- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.241
kendime yenik düştüm sabırsızlanmaya başladım demek tek ben değilmişim...baya dayanmışım o halde gel artık aşkım ya hayırlısı ile gel başımı omuzuna koyayım,masal anlat bana sarı saçlı bir aşkım varmış diye başlayan caramiosu onu çok seviyormuş diye biten
ellerinle yemek yedir bana aşkın sensiz yemek yiyemiyor artık
her gece iyi geceler meleğim diye mesajın olmadan uyuyamıyor sarı kelebeğin artık sabahta uyanamıyor
gün aşırı arayıp km lerce uzağımdada olsan saat başı arayıp seni seviyorum demeni özledim...özledim de özledim.... gel artık be sevgili
yaaa benim aşkımda hiç izin kullanmadı ama 18 inde çıkıcam ben diyo niden :97:
evet canım ohhh şafaklar atıyo az kaldı aaazzzzzzzzyarın gece sen erzincana geçerken biz erzuruma geliyoruz viole
O zaman bizim şafak birazdan 25İnşallah çıkmaz canım bende havalar ii olursa çanakkaleye gitmek istiyorum 16 sı yolda geçer diyerekten
Yol izni 1 gündür canım ondan dolayı
Veee şafaklar atarrr
Şafak 25
emayn ve gevezem siz bana bakmayın bana arada geliyor özlem tavan yapıyor...
evet ilk ve son günleri çok zor geçermiş bekleyen arkadaşlarım hep söylerlerdi haklılarmış...
benim şafak:28 Giresun...
aslında 1 gün nedir ki dimi ? ama bana o bigün bile çok geliyo şuanda
aslında 1 gün nedir ki dimi ? ama bana o bigün bile çok geliyo şuanda
olllleeeeeeeeeeeyyy cuppi attırdık şafakları sadece ve sadece 25 gün sayın seyirciler (bunu misafirlere sölüyorum) sonraaaa bizi tutabilene aşkolsun:124::118:
O misafir olacak şahsı muhteremlerde bizle beraber yediler askerliği
Rica ederim canım... zaman daralıp özlem büyüdükçe böyle eğlendiriyoruz işte kendimizi :86:
Adanaya bi düşelim asıl o zaman bomba bişi yazıcam ahtım var
tatlım gün değil saatler bile uzun geliyo bana ne kadar erken görürsem o kadar mutlu olucam ya resmen huzur bulmayı özledim başımı omzuna yaslayıp derin bi nefes almayı kokusunu özledim gözlerine baktığımda ayaklarımın yerden kesilmesini uçuşmayı özledim ben aşkımı çok özledim yaaaaa
Ahhh ahhh o Adanaya bi gelelim bi gelelimm ben bile şiir yazıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?