- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.681
cnm ben de kendimi cok gec kalmıs hissediyorum 26 bitmek üzere benim de bizde en az 1 bucuk yıl felan cocuk sahibi olamıcaz arkadaslarım dogum yaptıkca ben kendimi kötü hissediyorumama bugünler de bizde bi tuhaflık var galiba
ayyy Tutiimnm duygusallaşırmışta bugünn kıyamam ben sana yavru kuşumm ya ne geç kalmasından bahsediyorsun senn. Öyle güzel bi yaştasınkiii... Ben de bebek delisiyim, aşkımdan çocuğum olması şuan en çok istediğim şey hayatta. Ama kesinlikle geç kalmadın ya sen neden karamsar oldun bugünlerdee. Beden yaşını önemseme, sen kesinlikle 24den fazla durmuyorsun Tutim... 30da bile doğursan ki daha erken doğurursun çocuğun 10 yaşındayken sen 40 yaşında olucaksın yani.. Kaldıki biz bakımlı hatunlarız, o yaşlarda bile bin tane gence taş çıkarırız ben eminim.. Hayatta hiçbişe için geç kalınmamıştır Tutim, böyle aşklar yaşadığımız için öyle şanslıyız ki bunları düşünebiliyoruz..Yaşı çok geçmiş olup hala çocuk sahibi olamamış o sevgiyi yaşayamamış kadınlar var.. Biz çok güzel anneler olucaz Tutim buna eminim.. Kesinlikle geç olduğunu düşünme henüz çok gençsin bitanem ideal evlilik yaşı 28 zaten şuanki şartlarda.. Sen demez misin hep en doğru zaman canın istediğin zamannaşkın gelicek evleniceksiniz ve anne olucaksın Allahımın izniyle tutimm
Tutiim bakk çok yakında kocacığınla gittiğin tatilinizden bebişinle böyle fotoğraflar çektirip yollicaksın bizeee.. sonra bu söylediklerine gülücez beraberrr hatun taş gibi ama bebeği var dicek herkesssyalnız kız harbiden benziyor sana tutimm
sekerler tavsiyeleriniz sayesinde selilütlerden yavas yavas kurtuluyorum 3 gün önce acı niber yagına basladım işe yarıyor hakkaten bir de günlük rezene anason ve biberiye içiyorum 34 günüm kaldı.simdi yeni tavsiyelerinize ihtiyacım var evde spor yapmak istiyorum popo kücültme sıkılastırma ve bacak inceltme hareketine ihtiyacım var.tavsiyeleriniz var mı kızlarr
3 günde işe mi yaradıııııınası cnm kaç dk masaj yapıyosn
3 günde işe mi yaradıııııınası cnm kaç dk masaj yapıyosn
sekerler tavsiyeleriniz sayesinde selilütlerden yavas yavas kurtuluyorum 3 gün önce acı niber yagına basladım işe yarıyor hakkaten bir de günlük rezene anason ve biberiye içiyorum 34 günüm kaldı.simdi yeni tavsiyelerinize ihtiyacım var evde spor yapmak istiyorum popo kücültme sıkılastırma ve bacak inceltme hareketine ihtiyacım var.tavsiyeleriniz var mı kızlarr
Kızlaarr inanılmaz sevimli bişeee sesini açıp bakın mutlaka sadece 30 saniye zatenn BAYILDIMMMMMMM [video=youtube;Ufr2P0SBuzM]http://www.youtube.com/watch?v=Ufr2P0SBuzM[/video]
esredcim aynı problemler bende de var ya askerim geene kadar kilo vermem lazım ya of:84:
birlikte bişiler yapmamız lazım canım senin kac günün kaldı?kac kilo vermek istiyorsun ben 2
Ben aşkım gittiğinden beri 4 kilo verdimdün itibariyle de elma sirkesine başladım. İşe yarıyor o da destekleyici oluyor yani.
perişkom yaptığın özel bişey var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?