335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Söylediğim şeyin gözünüzde canlanması açısından resimle anlatıcam birde gördümki yüzüm yumuşak mı sert mi düşüncelerine girdiniz sizi yerim bu arada kızlar bu kesinlikle benim şahsi görüşüm yani herhangi bir istatiskiki bi verim yok gözlemlediğim ve yaşantımdan yaptığım çıkarımlar bunlar Allah kahretsin tam edebiyatçı oldum gene Bakın bu resimdeki bildiğimiz gibi rihanna, tam olarak yumuşak hatlardan kastım işte bu surat yumuşak geçişler yuvarlak bi yüz sevimli bi burun vs. ve bakar mısınız siyah saçın nasıl seksi durduğuna ? Bu kız akıllı, kahverengi yapsa bütün seksapalitesi gider çünkü yüzü zaten masum olmaya çok müsait. Benim seksilikten kastım yırtıcı bi kaplan gibi vahşi görünmek değil, sadece varolan masumluğumuza ki bu çok etkileyici, azıcık seksilik kondurmak Bir diğer resimde ise kahverengi saçlı tüm havası gitmiş, anlatabildimmi aradaki farkı bulun bakalım cankuşlar

Sert yüz olarak tabir ettiğim örneği de jennifer anistonla vermek istiyorum. Şimdi bu kadın sarı saç kadınıdır. Kemikli ve uzun bir yüze sahip

bakın koyu saç ne hale getirmiş onu

hakket perim yaaaa walla sen bu işi biliyorsun...
ya ben ewlendikten sonra saçımı ya kestiricem yada rengini değiştiricem perim bana bu rihannanın saç rengi yakışırmı yani siyah

ben de öyleyim ya cok mutsuzum cok satasıyorum hatta az önce askerimle de tertıstık cok üzgünüm
bnde tartıştm yarm saat knuştuk son 2 dkda sinr etti bni
ya bni bu halde güldürdn ne diym saana bn sen aa desen gülcm bn yakında
tevbeler olsn olum sn bna geçen sfer siyah sert durur sende demedimiydn
ooo mayyy gadddddddd siyah olmalıymm peki bna hergün fönü kim çekcek :97::97::97:

335 imm olr arada bebeğim üzülme onları da sıkıştırıyo şafak belli.
sen iste ben snana şebeklik ederim
tutimm ben görmek istiyorum kahve hayal ediyorum hep seniii

hakket perim yaaaa walla sen bu işi biliyorsun...
ya ben ewlendikten sonra saçımı ya kestiricem yada rengini değiştiricem perim bana bu rihannanın saç rengi yakışırmı yani siyah

Tutim yaa benim sende tek geçeceğim renk bakır kahve olur bayılıyorum şu ashlee simpsonun saçlarına bi ara benimkilerde böyleydi ama siyahtan vazgeçemiyorum. Benim arkadaşım platinin üstüne yaptı bu rengi çokta güzel oldu

Sarı her zman daha olgun gösteriyor bence. Bu rengin sana 10 numara olacağına eminim.

perim bu renk bakır kahvemi oluyor...bu rengi ancak evlendikten sonra yaparım sarışın gelin olmak istiyorum ben yada koyu renk saçlı gelin ama bu renk saça gelinlik güzel olmaz sanki ama bu rengi deneyeceğim çünkü beğendimmm

Selam kizlar tak diye gircem ama kilom yok 52 kilyum ama tombul yuzum dogumdan da cikmis olmanin etkisiyle benimyuzumu ne renk ne model gosterir zayif kocise suprz acil bi degsklik lazm bana perim tecrubelrnle aydinlat benide :)

Son düzenleme:

yaa işte bu renk bn bu rengi aylardr pcmde saklıyormmmm
meger kadının adı perimin dedigiymş
oyyy bn bu renk olursam çngene gbi olurm kanımca
bi iki ton koyusunu istiyorm işte bnane istiyormmmmmmm :82:

selamm kızlarrr nasılsınız bakalım perişimm haklısınnn bende bi ara mavi siyah boyamıştım herkes çok beğeniyodu ama çok fazla bakım istediği ve saçlarım aşırı kuru olduğu için şimdi kendi rendimdeyim ama pericim bu arada senin soğan kabuğu tonlarında bi resmin vardı sanırım ben onu da beğenmiştim ama siyah asil renktir ama tabii yüz hatlarıma uygun olarak bana da bi renk seçmeni isterimm

Merhaba kızlar

Benim saç rengimm bu birden görünce şaşırdım:90:

Tutim sana kumral gelin aramdım fakat bulamadım. Yalnız ben Çağla Şikelin saçlarını da çok beğenirim gelinlikle de oldukça hoş durmuştu

Ama bende kapkara gelin olmak istiyorummm sarıda kal o zaman tutim evlenince değiştirisinn

335im ben dedim mi sana siyah sert durur diye olabilir sert durur sen şu koyu kahveden yap

Mayram dur bi fotolarına bakim yorum yapcam hemen

Huzursuuuzzzz kiloya göre saç rengi mi istiyosun bacııı hahahha bence senin kilona uygun renk kızıl annem şaka bi yana gerçekten yüzünü bilmediğim için bişe diyemicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…