- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.141
iyi akşamlar kader arkadaşlarım naaasısınızzzz..:97:
askerlik bizde bunama yaptıay canım çok tatlısınız kızmışlar birbirlerine bi de unutmutmuşlar şaşkın aşıklar yaa
kredi kartımı kaybettimmmm :18::18::18:
kesn bi yerde bıraktımm ya :/vakit kaybetmeden iptal ettirt canım. bulan biri kartta yazan bilgilerle rahatlıkla alışveriş yapabilir, dikkat et.
bende asker beklıyorum ayın 11inde gitti. cok üzülüyorum. iskenderunda denizci kısa dönem. daha yenı uyumaya basladım. cok yıprattım kendımı. aslında sadece askere gtmesı degıl. ondan once yasadıgımız aılevı sorunlar uzerıne bu geldı. derınden etkıledı bu benı((
kredi kartımı kaybettimmmm :18::18::18:
selam canımmm iyiyim sen nasılsın perimmÖnceki gün cumartesiydi hatırlatırım
O zaman sen beni dinle, 1 Ocaktan 21 Ocağa kadar HERGÜN sınavım var 2. midtermler ve finaller dahil olmak üzere!!! Düşünebiliyor musun?? Ben bittim aşkımın geldiği hafta ve öncesinde fulll finaller. Ama ben ona bi kavuşiym bu şehirde olduğunu biliymmm dünyalar benm olcak Mayramın dediği gibi artık sonsuza dek beraber olucaz inşallahhh o yüzden üzme kendinii parayı da dert etmee Allah sağlık versin istersin annenden tekrar anlayış gösterir.
Selam Violemmmmm:80:, naberrr?
Selaammm Alxfacımmm, nasılsınn?
Tabikide bizde seni çok sevdik canımmmmmm
üniversitenin keyfini tadını bitince anlıyor insan.. bende ordaki arkadaşlıkları paylaşmayı özledim..sınavı finali olacak canlarım ben de gectim o dönemlerden size tavsiyem vallai kıymetini bilin üniversitenin cok cabuk geciyo bitiyo o güzel günler ah o günler gelse her gün finale girerim ne olcak ne güzel beraber okumustuk biz askımla liseyi üniversiteyi.ben 3 bucuk yıl oldu bitireli üniversiteyi öğretmen oldum calısma hayatı daha stresli inanın lütfen canınızı sıkmayın
Esredimm:) canımm bende sürekli burdayım bikaç gündür bunalımdaydım şükür atlattım. şafakların attığını artık daha iyi anlıyorum:97::97::97: çok güzel bi ortam burası herkesin beklentisi askerlerinin sağ salim gelmesi..tutim alfxam perim özom 335im ve diger arkadaslamr neredesiniz yaw özledim sizi bekliyorum kızlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama ben sizle sohbet etmeden gün geciremiyorum iyi ki üye olmusum kk ya
iyi akşamlar kader arkadaşlarım naaasısınızzzz..:97:
buldumm bak düşünün nası bi asosyal hayatm wr kartı 16nda bırakmışm orda dha bugn frkettmsıkma canını tatlım artık kolay kolay kimse kullanamıyo kredi karlarını iptalde ettirmişsin ama sanırım askerlirimiz gelinceye kadar bu alıklık durumdan kurtalamaycağız aynen bende öyleyim aklım bi karış havada
konu içinde hergn konu açıyorz serepsizimmkııızzlaaaaaaar bugünkü konumuzu buldum
segiliniz askerdeyken maddi anlamda ona destek oldunuz mu? nasıl oldunuz? (olmak zorunda değilsiniz tabiki arkadaşlar yanlış anlaşılmasın :) )
o çağrı yapınca ben arıyordum bir de hattı kapanmasın diye kontör yüklüyordum arada.
ayrıca para istemedi hiç. ben de göndermedim.
çoook kez de kargo gönderdim.
sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?