- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.161
konuyu okuyan 5 kişi görünce şaşırır olduk yaselam kızlarben çok yorgunum bugün uyumak istiyorum deli gibi.. dün alışverişe çıktık bizde bişeyler aldım kendime çok mutluyum ayrıca aşkımın sesi de çok iyi geliyodu maşallah.. kaç gündür topiğin hiç tadı tuzu kalmadı kimsecikler yoktu şafaklar azaldı biz de azaldık torunların topiği 3er 5er atlıyo bizde bişey yok bende kızdım 335 gibi
konuyu okuyan 5 kişi görünce şaşırır olduk ya
alışwrş miiii ahh ahhhh çok fena maddi krizdeym şuan 10 güne düzelir die temenni ediyorm
Selam kızlarrr çok geçmişe bakamadım ama okuldan gelir gelmez zıpladım buraya, özledim sizleriiiiiiiAblamla ananem var çay kahve içiyoruz .... Eve bi geldim yemek kokuyor, herkes bişeyler yapıyor. Kapıda öylece durup izledim bi süre afalladım... Öyle çok özlemişimki aile ortamını... Aşkımla konuştuk sonra.. Geldiğinde 1 hafta evinde kalıcak sonra uzunca bi süre evimizde kalıcaz başbaşaaa... Evimizi yiyecekle ve filmle doldurup 1 hafta çıkmicazz... Ne hayaller kurdukk Çok az kaldı resman canlarım yaa 21 Aralıktayız bu ne demek.. Şükürler olsun Allahıma bizleri bu günleri gösterdi.. Sizinle bu çok zor dönem biraz olsun hafifledi... İtiki varsınız canlarımmm.
selam canım nerelerdeydin sen bakiim yoksun ne zamandırselam kızlar nasılsınız bugün 335.im kredi kartına dikkat bebeğim aklın nerde senin
perim iyki sen de varsın iyi ki kk var yoksa nasıl geçiricektik onca zamanı şükürler olsun çok az kaldı çok heyecanlıyım ben de..biz de çıkmıcaz bi yere başbaşa kalmak istiyorum uzunca bi süreSelam kızlarrr çok geçmişe bakamadım ama okuldan gelir gelmez zıpladım buraya, özledim sizleriiiiiiiAblamla ananem var çay kahve içiyoruz .... Eve bi geldim yemek kokuyor, herkes bişeyler yapıyor. Kapıda öylece durup izledim bi süre afalladım... Öyle çok özlemişimki aile ortamını... Aşkımla konuştuk sonra.. Geldiğinde 1 hafta evinde kalıcak sonra uzunca bi süre evimizde kalıcaz başbaşaaa... Evimizi yiyecekle ve filmle doldurup 1 hafta çıkmicazz... Ne hayaller kurdukk Çok az kaldı resman canlarım yaa 21 Aralıktayız bu ne demek.. Şükürler olsun Allahıma bizleri bu günleri gösterdi.. Sizinle bu çok zor dönem biraz olsun hafifledi... İtiki varsınız canlarımmm.
Selam kızlar...
perim ne güzel böyle bi imkanınız var
Allah içinize sindirsin cok romantik
2 ay sonra darısı basıma
oyy bn bazı bebeklerii yemek istiyorm ay çok tatlılarrrrrrrrrrtatlım düzelir merak etme ben de uygun şeyler buldum kaçırır mıyım aldım tabi hemen bi de arkadaşamın bebikinin doğum günü var ona bişeler aldım çok sevimli bi görseniz çocuk doğurmak istiyo insan
geliboluda :97::97:selam kızlar nasılsınız bugün 335.im kredi kartına dikkat bebeğim aklın nerde senin
ayy perim ne gzell bi hafta başbaşaaaSelam kızlarrr çok geçmişe bakamadım ama okuldan gelir gelmez zıpladım buraya, özledim sizleriiiiiiiAblamla ananem var çay kahve içiyoruz .... Eve bi geldim yemek kokuyor, herkes bişeyler yapıyor. Kapıda öylece durup izledim bi süre afalladım... Öyle çok özlemişimki aile ortamını... Aşkımla konuştuk sonra.. Geldiğinde 1 hafta evinde kalıcak sonra uzunca bi süre evimizde kalıcaz başbaşaaa... Evimizi yiyecekle ve filmle doldurup 1 hafta çıkmicazz... Ne hayaller kurdukk Çok az kaldı resman canlarım yaa 21 Aralıktayız bu ne demek.. Şükürler olsun Allahıma bizleri bu günleri gösterdi.. Sizinle bu çok zor dönem biraz olsun hafifledi... İyiki varsınız canlarımmm.
selam canım hoşgeldin senin de az kalmış baya heyecan dorukta romantik günler yolumuzu tuttu kapıyı çalmak üzere ollley
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?