- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.701
tabiiki de özom, 1 ay yaptım sadece onun dışında sıkıntıdan yedim sürekli hala da yiyorum ama almadım hiç. Aşkım gittiğinde 65 kilo idim. 1 ay dikkat ettim sebze yemeye özen gösterdim beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği yedim ve esmer şeker kullandım tadı çok güzel esmer şekerin iyi olan kalorisi az. Onun dışında bol su içtim ve ara sıra egzersiz yaptım. Bol bol mekik çektim ve karnım dümdüz şuan benim belim hep inceciktir ama popişim ve memişim var birazboyum olduğundan hiç kilolu görünmüyorum ama bugün itibari ile tekrar başladım yani şu 1 ayda 3 kilo daha versem inanılmaz olur. İstediğim en sevdiğim kiloma ulaşırım.
Hadi o zaman zayıflamak isteyenler an itibari ile bunu da yapıyoruz el elee. Askerlerimiz gelene kadar tam çıtırık olucaz tamam mııı ??Başlıyoruzz hadi koşun kendinize koca bir bardak yeşil çay yapınn ben yaptım şuan içiyorum. Çok faydalı her şekilde, bol bol su içiyoruz egsersiz yapamasakta her idrara çıkışta 35 kalori atıyoruz. Bu arada önemli bişi ben kesinlikle asitli içecek içmedim bu 1 ay boyunca.1 litre kolada 18 küp şeker var düşününn !! Hadi kızlaarrrrrr başlıyoruzzzzzzzzzzz
Diyete mi başlıyoruzzzz beni de alın beni de:86:Gerçi bi ben diyetteyim ama daha veremedim yaa:95:
ben varım bu kampanyaya katılıyorumama pek umudum yok nedense neyse deneyelim bakalım ben nerde yanlıs yapıyorum blsem sabah nestle ka yiyorum aralar da meyve.ekmek cok az yerim asitli icecek icmiyorum cayıma yıllardır seker atmam.cok fazla su icerim hamur işini azaltayım iyice ve akşamları yemekten sonra hic birsey yemeyeym en iyisi egzerisze de bugün basladım bakalım nolacaksa olsun
Diyete mi başlıyoruzzzz beni de alın beni de:86:Gerçi bi ben diyetteyim ama daha veremedim yaa:95:
Mesela benim boyuma göre ideal kilom 70miş ayy istemem benn 70 !!!
Gevezemm sakın böyle düşünmeee !! Noluyor bana hep biliyor musun 1 ay boyunca çok dikkat ediyorum kesin vermişimdir diyorum bi bakıyorum değişen bişi yok sinirlenip bi saldırıyorum yemeklere 2 gün sonra incecik olmuşummetabolizmayı mı yavaşlatıyoruz diyette bilmiyorum ama bana hep böyle oluyor. Şu 2 haftadır hiç dikkat etmiyorum ama gene de kilo verdim 1 ay özen gösterdim çünkü. An itibari ile tekrardan başladımm. sen de eminim verdin ama tartıya yansıması zaman alıyor iştee
perişkom hepimiz akşam aynı saatte spor yapsak aynı sürede ha nasıl olur
gevezem bende neredeyse 3 haftadır diyetteyim ama gram veremiyorum gecen sene diyetisyene gittiğimde vermiştim aynı diyeti uyguluyorum halbuki:26:
bu benim ficudum kızlaarr, hadi herkes ficudunun resmini koysun gaza gelelimm önce sonra yapalımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?