- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.221
ben kaciyorum kizlar, iyi geceler herkese..
kendinize iyi bakin hepiniz
yok canım biter demedim ben ama nabza göre şerbet vermek lazım seninki peşinde koşulmasından değil koşmaktan hoşlanıyo sen de koştur diyorum ama tabi ilişkiyi yaşayan sensin en iyi kararı sen vericeksin
şmdi size son bi soru dha ..
yılbaşı için bişey göndercekmisiniz ??
bn istiyorum aslında içim acıyo düşününce orda kmsesiz gbi olcak kıyamam
geçen sene yılbaşında beraberdk biz ah keşke geri glse o gün
ne yollasak kızlar :97:
ben kaciyorum kizlar, iyi geceler herkese..
kendinize iyi bakin hepiniz[/QUOTE
İyi geceler canım
Özoşşş gördüm seni tee aşağılardannn
kendime yenik düştüm sabırsızlanmaya başladım demek tek ben değilmişim...baya dayanmışım o halde gel artık aşkım ya hayırlısı ile gel başımı omuzuna koyayım,masal anlat bana sarı saçlı bir aşkım varmış diye başlayan caramiosu onu çok seviyormuş diye biten
ellerinle yemek yedir bana aşkın sensiz yemek yiyemiyor artık
her gece iyi geceler meleğim diye mesajın olmadan uyuyamıyor sarı kelebeğin artık sabahta uyanamıyor
gün aşırı arayıp km lerce uzağımdada olsan saat başı arayıp seni seviyorum demeni özledim...özledim de özledim.... gel artık be sevgili
Artık ocak 18 olsun istiyorum lütfennn
gevezem yakalandım sana eyvah
gevezem benim 25 şafak aşkım 16sında geliyo ben de onu karşılamaya gidicem istanbula saatleri bile bekleyemicem valla inşallah bi aksilik çıkmaz da gidebilirim
kendime yenik düştüm sabırsızlanmaya başladım demek tek ben değilmişim...baya dayanmışım o halde gel artık aşkım ya hayırlısı ile gel başımı omuzuna koyayım,masal anlat bana sarı saçlı bir aşkım varmış diye başlayan caramiosu onu çok seviyormuş diye biten
ellerinle yemek yedir bana aşkın sensiz yemek yiyemiyor artık
her gece iyi geceler meleğim diye mesajın olmadan uyuyamıyor sarı kelebeğin artık sabahta uyanamıyor
gün aşırı arayıp km lerce uzağımdada olsan saat başı arayıp seni seviyorum demeni özledim...özledim de özledim.... gel artık be sevgili
Ama ama amaAskerliğin ilk zamanları ve son zamanları çok zormuşşşş tecrübeyle sabittt Sona yaklaştıkça iyice zorlaşıyor ama buradan kavuşma hikayeleri okumaya çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?