335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Merhaba kızlar

Şafaklar azalıyor iyice yaprak dökümünün bile son 1 bölümü kaldı

335dc indirim haberleri için sağol kuzum Bu arada sen 10 dakika konuşmuşsun biz 2 gündür en fazla 2-3 dakika konuşabiliyoruzŞafakta bi taraftan sıkıştırıyor :95:

çook sağolun nenelerimm ama malesef ben askerimi yemin töreninde görcem sadece,bide orda kalsak ne iyi olurdu.ailesi kalamaz çünkü:2:

E - ski resimlerimize bakıyorum her akşam...
R - adyoyu açıyorum çalan bizim şarkımız...
Z - aman geçmiyormuş gibi geliyor o anda...
U - mrumdamı sanki hangi gündeyiz,hangi aydayız...
R - astgele birgün işte yaşadığımız...
U - nutma diyorum sonra kendime,25 gün kaldı kavuşacağız...
M - asal gibi bir hayata başlıyacağız...
25

çook sağolun nenelerimm ama malesef ben askerimi yemin töreninde görcem sadece,bide orda kalsak ne iyi olurdu.ailesi kalamaz çünkü:2:

canım izin aldığınızın ertesi gün teslm olur kendisi gidebiliyor yada ailesi dönmeden önce tekrar imza atıp o gün bırakıp giderler kendisi ertesi gün teslim olur bir gece kalırsınız

Bugün Erzurumdaydık 00:00 da Erzincan a gidiyoruz gez gez yoruldum ya bi adanaya gelseydik:97:

nice benim askerim imza attı sadece iki kere gittim evci çıkardım ben ikisinde de kendisi gidip imza attı ben girmedim canım demek ki her yerde farklı oluyo onlara söylerler zaten nasıl olacağını siz de ona göre hareket edersiniz cnm

canım izin aldığınızın ertesi gün teslm olur kendisi gidebiliyor yada ailesi dönmeden önce tekrar imza atıp o gün bırakıp giderler kendisi ertesi gün teslim olur bir gece kalırsınız

aynen çok iyi fikir yaa zaten diğer türlü de 2 gece olcak böyle olursa da 1 hiç yoktan iyidir çok özledim daha alışamadım napayım

aynen sanırım öyle oluyor balıkesir de inşallah ailenin imzasını istemezler.çok sağolunn canlarım bu akşam aradı bi öğren dedi ben de hemen kk da 335. dönemdekilere sorayım en garanti orası diyorum gülüyo tecrübe gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…