335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaa benimkide ağlamaya acaip sinir oluyo... bir iki kere ağladım ben avutucak diye beklerken telefonu suratıma kapatmıştı aslında aslan burcuyum kolay kolay ağlamam ama işte aşk sözkonusu olunca tutamıyo insan

benim kardeşim aslan burcu emayn deli ediyor beni bişey yaptırıcam diye anam ağlıyor laptopuma format atılması lazım 1 aydır hala format atacak deli ediyor beniiiiiiiiiiii ama çok seviyorum keratayııııııııııııı:84:

tuti geçmiş olsun demek istiyorum sana o zaman
şahsen kendimden biliyorum oğlak burcu= keçi burcu derler yalan aslan burcu= keçi burcu
merak etme laptopuna fotmat atılıcak sabret, aslan burcu geç ama temiz iş yapar
bu arada benimki yengeç,ben kükrüyorum o yanyan kaçıo çok iyi anlaşıyoruz o yüzden

emayn bak orda haklısın geç oluyor ama sağlam oluyor orda hemfikirim...
bu arada koptum kükrüyorum o yan yan gidiyor demişsin hahahaha ayyyy alemsin yaaa allahta seni güldürsün emi iyi geceler cnm askerini gör rüyanda tatlım hala gülüyorum yorumuna hahahah yan yan gidiyor diyor

Kızlar ben yatıyorum...
Hepinize iyi geceler.. uyuyalım ki bugünde bitsin
yarın bide iş olmasa tam süper olcak

İyi geceler canımm

kızlar kusura bakmayın ya size eşlik edemedim iki günde bir böyle oluyorum şafaklar azaldıkça sapıttım

Özoşşş ben hep böyleyim canımm bu ara :26:Ama saatler,günler geçiyorr

aldım tatlım sene başında öğretmenliğe başlarken istemişlerdi noldu ki?

anladım canım ya ben rapor alacağımda askerimin yanına gitmek için işlem uzun sürüyorsa bir günden fazla alacağım toplum sağlığı merkezine onaylatmak zorunda kalıyor muyuz canım heykelde var ya sağlık ocağından sonra oraya gidiyromuyuz diye sordum

canım geçen hastalandığımda bana hastaneden rapor verdiler onu götürdüm okula sağlık ocağından öyle bi rapor almadım ama senin aile hekimin nerde ki?

canım geçen hastalandığımda bana hastaneden rapor verdiler onu götürdüm okula sağlık ocağından öyle bi rapor almadım ama senin aile hekimin nerde ki?

canım aile hekimim dikkaldırımda da gecen sene çankırıda çalışırken aile hekimimden rapor almıştım toplım sağlığı merkezinde onaylatmak zorunda kaldım eğer öyle olursa arabaya yetişemem aynı gün

yok tatlım öyle bişey istemediler benden benim eski hekimim de dikkaldırımda kükürtlü sağlık ocağı ordan almıştım raporu bi yere götürmedim istemezler heralde öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…