- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.421
sizinkiler izin kullandı galiba demi kızlar?
ee benimkide doğuda ama 16sında geliyo 3 günmüş yol izinleri:95:
Kızlar ben çıkıyorm herkese iyi geceler
canım seninki neredeydi onlarıkisi ktm denen yerlerde toplaıp kalacaklarmış birkaç gece:26:
hakkaride benimki canım onlar da ktm de toplanıcak her yerinki başka başka heralde
violem yarın senin okul yok heralde hala uyumadın bende öyle derste uyuyacağız valla askerim gideli uyku düzenim yok
ii geceler violem ve selencim görüşmek üzere
Arkadaşım babası da imza atmak zorunda hergün onunla beraber... Sadece askerinin imzası yeterli değil. Kim çıkardıysa onunla imza atıyor gidip...
teşekkürlertebrikleeerr :)
Teşekkür ederim gevezemMerhaba kızlar
Alxfa cım çok sevindim tebrik ederim
Tutim bende artık özlemden nereye saracağımı şaşırıyorumSon zamanlar ama artık onsuz takatim kalmadı gelsin bir an önce:95 Okula gitmek onsuz işkence gibi heryerde o var çok özledimmm ya Sevgilisine sarılan,elele gezen kızlarıda kınıyorum
Viole çok sevindim 16 sında tam beklediğin anda yanında olucak eşin bugün nerdesin biz nereye gidiyouz de bakem:86:
Hypatiacım çok sevindim canımm inşş senin değerini anlamıştır
bizde gündüz knuşamıyoruz ya çok nadir :95::95:gerçekten yuhhh
benim aşkım spor salonunda görevli o yüzden biraz şanslı eşyalarını falan orda bırakıo orda yiyip içio ama benimkininde başında hep üst rütbeliler,hep mum gibi garibim yatmadan bi iyi geceler öpücüğü alabiliyorum gündüz çok dolu
sevgilisi gelincede ugramaz buraya buÖnceden yüz vermedin şimdi zaman geçirme aracı olarak görüyorsun yani dar günlerimizde nerdeydinşafak yaz kaç oohhh
bn aşkım gitti gdeli alışwrişe verdm kndimiivett
aşkım yokken ruh gibi gidiyorum işe falan üstüme başıma bişi almıyalı 145 gün olmuştur herhalde
neden o kadar az cnmMerhaba kızlar
Şafaklar azalıyor iyice yaprak dökümünün bile son 1 bölümü kaldı
335dc indirim haberleri için sağol kuzumBu arada sen 10 dakika konuşmuşsun biz 2 gündür en fazla 2-3 dakika konuşabiliyoruz Şafakta bi taraftan sıkıştırıyor :95:
iyi bişy mi yapmışsn oo may gadddKızlarr cildimi sirke ile yakmıştım ya şimdi doktora gidiyorum kimyasal peeling için.doktorum doğru bir şey yapmışsın ben nasıl meyve asitleriyle cildini yakıyosam sen de sirke ile yakmış ve iltihaplı sivilceyi boşalmışsın. aferin dedi. çok sevindirik oldum...
cildim de güzel olur umarım... 3 seans daha gidicem :) bebek gibi karşılıcam onu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?