335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben kaciyorum kizlar, iyi geceler herkese..
kendinize iyi bakin hepiniz

tatlım iyi geceler üzme kendini o kadar gün geçirdik 2 gün de geçer merak etme güzel şeyler düşün bak şubatta da gelicekmişsin sonra bütün günler sizin canım üzülme az kaldı kavuşuyoruz sevdiceklerimize

yok canım biter demedim ben ama nabza göre şerbet vermek lazım seninki peşinde koşulmasından değil koşmaktan hoşlanıyo sen de koştur diyorum ama tabi ilişkiyi yaşayan sensin en iyi kararı sen vericeksin

biliyorum canım biliyorum da benim yelkenlinin direkleri sağlam değil direk suya iniyo yelkenler :))

Ben bişi yollamıcam sanırım hediyesini alıp gelince vermeyi düşünüyorumHem orda herkes ailesinden,sevdiklerinden uzakta bi yılbaşını da böyle kutlasınlar bakalım:86:

ben kaciyorum kizlar, iyi geceler herkese..
kendinize iyi bakin hepiniz
[/QUOTE

İyi geceler canım

bende kurabiye alıp yollayacağım aşkıma yılbaşı için ama benimki yollama bişey dedi yılbaşı ise yılbaşı salla benim umrumda değil sana kavuşmayı 4 gözle bekliyorum ben dedi gerisi yalan diyor bende aldım birşeyler geldiğinde toplu vericem...7 ocakta yıldönümümüz 14 şubatta hepsinin acısını çıkarıcaz inşallah...

bu arada çağlom seninki 19 damı çıkıyormuş benimki o zaman 30 da falan çıkar izin kullanmayanlar geç çıkıyorsa benimki hayli hayli geç çıkar o zaman of ya bir bu eksikti...
benimki bana 18 de çıkıyorum ama 3 gün ktm de kalıcam o işi bozuyor dedi...:26:

E - yy gidi eskişehir,yollarını az arşınlamadık...
S - evgilimle elele, soğuna az katlanmadık...
K - ar kış demedik, öğrenciliğin tadını çıkardık...
İ - şte yine geldik, senden hiç bıkmadık...
ŞEHİR dediğin Eskişehir gibi olmalı biz bunu anladık...
plaka :26

gevezem benim 25 şafak aşkım 16sında geliyo ben de onu karşılamaya gidicem istanbula saatleri bile bekleyemicem valla inşallah bi aksilik çıkmaz da gidebilirim

kendime yenik düştüm sabırsızlanmaya başladım demek tek ben değilmişim...baya dayanmışım o halde gel artık aşkım ya hayırlısı ile gel başımı omuzuna koyayım,masal anlat bana sarı saçlı bir aşkım varmış diye başlayan caramiosu onu çok seviyormuş diye biten
ellerinle yemek yedir bana aşkın sensiz yemek yiyemiyor artık
her gece iyi geceler meleğim diye mesajın olmadan uyuyamıyor sarı kelebeğin artık sabahta uyanamıyor
gün aşırı arayıp km lerce uzağımdada olsan saat başı arayıp seni seviyorum demeni özledim...özledim de özledim.... gel artık be sevgili

zaten boğazımda düğümledim gözyaşımı aktı akcak
böle şeyler yazdınmı tutamam sonra kalan 26 gün hiç geçmez
ooofff bende çok özledimmmm yaaa aşkımı...

Artık ocak 18 olsun istiyorum lütfennn

Benim de en çok istediğim şeylerden biri bu :96:

gevezem yakalandım sana eyvah

Evvett yakalandın

gevezem benim 25 şafak aşkım 16sında geliyo ben de onu karşılamaya gidicem istanbula saatleri bile bekleyemicem valla inşallah bi aksilik çıkmaz da gidebilirim

O zaman bizim şafak birazdan 25 İnşallah çıkmaz canım bende havalar ii olursa çanakkaleye gitmek istiyorum 16 sı yolda geçer diyerekten

Ama ama ama Askerliğin ilk zamanları ve son zamanları çok zormuşşşş tecrübeyle sabittt Sona yaklaştıkça iyice zorlaşıyor ama buradan kavuşma hikayeleri okumaya çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…