- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.961
bnde tartıştm yarm saat knuştuk son 2 dkda sinr etti bniben de öyleyim ya cok mutsuzum cok satasıyorum hatta az önce askerimle de tertıstık cok üzgünüm
ya bni bu halde güldürdn ne diym saana bnselamcanlarım ciğerlerim gamzesinde bayıldıklarım gülüşlerinde boğulduklarıımmmm
ben çok bakım yaptım dün saatlerce ağladım kendimi lohusa kadınlar gibi görmeye başladım aynadakalk kuş didim hacı didim az bakım yap toparlan
önce evimi teizledim sonracığıma kendimibıcı bıcılar yaptım size kokturmaya geldim
bu arada gözüme çarptı periimmmm çok meraklandım,benim hatlarım yumuşak mı sert mi,bi bak bakıyım bana
özocum özel öpücüğümü aldın mı sen)
ayy selen nerde yaa çok merak ediyorum benn:18:
tevbeler olsn olum sn bna geçen sfer siyah sert durur sende demedimiydnNunişşimm hoşgeldin süper yapmışsın canikom, oh mis gel bi sarıliymmBitanem senin hatlarında yumuşak bebeksi bi yüzün var gözlerin iri iri ve çok güzeller ayrıca gözlerinin rengine bayılıyorum ve o göz renginde siyah saça bayılıyorumm inanılmaz havalı oluyor bence. hahaha topaan bütün kızların marsık gibi edeydim ben sana kahve de çok yakışıyor ama kuşum. Sana ikisi de serbest. Ama o 335 siyah olucakk
ooo mayyy gadddddddd siyah olmalıymmSöylediğim şeyin gözünüzde canlanması açısından resimle anlatıcam birde gördümki yüzüm yumuşak mı sert mi düşüncelerine girdinizsizi yerim bu arada kızlar bu kesinlikle benim şahsi görüşüm yani herhangi bir istatiskiki bi verim yok gözlemlediğim ve yaşantımdan yaptığım çıkarımlar bunlar Allah kahretsin tam edebiyatçı oldum gene Bakın bu resimdeki bildiğimiz gibi rihanna, tam olarak yumuşak hatlardan kastım işte bu surat yumuşak geçişler yuvarlak bi yüz sevimli bi burun vs. ve bakar mısınız siyah saçın nasıl seksi durduğuna ? Bu kız akıllı, kahverengi yapsa bütün seksapalitesi gider çünkü yüzü zaten masum olmaya çok müsait. Benim seksilikten kastım yırtıcı bi kaplan gibi vahşi görünmek değil, sadece varolan masumluğumuza ki bu çok etkileyici, azıcık seksilik kondurmak Bir diğer resimde ise kahverengi saçlı tüm havası gitmiş, anlatabildimmi aradaki farkı bulun bakalım cankuşlar
onu bn bi sıkıştırcm görcek gününü335 imm olr arada bebeğim üzülme onları da sıkıştırıyo şafak belli.
sen iste ben snana şebeklik ederim
hakket perim yaaaa walla sen bu işi biliyorsun...
ya ben ewlendikten sonra saçımı ya kestiricem yada rengini değiştiricem perim bana bu rihannanın saç rengi yakışırmı yani siyah
Selam kizlar tak diye gircem ama kilom yok 52 kilyum ama tombul yuzum dogumdan da cikmis olmanin etkisiyle benimyuzumu ne renk ne model gosterir zayif kocise suprz acil bi degsklik lazm bana perim tecrubelrnle aydinlat benide :)Tutim yaa benim sende tek geçeceğim renk bakır kahve olur bayılıyorum şu ashlee simpsonun saçlarına bi ara benimkilerde böyleydi ama siyahtan vazgeçemiyorum. Benim arkadaşım platinin üstüne yaptı bu rengi çokta güzel oldu
Sarı her zman daha olgun gösteriyor bence. Bu rengin sana 10 numara olacağına eminim.
Tutim yaa benim sende tek geçeceğim renk bakır kahve olur bayılıyorum şu ashlee simpsonun saçlarına bi ara benimkilerde böyleydi ama siyahtan vazgeçemiyorum. Benim arkadaşım platinin üstüne yaptı bu rengi çokta güzel oldu
Sarı her zman daha olgun gösteriyor bence. Bu rengin sana 10 numara olacağına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?