335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

slm kızlarrr ben geldim 2 gündür hastaydım ya kocişin yanından geldim yataklara düştümm
valla yaramıyoo bana kocasızlık bunu anladım..zaten buaralarda çok sık telle konuşamıyoruz en son sabah 9 da aradı bir daha arayamadı.yavrum benim ya çok yoğun buaaralar kıyamam ben ona.rabbim sabır ve güç versin inşallah

buarada kociş bana askeriyede çok güsel bir hediye yapmış gidince verdi.okadar çok duygulandımki okadar çok uğraşmışki canım kocam benim nekadar güsel yapmış bir ara resmini çekip gösteririm sizlere

benim takıldığım birkaç topic var yavru ceylanım.heemen enseye tokadı basıyon acımıyon haaa
alxfacım biz de seni sevdik canım takıl bize hayatın kaysın

esraedcim sende mi öğretmensin?branş ne? ben de çok özlüyorum üniversite hayatımı yaa bida şans verseler yine dokuz eylülde okur gezerdim

barbimmmm yabancı yer değil anam korkup kaçma sakınbak tutim var ben varım gel muhabbet edek

hypatia canım yeni konumuz hayırlı olsunben hiç para göndermedim.askerimin şirketi belli aralıklarla para gönderiyor. hem de iyi gönderiyoo bana soruyo para gönderim mi dieben de kargo gönderdim kek kurabiye börek hediye mektup... ama para göndermedim ki olmasa ister zaten bizim aramızda öle şelerin hessabı yoktur hiç

udubudcum oh ne gğüzel gördün geldin cnm yaa. bünyem alışamadı şimdi onsuzluğa da ondan yataklara düştün sen bebem. gel ben sana çorba neyim yapıyım

tutimm ne zaman konuşcan babanla ay çatlıcam çok merak ediyorummm

kızlar dün okul çıkışı çekiliş yapmıştık kurbanımın hediyelerini gönderdim ordan da kuaförüme gittim ağdaya. ahhh nasıl canım yandı nasıl canım yandı yaaabi de dedim sen çık ben soyunam ölee geldedi sanki az sonra her şeyini görmücem deliossun dedim ben soyunam da sonra görceksen görannemlerin iş yerlerine gittim eve gelince az uzanıyım demiştim. fazla kaçmış valla bi uyandım sabah saat 6 eşek gibi uyumuşum afedersinizaskerim aramış kç kere onu da duymamışım sabah aradım artık,kedi gibiyim suçuumu biliyom yaaafettirdim hemencik kendimi
sizler nasılsınız canlarıımmm

selam kızlar ben çok yorgunum bugün uyumak istiyorum deli gibi.. dün alışverişe çıktık bizde bişeyler aldım kendime çok mutluyum ayrıca aşkımın sesi de çok iyi geliyodu maşallah.. kaç gündür topiğin hiç tadı tuzu kalmadı kimsecikler yoktu şafaklar azaldı biz de azaldık torunların topiği 3er 5er atlıyo bizde bişey yok bende kızdım 335 gibi

pess valla o askern yerinde olsam vururum seni wllaaaa
bn öglen uyumaya korkuyorm ararda duymam die
zatn aşkm gelsn doya doya banyo yapıcm şip şak duş alıp çıkıyorm ararda açamam die
tevbeler olsn ya :82::82:

konuyu okuyan 5 kişi görünce şaşırır olduk ya
alışwrş miiii ahh ahhhh çok fena maddi krizdeym şuan 10 güne düzelir die temenni ediyorm

konuyu okuyan 5 kişi görünce şaşırır olduk ya
alışwrş miiii ahh ahhhh çok fena maddi krizdeym şuan 10 güne düzelir die temenni ediyorm

tatlım düzelir merak etme ben de uygun şeyler buldum kaçırır mıyım aldım tabi hemen bi de arkadaşamın bebikinin doğum günü var ona bişeler aldım çok sevimli bi görseniz çocuk doğurmak istiyo insan

Selam kızlarrr çok geçmişe bakamadım ama okuldan gelir gelmez zıpladım buraya, özledim sizleriiiiiii Ablamla ananem var çay kahve içiyoruz .... Eve bi geldim yemek kokuyor, herkes bişeyler yapıyor. Kapıda öylece durup izledim bi süre afalladım... Öyle çok özlemişimki aile ortamını... Aşkımla konuştuk sonra.. Geldiğinde 1 hafta evinde kalıcak sonra uzunca bi süre evimizde kalıcaz başbaşaaa... Evimizi yiyecekle ve filmle doldurup 1 hafta çıkmicazz... Ne hayaller kurdukk Çok az kaldı resman canlarım yaa 21 Aralıktayız bu ne demek.. Şükürler olsun Allahıma bizleri bu günleri gösterdi.. Sizinle bu çok zor dönem biraz olsun hafifledi... İyiki varsınız canlarımmm.

Son düzenleme:

Selam kızlar...

perim ne güzel böyle bi imkanınız var
Allah içinize sindirsin cok romantik
2 ay sonra darısı basıma

selam kızlar nasılsınız bugün 335.im kredi kartına dikkat bebeğim aklın nerde senin
selam canım nerelerdeydin sen bakiim yoksun ne zamandır
perim iyki sen de varsın iyi ki kk var yoksa nasıl geçiricektik onca zamanı şükürler olsun çok az kaldı çok heyecanlıyım ben de..biz de çıkmıcaz bi yere başbaşa kalmak istiyorum uzunca bi süre
Selam kızlar...

perim ne güzel böyle bi imkanınız var
Allah içinize sindirsin cok romantik
2 ay sonra darısı basıma

selam canım hoşgeldin senin de az kalmış baya heyecan dorukta romantik günler yolumuzu tuttu kapıyı çalmak üzere ollley

oyy bn bazı bebeklerii yemek istiyorm ay çok tatlılarrrrrrrrrr ama bazılarıda çok sevimsz oluyo
ama teyzemn kızı wr ona ölürüm ben çok tatlı allhm ççok özledm minnak şirin ya yüzü yanaktan ibaret

selam kızlar nasılsınız bugün 335.im kredi kartına dikkat bebeğim aklın nerde senin
geliboluda :97::97:
1 hafta snra kaybettigimi frkettm

ayy perim ne gzell bi hafta başbaşaaa
bizde bi iki gn gdelim biyerlere diyorz ama snmıyorm :97:

oh perim planlar yapılmış süpper...
ben hala izin olayını konuşmadım babamla içimden izin vermicek gibi geçiyor hislerimde yanılmam o yüzden erteliyorum...

selammm kızlarrr artık günlerim sadece askerimle kavuşacağımız günün hayalini kurarak geçiyo telefon konuşmalarımızda hep hayallerimiz varr pericim ne güzel bende özledim aşkımla birlikte bütün gün evde vakit geçirmeyi battaniyenin altında film izlemeyi gelsinler artık bizimde gelince iş konusu netleşti gibi aşkımla aynı yerde çalışıcaz yani 24 saat ayrılmıcaz aynı yerde kalıcaz bugünlerde bei tek mutlu eden haber bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…