335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kızlar başka ne hazırlık yapacaksınız kilo ile başladık ama kilo ile de bitmiyor ki
Gevezemm evet bitek kiloyla bitmiyor işş ben bugün saçladan başladım mesela, siyaha boyadım ışıl ışıl seviyorum bu rengii onun dışında evden çıkamadığım için internetten alışveriş yapıyorum yeni ciciler aldım kendimee zaten rutin bakımlarımı yaptığım için pek bişe gerekmiyor aslındaa 3 kilo da giderse süper olucekkk
geveze plates mevzusunu okumadın heralde bu gün konumuz diyet ve spor gevezelik etmeeee

Hay komik gacı seni seviyorum yaa

geveze plates mevzusunu okumadın heralde bu gün konumuz diyet ve spor gevezelik etmeeee

Adım geveze susmamı beklemeNapıyım yaa bi anda heyecanlandımm

1.75 Özom boyum ben yağ kas oranına bakmıyorum aynaya bakıyorummm incecikk olcam ben bananeee :92::98:

Bu topiğin en kısası benim herhalde:78:Maşallahh hepinize

Bilgisayardaysa nası olur bilemedim özom açar izleriz netten yazınca çıkıyor zaten boşver esredim şafak attırmadan nereye iyi geceler canımmm diyeti bozma haa ben 3 e kadar oturucam bugünnn, aşkımın nöbeti bitene kadar. Zaten haftasonu keyif yapıcam okanı izlicem özoşum da kalır benle zaten dimi annem?

canım kalırım tabi benim aşkımın nöbeti de 1-3 ama ben bir yarım saat spor için izin alaam annem senden

Benim hedefim 57 :78:Gelmeye çalışırım özoşşş sen beni kaydet ama 60 la kilo veremiyorum ki kaç gündür aynı gidiyor

Hoşgeldin orignate

gevezem aaba çok mu az yiyorsun dşiyet yaparken herşeyden yemen lazım ben diyetisyene gittiğimde öğrendim canım mutlaka 4 meyve 2 bardak yoğurt süt tüket her öğünde en az iki dilim ekmek ye sebze yemeği ve ette mutlaka sofranda olacak gün içinde tamam mı bebek

Benim bölgesel belki de ondan bilmiyorum ki göbişim ve simitlerim var Daha çok egzersiz yapmam lazım benimBirde ben kışın hep kilo alırım canım ya:95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…