- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.381
Evt Özom, ben de o yüzden yazdım nice arkadaşımız için. Yemin töreninden sonra kim evci çıkarttıysa onla beraber imza atmaya gidiyorlar.. Kaldığı yerden çıkmak yasak zaten akşam kontrole geliyorlar..
çook sağolun nenelerimmama malesef ben askerimi yemin töreninde görcem sadece,bide orda kalsak ne iyi olurdu.ailesi kalamaz çünkü:2:
E - ski resimlerimize bakıyorum her akşam...
R - adyoyu açıyorum çalan bizim şarkımız...
Z - aman geçmiyormuş gibi geliyor o anda...
U - mrumdamı sanki hangi gündeyiz,hangi aydayız...
R - astgele birgün işte yaşadığımız...
U - nutma diyorum sonra kendime,25 gün kaldı kavuşacağız...
M - asal gibi bir hayata başlıyacağız...
25
çook sağolun nenelerimmama malesef ben askerimi yemin töreninde görcem sadece,bide orda kalsak ne iyi olurdu.ailesi kalamaz çünkü:2:
Bizim yemin töreni bayrama denk gelmişti 5 gün izin vermişlerdi 25 gün sonra onu görmek harikaydıOndan sonrada göremedim hiç zaten
Bugün Erzurumdaydık 00:00 da Erzincan a gidiyoruz gez gez yoruldum ya bi adanaya gelseydik:97:
Özledim kelimesi bile eksik kalıyor artık
canım izin aldığınızın ertesi gün teslm olur kendisi gidebiliyor yada ailesi dönmeden önce tekrar imza atıp o gün bırakıp giderler kendisi ertesi gün teslim olur bir gece kalırsınız
nice benim askerim imza attı sadece iki kere gittim evci çıkardım ben ikisinde de kendisi gidip imza attı ben girmedim canım demek ki her yerde farklı oluyo onlara söylerler zaten nasıl olacağını siz de ona göre hareket edersiniz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?