- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.741
Gevezemm evet bitek kiloyla bitmiyor işşKızlar başka ne hazırlık yapacaksınız kilo ile başladık ama kilo ile de bitmiyor ki
geveze plates mevzusunu okumadın heralde bu gün konumuz diyet ve spor gevezelik etmeeee
geveze plates mevzusunu okumadın heralde bu gün konumuz diyet ve spor gevezelik etmeeee
1.75 Özom boyum ben yağ kas oranına bakmıyorum aynaya bakıyorummmincecikk olcam ben bananeee :92::98:
Adım geveze susmamı beklemeNapıyım yaa bi anda heyecanlandımm
Bu topiğin en kısası benim herhalde:78:Maşallahh hepinize
evet evet tabi hergün diyetle ve sporla buradayım
Gevezemm evet bitek kiloyla bitmiyor işşben bugün saçladan başladım mesela, siyaha boyadım ışıl ışıl seviyorum bu rengii onun dışında evden çıkamadığım için internetten alışveriş yapıyorum yeni ciciler aldım kendimee zaten rutin bakımlarımı yaptığım için pek bişe gerekmiyor aslındaa 3 kilo da giderse süper olucekkk
Saçların eminim çok güzel olmuştur canımm siyah renge bayılıyorummBende son hafta boyatıcamm:86:
gevezem hadi kilolarımızı yazalım haftaya bugün tekrar yazarız kilolarımızı olur mu baby
Bilgisayardaysa nası olur bilemedim özom açar izleriz netten yazınca çıkıyor zaten boşveresredim şafak attırmadan nereye iyi geceler canımmm diyeti bozma haa ben 3 e kadar oturucam bugünnn, aşkımın nöbeti bitene kadar. Zaten haftasonu keyif yapıcam okanı izlicem özoşum da kalır benle zaten dimi annem?
Olur bebişim kilom 60
Sabah tartılıp yazıyoruz kilolarımızııı haftada bir yazalım sonra her pazar
Benim hedefim 57 :78:Gelmeye çalışırım özoşşş sen beni kaydet ama 60 la kilo veremiyorum ki kaç gündür aynı gidiyor
Hoşgeldin orignate
gevezem aaba çok mu az yiyorsun dşiyet yaparken herşeyden yemen lazım ben diyetisyene gittiğimde öğrendim canım mutlaka 4 meyve 2 bardak yoğurt süt tüket her öğünde en az iki dilim ekmek ye sebze yemeği ve ette mutlaka sofranda olacak gün içinde tamam mı bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?