335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben dün naptm biliyomusunz :97:
gece 12de askeriyeyi aradım
uykudan kaldırmışlar paşamı ohh ii oldu ama
uykulu uykulu knuşamadk tbi
bu sfer sabh 7 de o uyandırdı bni
aklına takılmş nie kızdn sn aşkm bna dio
deminde knuştuk hllettk aslında halledilck bi konu yok
şmdi sordu nie kızdn die sn söyle dedm sen syle dedi
ama ikimizde unutmuşz snra dedm wlla htrlamıyorm ama hkettn wlla bnde htrlamıyorm dio sıpa ya
sebepsz yere kızıyorm adama snra askeriyenin sapıgı oluyorm serepsizim :82::82:

off kızlar yaa...
ne güzel 28 gün kaldı diye seviniyordum.
şimdi nişanlım aradı haftasonu üds snvına gelicem diye, çok sevindim tabi ama askerliği 2 gün daha uzucakmış
o yüzden sevinsemmi üzülsemmi bilemedim sonradan

bende asker beklıyorum ayın 11inde gitti. cok üzülüyorum. iskenderunda denizci kısa dönem. daha yenı uyumaya basladım. cok yıprattım kendımı. aslında sadece askere gtmesı degıl. ondan once yasadıgımız aılevı sorunlar uzerıne bu geldı. derınden etkıledı bu benı((

hoşgeldin canım asker göndermenin en zoru ilk günlerdir git gide özlem artsada ilk günlerin acısını özellikle yemin töreninden sonra yaşamıyosun yemin törenlerine az kaldı canım sıkma canını bence sorunlarınızı da askerine şimdi telefonda yaşatma sakın gelince herşey konuşulur halolur

selam canımmm iyiyim sen nasılsın perimm

üniversitenin keyfini tadını bitince anlıyor insan.. bende ordaki arkadaşlıkları paylaşmayı özledim..

tutim alfxam perim özom 335im ve diger arkadaslamr neredesiniz yaw özledim sizi bekliyorum kızlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama ben sizle sohbet etmeden gün geciremiyorum iyi ki üye olmusum kk ya
Esredimm:) canımm bende sürekli burdayım bikaç gündür bunalımdaydım şükür atlattım. şafakların attığını artık daha iyi anlıyorum:97::97::97: çok güzel bi ortam burası herkesin beklentisi askerlerinin sağ salim gelmesi..
iyi akşamlar kader arkadaşlarım naaasısınızzzz..:97:

mrb pln_35 hoşgeldin canım :80::80: iyiyiz sen nasılsınnn

Mayraaaa mrb canım online gördüm seni nasılsınn:82::82:

Son düzenleyen: Moderatör:
kııızzlaaaaaaar bugünkü konumuzu buldum

segiliniz askerdeyken maddi anlamda ona destek oldunuz mu? nasıl oldunuz? (olmak zorunda değilsiniz tabiki arkadaşlar yanlış anlaşılmasın :) )

o çağrı yapınca ben arıyordum bir de hattı kapanmasın diye kontör yüklüyordum arada.
ayrıca para istemedi hiç. ben de göndermedim.
çoook kez de kargo gönderdim.

sizler?

buldumm bak düşünün nası bi asosyal hayatm wr kartı 16nda bırakmışm orda dha bugn frkettm
konu içinde hergn konu açıyorz serepsizimm
bn yollamadım canm yani hep soruyorm bi ihtiyacn wrmı die yok diyo ://
acemilik bitene kadar o aradı hep ama snra o çaldırdı bn aradm
kargo bi kez yolladm hediyesini (yıldnümü) onun dşında 3 -4 kez mektp yolladm
bi kerede kendimi yolladım

bugün canım çıktı yorgunluktannnnnnn
ya dün aşkımla knuşuyodk
yenilerdn bi çocuga kargo gelmş nizamiyeye bnmki götürmüş
kız mektpla telefn kartı yollamş snra asker aglamaya bşlamş
bnmkide hüzünlenmş ne anlamlı aşkm bni unutma die kart yollamş kız çocukta 28yaşında aglaynca tuhaf oldm dedi
bnmde kart yollamk geçmişti aklımdan snra zatn bn arıyorm die yollamadm keşke yollasaydm bi postada bnmki aglasaydı bn ellerimle atkı ördüm be kartta ne wr gitmş 3bçk milyn wrip almış

Son düzenleme:
artık çok boşluyosunuz burayı !
dier topiklere dönün sizde tmammı gelsn askerleriniz hpiniz gidin
o kuş olcak kuşki zaten hiç ugramasn !
tuti hep uyusn !
çaglo gelsn bi msj atıp kaçsn !
dier ismini saymadklrm sizede kızgnm

miraclem slm syledi hepinizee ayrıcana selencmde napıyo acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…