335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Öyle güzel aşklar yaşıyoruz ki... Anne gibi kutsal bi vasfa girmek için çıldırıyoruzzz... Düşünemiyorum aşkımdan bi bebeğim olucağını, düşündükçe deli gibi atıyor kalbim... inanamıyorum yaa ben de aşkımda kalabalık aile istiyoruzz.. Allahım nasip ederse inşallah 3 tane diye konuşuyoruz hepp üçünüde en mükemmel şekilde yetiştirecek duruma sahip olursak tabii ki..

demekki tek ben değilmişim bencede yawrum duygsallaıktan tuhaflaştık neyse atlatırız cnm sende takma kafana aynen benimde etrafımda anne olan arkadaşlarım var gördükçe çıldırıyorum...

oyyy pamuk prensesim benim üşenmmişte neler yazmış cnm benim çok güzel şeyler yazmışsın cnm benim inşallah dediğin gibi olur tatlım haklısın cnm duygu patlaması yaşıyorum yada yaşıyoruz diyeyim ah bir bebeğim olsun sizin gibi teyzeleri ile tanıştırıcam kurabiyemi sizlerle
inşallah tatlım sevdiğiiz adamlardan çocuklarımız olur canım tek dileğim bu hepimiz için evli-mutlu-çocuklu bir yaşantımız olur...
bu arada resimdeki bayanı bana benzetmişsin hhehe tam hayalimdeki anne profili çıtır anne dediğin gibi sanırım bakımlı olduğumuz için çıtır anne olacağız hepimiz inşallah tek dileiğim rabbim kimseye kötü kader yazmasın hepimz mutlu olalım...az ewwel aşkım da dedi giç bir şey için karamsar olma sadece allahtan sağlık sıhhat dile dedi hepiniz dualarımdasınız....

perim pamuk prensesim tekrar tekrar teşekkür ediyorum güzel temennilerin için

sekerler tavsiyeleriniz sayesinde selilütlerden yavas yavas kurtuluyorum 3 gün önce acı niber yagına basladım işe yarıyor hakkaten bir de günlük rezene anason ve biberiye içiyorum 34 günüm kaldı.simdi yeni tavsiyelerinize ihtiyacım var evde spor yapmak istiyorum popo kücültme sıkılastırma ve bacak inceltme hareketine ihtiyacım var.tavsiyeleriniz var mı kızlarr

3 günde işe mi yaradıııııı nası cnm kaç dk masaj yapıyosn

Selülitin tek çaresi selülit olan bölgeyi çalıştırmak canım, sen de masaj yaparak bunu sağlıyorsun, işe yaramasına sevindim.. spor diyince bende akan sular duruyor, sana bikaç hareket önericektim ama nette resim bulamadım. Anlatmaya çalışım: bu hareket selülitlere inanılmaz iyi geliyor.Şöyle: Ayaktasın kollar önde gergin sandalyeye oturup kalkma hareketi yapıyorsun, basen bölgeni çalıştırıyor çok güzel. Kalkık ve sıkı bi popo için: Yüzüüstü yatıyoruz kalçamızı kasıp gevşetiyoruz ayakta daha rahat yapabilirsin ama oldukça komik gözüküyor dışardan poponu sık bırak sık bırak.. Ben bacaklarımı inceltmek için şu yöntemi uyguluyorum çok faydası oldu, ayaklarının arasına plates topunu alıyorsunbu şekilde bacağını kaldırıp indiriyorsun, topsuz yapıcaksan sırtüstü bisiklet sürme hareketi yapabilirsin. Aklıma gelenler bu kadar umarım yardımcı olur canm

tatlım tesekkür ederim güzel tavsiyelerin için hemen uygulamaya baslıyorum.ben de spordan bıkıyorum ama kısa sürede sonuc almaya baslarsam mutlaka devam ediyorumkilom aynı ya haftalardır azcık eriyemedim

Kızlaarr inanılmaz sevimli bişeee sesini açıp bakın mutlaka sadece 30 saniye zatenn BAYILDIMMMMMMM [video=youtube;Ufr2P0SBuzM]http://www.youtube.com/watch?v=Ufr2P0SBuzM[/video]

perişkom yaptığın özel bişey var mıydı

tabiiki de özom, 1 ay yaptım sadece onun dışında sıkıntıdan yedim sürekli hala da yiyorum ama almadım hiç. Aşkım gittiğinde 65 kilo idim. 1 ay dikkat ettim sebze yemeye özen gösterdim beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği yedim ve esmer şeker kullandım tadı çok güzel esmer şekerin iyi olan kalorisi az. Onun dışında bol su içtim ve ara sıra egzersiz yaptım. Bol bol mekik çektim ve karnım dümdüz şuan benim belim hep inceciktir ama popişim ve memişim var biraz boyum olduğundan hiç kilolu görünmüyorum ama bugün itibari ile tekrar başladım yani şu 1 ayda 3 kilo daha versem inanılmaz olur. İstediğim en sevdiğim kiloma ulaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…