- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.401
Violm iyyiz her zaman ki gibi yol hazırlığındayız
Özoşşş nasılsın nasıl gidiyor plates
Veeeeek şafaklar atar
Şafak 24
Erzincan a selam olsunnnn
yavrum iki gecedir yapamadım üzgünüm misafir vardısinirlerim bozuldu cuma günüde aşkımın yanına gideceğim motive olamıyorum ama diyete devam sen c anım
Olsun canım telafi edersinSen aşkına kavuşacağın günü düşün canımm motive olcaksın bak bende yapıyorum bakalım inşş vericez kiloları
size bakmaya geldim canlarım ya ben aşkıma çok geç kavuşacağım ktm de kalması gerekiyormuş erzurumda o kadar moralim bozulduki 20 sinde terhis oluyor 21-22-23-24- ktm de kalıcakmış askerleri kafalarına göre çıkarmıyorlarmış doğu olduğu için dedim 1 ay mı war toplam şimdi 3 hafta var diye sevinirken dedim dayanamıyorum artık gel dedim aşkım söz bir daha ayrılmıcaz dedi seni bu kadar beklettim beni affet dedi söz bir daha ayrılmak yok dedi allahın izni ile dedi
geçmiyor bana geçmiyor günler takıldı kaldı sitem etmiyorum şükretmyi bilen biriyim ama sabrım kalmadı
aaaa özom doğru yaaaa sizinkilerle aynı zamanda gelicek benim sıpamda bende tekkalıcam burda diye bir an korktum
size bakmaya geldim canlarım ya ben aşkıma çok geç kavuşacağım ktm de kalması gerekiyormuş erzurumda o kadar moralim bozulduki 20 sinde terhis oluyor 21-22-23-24- ktm de kalıcakmış askerleri kafalarına göre çıkarmıyorlarmış doğu olduğu için dedim 1 ay mı war toplam şimdi 3 hafta var diye sevinirken dedim dayanamıyorum artık gel dedim aşkım söz bir daha ayrılmıcaz dedi seni bu kadar beklettim beni affet dedi söz bir daha ayrılmak yok dedi allahın izni ile dedi
geçmiyor bana geçmiyor günler takıldı kaldı sitem etmiyorum şükretmyi bilen biriyim ama sabrım kalmadı
gevezem haklısın cnm akşamları burda oluruz inşallah
özom beraber yiyeyceği şafağı inşallah öyleyse...
doğru ya musurda war ewettt
bugün topik yıne sakin ben gelince dağılıyor herkes sankim...:44:
selamlar ben geldiimmmmm
geçmişi okuyamadım yalnız tutimin yazısı ikkatimi çekt.i.
tuttiimmm benim askerim de 24 üne bilet aldı kuzum yalnız değilsin
İyi gecele kızlar...
Hemen uyumak rüyamdada askerimi görmek istiyorum inşallah amin
Herkes rüyasında aşkını görür inşallah
selamlar ben geldiimmmmm
geçmişi okuyamadım yalnız tutimin yazısı ikkatimi çekt.i.
tuttiimmm benim askerim de 24 üne bilet aldı kuzum yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?