335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yavrum iki gecedir yapamadım üzgünüm misafir vardı sinirlerim bozuldu cuma günüde aşkımın yanına gideceğim motive olamıyorum ama diyete devam sen canım

Olsun canım telafi edersinSen aşkına kavuşacağın günü düşün canımm motive olcaksın bak bende yapıyorum bakalım inşş vericez kiloları

size bakmaya geldim canlarım ya ben aşkıma çok geç kavuşacağım ktm de kalması gerekiyormuş erzurumda o kadar moralim bozulduki 20 sinde terhis oluyor 21-22-23-24- ktm de kalıcakmış askerleri kafalarına göre çıkarmıyorlarmış doğu olduğu için dedim 1 ay mı war toplam şimdi 3 hafta var diye sevinirken dedim dayanamıyorum artık gel dedim aşkım söz bir daha ayrılmıcaz dedi seni bu kadar beklettim beni affet dedi söz bir daha ayrılmak yok dedi allahın izni ile dedi
geçmiyor bana geçmiyor günler takıldı kaldı sitem etmiyorum şükretmyi bilen biriyim ama sabrım kalmadı

Son düzenleme:

canım ya üzülme kaç gün geçirdik dört günden mi korkacaksın birlikte geçireceğiz inşallah tutim

Canım o kadar gün bitirdik 4 gün de geçicek elbette hem biz gece yine burda olucaz aşkına kavuşunca burdan ayrılmak yok öle

İyi gecele kızlar...
Hemen uyumak rüyamdada askerimi görmek istiyorum inşallah amin
Herkes rüyasında aşkını görür inşallah

selamlar ben geldiimmmmm
geçmişi okuyamadım yalnız tutimin yazısı ikkatimi çekt.i.
tuttiimmm benim askerim de 24 üne bilet aldı kuzum yalnız değilsin

İyi gecele kızlar...
Hemen uyumak rüyamdada askerimi görmek istiyorum inşallah amin
Herkes rüyasında aşkını görür inşallah

İyi geceler canım

selamlar ben geldiimmmmm
geçmişi okuyamadım yalnız tutimin yazısı ikkatimi çekt.i.
tuttiimmm benim askerim de 24 üne bilet aldı kuzum yalnız değilsin

Hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…