335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

violem yarın senin okul yok heralde hala uyumadın bende öyle derste uyuyacağız valla askerim gideli uyku düzenim yok

sorma canım ya ben zaten odamda yatmaya bile yeni başladım giremiyodum odaya moralim bozuluyodu şimdi alıştım artık ama yine de uyumak gelmiyo içimden.. benim yarın ilk 2 dersim boş ondan oturuyorum cnm ama yatmalıyım artık

Arkadaşım babası da imza atmak zorunda hergün onunla beraber... Sadece askerinin imzası yeterli değil. Kim çıkardıysa onunla imza atıyor gidip...

ya canım benimkini babası ve annesi çıkardı ama imzaya hiç gitmediler, anne babası döndü ist'a mesela. belki orası için geçerlidir. ama bizde de böyle olmuştu. sadece sabah ve akşam iki kez imzaya gitti onu biliyorum.

teşekkürler
Teşekkür ederim gevezem

ehliyet alcak bi arkadaş daha vardı ya hatırlayamadımmm.. Sorlara bakmışmı nasılmış merak ettimmmm

herkese selamlar olsuunnn olarak hızlı hızlı baktım geçmişe ve keyifler yerinde sevindim
şafaklar azalıyooooorrrrrrrr
Şafaaaaaaaakkkkkkkkkkk 27
sadece 27

ozelegtim
cnm mrb nasılsınn

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr cildimi sirke ile yakmıştım ya şimdi doktora gidiyorum kimyasal peeling için.

doktorum doğru bir şey yapmışsın ben nasıl meyve asitleriyle cildini yakıyosam sen de sirke ile yakmış ve iltihaplı sivilceyi boşalmışsın. aferin dedi. çok sevindirik oldum...

cildim de güzel olur umarım... 3 seans daha gidicem :) bebek gibi karşılıcam onu:)

bizde gündüz knuşamıyoruz ya çok nadir :95::95:
Önceden yüz vermedin şimdi zaman geçirme aracı olarak görüyorsun yani dar günlerimizde nerdeydin şafak yaz kaç oohhh
sevgilisi gelincede ugramaz buraya bu
ivett
aşkım yokken ruh gibi gidiyorum işe falan üstüme başıma bişi almıyalı 145 gün olmuştur herhalde
bn aşkım gitti gdeli alışwrişe verdm kndimi
neden o kadar az cnm off wlla geçmiyo artık hiç keyfim yok hiç :97:
iyi bişy mi yapmışsn oo may gaddd o zamn bnmde bitane aylardr geçmeyn sivilcm wr ona sirke fışkırtıyım o zamn :82::82:

kuzularm bn çok mutsuzum ya
ilk vizelerm çok güzeldi bnde rhattım aşkm gelince rhatça dolaşırz ortalamam yükseldi die
ama 2.vizelerde öyle bi batırdım ki aklınız durur
zaten final haftam aşkımın gldigi hafta ondanda umudu kestim
bugünde bi hoca sınıfı terketti size kolay gelsin sınavda dedi zatn notumda süşük o dersten
ayrıca artık gücüm kalmadı aşkım gelsn :95::95:

bide dün aşkımın fceine bkıyodum kuzeninin bebişiyle fotosu var
o kdar tatlı çıkmışki aşkm bebişle
bildigin genç bi baba
tekrar aşık oldum tekrar özledigimi farkettm
hasta zaten sesi çok ktüydü :95:
bide bugn kotumdan farkettm bn çok kilo vermişim çöp gibi dolanıyorm ortalarda :97:

artık bitsin bu şafak yeter wlla yeter :18:
geldim moralleride bozdum tebrik koydum kndime
pff nese bnm yarın yine vizem wr :95: yetmezmiş gbi c.tesi yine wr :95:
bana dua edin özellkle c.tesi olan için wlla kalcm aşkm öldürck bni :95:

selam kızlar napıyosunuz ben bugün bomba gibiyim sadece 3 dersim vardı üstelik biri serbest etkinlik sonra da arkadaşımın bebeğinin 6 ay kınası vardı kurtlarımızı döktük bi de ben anne olmak istiyorum artık bu kpssden bi kere daha nefret ettim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…