- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.121
hoşbuldum canım naber bizi sevdin galiba canım aramızda görüyorum seni ne mutlu bize böyle vakit daha çabuk geçiyo demi?
bahsettgm yer yokkisenin hekimin nerde o bahsettiğin yerde mi yoksa başka bi yerde mi?
Önceki gün cumartesiydi hatırlatırımyooo perişkom önceki gece saat 3 çok mu erkendi ha
O zaman sen beni dinle, 1 Ocaktan 21 Ocağa kadar HERGÜN sınavım var 2. midtermler ve finaller dahil olmak üzere!!! Düşünebiliyor musun?? Ben bittim aşkımın geldiği hafta ve öncesinde fulll finaller. Ama ben ona bi kavuşiym bu şehirde olduğunu biliymmm dünyalar benm olcak Mayramın dediği gibi artık sonsuza dek beraber olucaz inşallahhh o yüzden üzme kendinii parayı da dert etmee Allah sağlık versin istersin annenden tekrar anlayış gösterir.çok mutsuzummmmmmmmmmmmmm...
final tarihlerm açıklanmş we bakın şmdi 18nde aşkm geliyo
14 huk.
18 math
19 econ
20 eng
24 stat
26 ıntr
bu ne ya yuhh gerçektn aglıcm yani aşkımın gldigi gün snaw wr yetmezmş gbi ertesindeki 2 günde sınaw wr
ayriyettn annem ehliyet için 500 mil wermişti bn enfzla 350 tutar die harcadm gerisini
şmdi başıma saglık raporu sicil kaydı vesikalık foto biton şey çıktı offfffff bn aglamıymda km aglasn
Selam Violemmmmmselaam ben geldim
Selaammm Alxfacımmm, nasılsınn?hoşgeldiinn sefalar getirdiinnn
iyiyim violecim çok sıkılıyordum bi haftadır. şafak azalmıyor gibi geliyordu.
sizlerle birlikte olunca tabi daha hızlı geçiyor:) ben sevdim sizleri, sohbetinizi
sizde beni sevmişsinizdir umarım
Önceki gün cumartesiydi hatırlatırımO zaman sen beni dinle, 1 Ocaktan 21 Ocağa kadar HERGÜN sınavım var 2. midtermler ve finaller dahil olmak üzere!!! Düşünebiliyor musun?? Ben bittim aşkımın geldiği hafta ve öncesinde fulll finaller. Ama ben ona bi kavuşiym bu şehirde olduğunu biliymmm dünyalar benm olcak Mayramın dediği gibi artık sonsuza dek beraber olucaz inşallahhh o yüzden üzme kendinii parayı da dert etmee Allah sağlık versin istersin annenden tekrar anlayış gösterir.
ohanzıı diyorm perim napıcz ama ya finallere çalışmamam imkansz yani ama aşkımlada doya doya vakit geçirmk istiyormbide para istesem wrir zatn annem hayatm ama bn zatn almıştm orasını aslında asıl koyan o da deil oncedn 40 ml wrip almştm süresidoldu die bdha para wermek koyuyo :18:
bn aşkımla sadece 1 sene birlikte okuyabildmmmmmsınavı finali olacak canlarım ben de gectim o dönemlerden size tavsiyem vallai kıymetini bilin üniversitenin cok cabuk geciyo bitiyo o güzel günler ah o günler gelse her gün finale girerim ne olcak ne güzel beraber okumustuk biz askımla liseyi üniversiteyi.ben 3 bucuk yıl oldu bitireli üniversiteyi öğretmen oldum calısma hayatı daha stresli inanın lütfen canınızı sıkmayın o mezun oldu bnm dha 3 senm wr
canım sana gerçektn hayranm o telefonu açmadan durabiliyosn ya gerçektn çok güçlüsn..ben geldim...
kızlar tuti konuşmuş mu babasıyla haberi olan var mı? :)) mutlu haber bekliyoruz kendisinden.
benim sevgilim(?) her gün aramaya devam ediyor, açmıyorum. cumartesi mesaj atmış. "en özlediğim sensin.."le başlıyor biraz duygusal güzel şeyler:) öyle işte.
ben saymıyorum ama aklım kalbim gönlüm benden habersiz izinsiz sayıyor. şafak 33 içel :)
ama en iyisini yapıyosn haketti bnu bi süre dha bu şekilde dewm et onsuz olabilcegine bn inanıyorm inş. karşına sana çok deger weren biri çıkıcaktr
esredcim bnde wlla ya bagımlılk oldu sanki bign sizle knuşmasam yanlş bişy ypıyorm gbitutim alfxam perim özom 335im ve diger arkadaslamr neredesiniz yaw özledim sizi bekliyorum kızlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama ben sizle sohbet etmeden gün geciremiyorum iyi ki üye olmusum kk ya
girme bunalımaaaaaaaaaaaaaay yanlış topiğe girmişim 337.sanıyorum bunu oftden daldım direkt görünceneyse kardişim tutişimin topisi yabancı deilmiş
bu topikte depresyona girebilirim herkesin 3 haftası falan kalmış
böhöhöhöhö
girme bunalımaaaaaaaaaaaaa
sag salim gelsn askerin yeterki torunnugra aradaaa
canm sçmalama o telefonu açmamk küçük bişy deil gerçektn güç ve saır ister bn ypamazdm... bncede dogru olan bu seninde onunda kndinizi dinlemeye ihtiyacnz wr kaçan kovalanr mantıgı tam sevgiline göreymş şmdi anladı degerinimalesef o kadar güçlü değilim spora giderken gelirken spor yaparken işte gözlerimden yaşlar damlıyor. ben açmıyor değilim o telefonu aslında, bin kez açardım ama ama'lar var işte.
askerliğin bitmesini bekliyorum biraz da. kabus askerlikti belki bitince her şey düzelir. ya da kendimi kandırıyorum. bilmiyorum.
sonuçta. ben sevgilimi çok ama çok özlüyorum. markete girip de onun en sevdiği çikolatayı görünce burnum yerinden kopacakmış gibi titriyor(
git uzun dnemlern topige girde gör gnünüheee oldu girmem bunalıma 3 haftası kalmışların arasında şafağı 147 olan biri olarak
o sağ salim gelsin zaten ben kırcam kafasını
uğrarım tabi tutim davet etmedi bizi buraya ama hiç , haberim bile yoktu topiği olduğundanyedim ha onu ben
ben geldim...
kızlar tuti konuşmuş mu babasıyla haberi olan var mı? :)) mutlu haber bekliyoruz kendisinden.
benim sevgilim(?) her gün aramaya devam ediyor, açmıyorum. cumartesi mesaj atmış. "en özlediğim sensin.."le başlıyor biraz duygusal güzel şeyler:) öyle işte.
ben saymıyorum ama aklım kalbim gönlüm benden habersiz izinsiz sayıyor. şafak 33 içel :)
tutim alfxam perim özom 335im ve diger arkadaslamr neredesiniz yaw özledim sizi bekliyorum kızlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama ben sizle sohbet etmeden gün geciremiyorum iyi ki üye olmusum kk ya
ay yanlış topiğe girmişim 337.sanıyorum bunu oftden daldım direkt görünceneyse kardişim tutişimin topisi yabancı deilmiş
bu topikte depresyona girebilirim herkesin 3 haftası falan kalmış
böhöhöhöhö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?