz. Bu arada önemli bişi ben kesinlikle asitli içecek içmedim bu 1 ay boyunca.1 litre kolada 18 küp şeker var düşününn !! Hadi kızlaarrrrrr başlıyoruzzzzzzzzzzz

evetttttttt başlıyoruz perişkom haydi diyete topic ahalisi

Sakın kendinizi sıkmayın, sağlıksız kilo verirsek fazlasını geri alırız unutmayın. Yapacağımız en mantıklı şey gün içinde canımızın istediklerini ölçülü biçimde yiyip gece 7 den sonra sadece sıvı tüketmeye çalışmak. Karnınız acıkırsa 1 bardak su için gerçekten işe yarıyor. Azıcıkta hareket edicez hepsi bu

ben varım bu kampanyaya katılıyorum ama pek umudum yok nedense neyse deneyelim bakalım ben nerde yanlıs yapıyorum blsem sabah nestle ka yiyorum aralar da meyve.ekmek cok az yerim asitli icecek icmiyorum cayıma yıllardır seker atmam.cok fazla su icerim hamur işini azaltayım iyice ve akşamları yemekten sonra hic birsey yemeyeym en iyisi egzerisze de bugün basladım bakalım nolacaksa olsun

Diyete mi başlıyoruzzzz beni de alın beni de:86:Gerçi bi ben diyetteyim ama daha veremedim yaa:95:

Gevezemm sakın böyle düşünmeee !! Noluyor bana hep biliyor musun 1 ay boyunca çok dikkat ediyorum kesin vermişimdir diyorum bi bakıyorum değişen bişi yok sinirlenip bi saldırıyorum yemeklere 2 gün sonra incecik olmuşum metabolizmayı mı yavaşlatıyoruz diyette bilmiyorum ama bana hep böyle oluyor. Şu 2 haftadır hiç dikkat etmiyorum ama gene de kilo verdim 1 ay özen gösterdim çünkü. An itibari ile tekrardan başladımm. sen de eminim verdin ama tartıya yansıması zaman alıyor iştee

evet canım birlikte yapalım özellikle spor çok önemli beni gaza getiren birileri olmalı

İnşallahh perim ya çünkü egzersiz de yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bakalım çok az kaldı gelmelerine de veririm inşş

bu benim ficudum kızlaarr, hadi herkes ficudunun resmini koysun gaza gelelimm önce sonra yapalımmmmmmm

Eklentiler

• $hh.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $6174_1205985622511_1014752388_650097_6062996_n.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…