335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ah canımın içi ben de senin gibiyim paso ağlıyorum herşeye geceleri uyku tutmuyo sabahları mutsuz uyanıyorum bi uyanıyorum yok yanımda.. bugün söyledim böyle ben de özledim ama yapıcak bişey yok katlanıcaz biraz daha diyo kuzum benim ya gelsin artık hayatımın anlamı

emayn ve gevezem siz bana bakmayın bana arada geliyor özlem tavan yapıyor...

evet ilk ve son günleri çok zor geçermiş bekleyen arkadaşlarım hep söylerlerdi haklılarmış...

benim şafak:28 Giresun...

yarın gece sen erzincana geçerken biz erzuruma geliyoruz viole
evet canım ohhh şafaklar atıyo az kaldı aaazzzzzzzz
O zaman bizim şafak birazdan 25 İnşallah çıkmaz canım bende havalar ii olursa çanakkaleye gitmek istiyorum 16 sı yolda geçer diyerekten

benimki uçakla gelicek zaten benim hakkariye gitmem zor olur o yüzden ben de istanbulda karşılıcam aşkımı sonra kavuşucaz ayyyy çok heyecanlı yaaa içim titriyo ben zaten dayanamam koyveririm kendimi orda kocişimi görünce :78::122:

emayn ve gevezem siz bana bakmayın bana arada geliyor özlem tavan yapıyor...

evet ilk ve son günleri çok zor geçermiş bekleyen arkadaşlarım hep söylerlerdi haklılarmış...

benim şafak:28 Giresun...

o zaman bu şiirimde sana gelsin

Gİ - ttiğundan beri seni bekleyrum...
RE - sminden gözlerimi heç ayermeyrum...
SU - dan çıkmış paluk gibi etrafa bakeyrum...
N - erdesun sevduceğum seni ozleyrum... :)))
28 :))

Plakalara düştüğümüzden beri hergün böle saçma sapan şiirler yazdım illere göre
gece uyumadan msj atıyorum nişanlıma,sabah çok delisin ama sana her geçen gün daha çok aşık oluyorum diyo sanırım deli olmamı sevio kerata

violem kusura bakma tatlım şimdi gördüm mesajını aynen cnm ya benimkide ağlamak yok allahın gücüne gider değip duruyor o öyle söyleyince tamam tamam diyorum..çocuk gibiyim aynen...neyseki az kaldı değip geçiştiriyorum balım bende ...

emayn beni şiirinle harika anlatmışsın cnm ellerine emeğine sağlık çok teşekkür ederim..

aslında 1 gün nedir ki dimi ? ama bana o bigün bile çok geliyo şuanda

tatlım gün değil saatler bile uzun geliyo bana ne kadar erken görürsem o kadar mutlu olucam ya resmen huzur bulmayı özledim başımı omzuna yaslayıp derin bi nefes almayı kokusunu özledim gözlerine baktığımda ayaklarımın yerden kesilmesini uçuşmayı özledim ben aşkımı çok özledim yaaaaa

tutim benimki ağlamaya çok karşı ben balık burcuyum ama napabilirim su gurubu adı üstünde ağlarım ben herşeye türk filmine bile ağlama kapasitem var eheh
ama benimki ağlatmıyo cidden kızıyo bana o hiç ağlamaz ateş o ateş yay burcu..
soruyo bana ağlamıyosun demi diyo yok canım ağlamıyorum diyorum bi bilseee var ya aramaz bile beni annesini ağladığı zaman aramıyo ben de ağlamıyorum hiç diyorum aferin dio bi de sıpa

Rica ederim canım... zaman daralıp özlem büyüdükçe böyle eğlendiriyoruz işte kendimizi :86:
Adanaya bi düşelim asıl o zaman bomba bişi yazıcam ahtım var

aynen bende öleyim yaa.. bi kere yanına gittim çarşı iznine çıktı... sudan çıkmış balık gibiydi aşkım benim
elimi tuttuğunda nefesim kesildi o kadar çok özlemişimki ona dokunmayı sanki ilkkez elimi tutmuş gibi oldum... offf offf aşkımla uyumayı özledim çok

benimki ikizler violem bende teraziyim...

ben son zamanlarda böyle oldum hiç böyle değildim deli gibi eğleniyordum hep moralimi yüksek tutuyordum ama bugün bişey oldu bana nazarmı değdi ne:44:

gevezem ve emayn bu arada benim aşkım adanalı şafak 01 Adana en çok benimkine uyucak

Son düzenleme:
Ahhh ahhh o Adanaya bi gelelim bi gelelimm ben bile şiir yazıcamm

o günlerdee gelicekkk az kaldıı daaa o gün geldiğinde hiçbirimiz burada olmuycaz ben size söylüyim hepimiz sevgililerimizin dizinin dibinde eli elimizde başımız omuzlarında ohhh missss huzur buluyo olcazz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…