335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hoşbuldum canım naber bizi sevdin galiba canım aramızda görüyorum seni ne mutlu bize böyle vakit daha çabuk geçiyo demi?

iyiyim violecim çok sıkılıyordum bi haftadır. şafak azalmıyor gibi geliyordu.
sizlerle birlikte olunca tabi daha hızlı geçiyor:) ben sevdim sizleri, sohbetinizi
sizde beni sevmişsinizdir umarım

yooo perişkom önceki gece saat 3 çok mu erkendi ha
Önceki gün cumartesiydi hatırlatırım
O zaman sen beni dinle, 1 Ocaktan 21 Ocağa kadar HERGÜN sınavım var 2. midtermler ve finaller dahil olmak üzere!!! Düşünebiliyor musun?? Ben bittim aşkımın geldiği hafta ve öncesinde fulll finaller. Ama ben ona bi kavuşiym bu şehirde olduğunu biliymmm dünyalar benm olcak Mayramın dediği gibi artık sonsuza dek beraber olucaz inşallahhh o yüzden üzme kendinii parayı da dert etmee Allah sağlık versin istersin annenden tekrar anlayış gösterir.
selaam ben geldim
Selam Violemmmmm:80:, naberrr?
hoşgeldiinn sefalar getirdiinnn
Selaammm Alxfacımmm, nasılsınn?
iyiyim violecim çok sıkılıyordum bi haftadır. şafak azalmıyor gibi geliyordu.
sizlerle birlikte olunca tabi daha hızlı geçiyor:) ben sevdim sizleri, sohbetinizi
sizde beni sevmişsinizdir umarım

Tabikide bizde seni çok sevdik canımmmmmm

sınavı finali olacak canlarım ben de gectim o dönemlerden size tavsiyem vallai kıymetini bilin üniversitenin cok cabuk geciyo bitiyo o güzel günler ah o günler gelse her gün finale girerim ne olcak ne güzel beraber okumustuk biz askımla liseyi üniversiteyi.ben 3 bucuk yıl oldu bitireli üniversiteyi öğretmen oldum calısma hayatı daha stresli inanın lütfen canınızı sıkmayın

ben geldim...
kızlar tuti konuşmuş mu babasıyla haberi olan var mı? :)) mutlu haber bekliyoruz kendisinden.

benim sevgilim(?) her gün aramaya devam ediyor, açmıyorum. cumartesi mesaj atmış. "en özlediğim sensin.."le başlıyor biraz duygusal güzel şeyler:) öyle işte.

ben saymıyorum ama aklım kalbim gönlüm benden habersiz izinsiz sayıyor. şafak 33 içel :)

tutim alfxam perim özom 335im ve diger arkadaslamr neredesiniz yaw özledim sizi bekliyorum kızlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama ben sizle sohbet etmeden gün geciremiyorum iyi ki üye olmusum kk ya

Son düzenleme:
ay yanlış topiğe girmişim 337.sanıyorum bunu oftden daldım direkt görünce neyse kardişim tutişimin topisi yabancı deilmiş
bu topikte depresyona girebilirim herkesin 3 haftası falan kalmış
böhöhöhöhö

tutim alfxam perim özom 335im ve diger arkadaslamr neredesiniz yaw özledim sizi bekliyorum kızlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama ben sizle sohbet etmeden gün geciremiyorum iyi ki üye olmusum kk ya
esredcim bnde wlla ya bagımlılk oldu sanki bign sizle knuşmasam yanlş bişy ypıyorm gbi arkadşlarıma gttigimde bile diyorm birazdn glcm bn KKya bakmam lazm
girme bunalımaaaaaaaaaaaaa
sag salim gelsn askerin yeterki torunn ugra aradaaa

malesef o kadar güçlü değilim spora giderken gelirken spor yaparken işte gözlerimden yaşlar damlıyor. ben açmıyor değilim o telefonu aslında, bin kez açardım ama ama'lar var işte.
askerliğin bitmesini bekliyorum biraz da. kabus askerlikti belki bitince her şey düzelir. ya da kendimi kandırıyorum. bilmiyorum.

sonuçta. ben sevgilimi çok ama çok özlüyorum. markete girip de onun en sevdiği çikolatayı görünce burnum yerinden kopacakmış gibi titriyor

(

girme bunalımaaaaaaaaaaaaa
sag salim gelsn askerin yeterki torunn ugra aradaaa

heee oldu girmem bunalıma 3 haftası kalmışların arasında şafağı 147 olan biri olarak
o sağ salim gelsin zaten ben kırcam kafasını
uğrarım tabi tutim davet etmedi bizi buraya ama hiç , haberim bile yoktu topiği olduğundan yedim ha onu ben

canm sçmalama o telefonu açmamk küçük bişy deil gerçektn güç ve saır ister bn ypamazdm... bncede dogru olan bu seninde onunda kndinizi dinlemeye ihtiyacnz wr kaçan kovalanr mantıgı tam sevgiline göreymş şmdi anladı degerini
git uzun dnemlern topige girde gör gnünü
bizde geçtik o yollardn torun zor wlla 1 bi ay we son bi ay çok zor :26:
ama snrasındaaaaaaaaaaa

anaa gittim geldim birazcık konuşmuşsunuz nerdesiniz siz bakiim az kaldı artık asık zor günler bu günler şimdi ihtiyacımız var birbirimize bizim

selam tatlım yok gülüm ya hala konuşamadım babişkomla sankim izin vermiyecekmiş gibim geliyor...maaşallah canım askerin her gün arıyormuş ne güzel maaşallah az kaldı şafakları yiyoruz ...

tatlım ben burdayım ama tek gözüm açık tek gözüm kapalı deli gibi uykum war sanırım ben yatmaya gideceğim canım size ve çotanak dostlarıma bakmaya geldim...

yabancı topik değil bebişkom aşkolsun davetmi bekliyorsun birde teyyyyyyyyyyyyyyh toruncağz barbi ezeeeher zaman gel boncuğum benim

huuu canlar aşırı uykum war bu gece ben affınıza sığınarak yatağıma gidiyorum hepinize iyi geceler olsun öpüyorum sizi...pai:80:

ne kadar erken söylersen o kadar rahat edersin. vakit kaybetme bence. itiraz ederse babanın aklındaki soru işaretlerini giderecek zamanın olur. son dakikaya bırak. hadi bi cesaret tuti'cim... bana da olacak gibi geliyor nedense bir iki mırın kırın etse de izin verecek... e biricik prensesisin tabi kolay değil ama izin verecek...:)

olumlu düşün!

hypaticim benim babam iş veren olduğu için hala eve gelmedi üstelik benim bugün nedense deli gibi uykum war bekleyemeyeceğim babişkomu konuşmak için ma haklısın tatlım erken söylemek lazım son güne bırakırsam işkillenebilir haklı olarak tatlım...cnm ben bu gece erken yatacağım izininle iyi geceler cnm öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…