335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

@Huzursuzcum anladım da. Yüz şeklin nasıl uzun mu oval mii? Gözlerin ne renk?

@Gevezem sana koyu kahve çok yakışıyor bence

Bu rengin gözlerinle ve yüzünle çok uyumlu olduğunu düşünüyorum

perim ebet çağla şıkelin saç tonuda çok hoş bu arada o dediğin kahve bakırı sorcam kuaförüme...of offfffffffff sarıdan sıkıldım sanırım ben elensemde değiştirsem aç rengimi

perim ebet çağla şıkelin saç tonuda çok hoş bu arada o dediğin kahve bakırı sorcam kuaförüme...of offfffffffff sarıdan sıkıldım sanırım ben elensemde değiştirsem aç rengimi

Sor Tutim gerçekten sana çok yakışacağını düşünüyorum. Zaten şuanki saçının üstüne yaparsan 2 yıkamada platine dönecek. İstersen bi dene bak hoşuna giderse oturması için tekrar boyatırsın

Bu arada evet ben de bi ara böyleydim iştee.. Seviyordum bunu da ama işte siyahın havası başka yahu

Sizce?

Siyahhh çok hoş durmuş siyaha bayılıyorum

Ben saç rengimi seviyorum ama gelinlikle o saç rengi pek olmaz diye değiştirmeyi düşünüyorum ama hala kararsızım:44:

iyi aksamlar kizlaar=)
ne oluyor yau yine burda
dün spor,zayiflamaydi konu bugün sac rengi
kim inanir burda asker bekledigimizee
perimm o iki fotograftakide senmisin??? acayip farkli yapmis seni sac rengin ama bence bakir-kahverengide cooook hos durmus canim..bende gecen ay kuaföre sordum önce sacindaki boyayi akitip acmam lazim dedi diye vazgectim..saclarim yeterince yipranmis cünkü dahada mahfedemem
ama banada yardimci ol hazir elin degmisken ne renge boyayim askima gitmedennn????

Peri canım anladım sanırım ben sert yüz hatlarına sahibim:26:
buda bana siyah gitmez demek oluyo galiba
ben yıpranmasından korkuyorum:/(
özeline ayrıntılı bi tanım yaparsam daha iyi olucak sanırsamki

Son düzenleyen: Moderatör:
kahverengi gozlerim oval yuzum ya pcde yok acik resim tesettrluyum ben daha kolaY boyatmam cesaretlenmem lazim dogumda dokuldu saclarim esim yok oglum kucuk saldim iyice bitik durumdaym bi haraket lazim tecrubelsin anlyosun dye sordum yavrum

Evet Çağlom 2 resimdeki de benim. Saç rengi değiştiriyor gerçekten en önemli şey. Siyah vazgeçilmezimm Canım sana da koyu renk yakıştırıyorum ben açıp yıpratma hiç saçlarını ... Koyu bi kahve yap sende

Peri canım anladım sanırım ben sert yüz hatlarına sahibim:26:
buda bana siyah gitmez demek oluyo galiba
ben yıpranmasından korkuyorum:/(
özeline ayrıntılı bi tanım yaparsam daha iyi olucak sanırsamki

canım dediğim gibi açma işlemi yapmadığın sürece yıpranmaz saçların. bekliyorum.

benim saçlarım dalgalı brezilya fönü varmış sanırım yaza doğru brezilya fönü yaptırıcam inşallah...yıka ve çık şekil verme derdinden kurtulucam en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…