- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.981
Ay hayir ya kilom yok ama yuzum sis onu belirtmek istemistimHuzursuuuzzzz kiloya göre saç rengi mi istiyosun bacıııhahahha bence senin kilona uygun renk kızıl annem şaka bi yana gerçekten yüzünü bilmediğim için bişe diyemicem canım
perim ebet çağla şıkelin saç tonuda çok hoş bu arada o dediğin kahve bakırı sorcam kuaförüme...of offfffffffff sarıdan sıkıldım sanırım ben elensemde değiştirsem aç rengimi
Bu arada evet ben de bi ara böyleydim iştee.. Seviyordum bunu daama işte siyahın havası başka yahu
Sizce?
@Huzursuzcum anladım da. Yüz şeklin nasıl uzun mu oval mii? Gözlerin ne renk?
@Gevezem sana koyu kahve çok yakışıyor bence
Bu rengin gözlerinle ve yüzünle çok uyumlu olduğunu düşünüyorum
iyi aksamlar kizlaar=)
ne oluyor yau yine burda
dün spor,zayiflamaydi konu bugün sac rengi
kim inanir burda asker bekledigimizee
perimm o iki fotograftakide senmisin??? acayip farkli yapmis seni sac rengin ama bence bakir-kahverengide cooook hos durmus canim..bende gecen ay kuaföre sordum önce sacindaki boyayi akitip acmam lazim dedi diye vazgectim..saclarim yeterince yipranmis cünkü dahada mahfedemem
ama banada yardimci ol hazir elin degmisken ne renge boyayim askima gitmedennn????
kahverengi gozlerim oval yuzum ya pcde yok acik resim tesettrluyum ben daha kolaY boyatmam cesaretlenmem lazim dogumda dokuldu saclarim esim yok oglum kucuk saldim iyice bitik durumdaym bi haraket lazim tecrubelsin anlyosun dye sordum yavrum
kahverengi gozlerim oval yuzum ya pcde yok acik resim tesettrluyum ben daha kolaY boyatmam cesaretlenmem lazim dogumda dokuldu saclarim esim yok oglum kucuk saldim iyice bitik durumdaym bi haraket lazim tecrubelsin anlyosun dye sordum yavrum
Mayram yazıcağıma Gevezem yazmışımGevezemi görmedim nası yorum yapym kii Mayram sana koyu kahveyi çok yakıştırıyorum
Peri canım anladım sanırım ben sert yüz hatlarına sahibim:26:
buda bana siyah gitmez demek oluyo galiba
ben yıpranmasından korkuyorum:/(
özeline ayrıntılı bi tanım yaparsam daha iyi olucak sanırsamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?