335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335dc cnm senin eklediğinde süpermiş bir bakayım alsında ben birde leoparlı kahve yada çay fincanı seti istiyorum(annem beni öldürecek)ay keşke çingene pembesid kahve fincanı takımı olsaaaaaaaaa

kızlar aşkımla telde konuşuyordum o yüzden çıkmak zorunda kaldım 15 dk dır telefondayız:102:
bana aşkım geldiğimde artık yavaş yavaş evliliğe adım atalım dedi kalbim yerinden fırladı yeter ayrı kaldıımız dedi sence dedi bende evet dayanamıyorum sensizliğe artık dedim tamam o zaman az kaldı aşkım dedi bekle gelicem allahın izni ile dedi...
bu yüzden ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz...
DÜŞMANLARIM ÇATLASIN
ESKİ AŞKLAR KISKANSIN
"EVDE KALDIN!" DİYENLER
"BEN EVLENİYORUM!"

ay Tutiiimmmmmmm süperrrrrrrrrrr ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH varya böyle haberler alınca evde kuduuruyorum kendi kendimeee yaaaaaaaaaaaaaaaa. Siz yaza kesin evleneceksinizzz yok diyodun ben diyodum sana bak buraya yazıyorum, bakim walla yazıyorummm yaza düğün vvarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr TUTİM uçuyor yuvadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Oyyyyy Tutimmm gelin olmuş bacıllllarrrrr hele bakınnnnnnnnnnnnnnnnn Ne de güzelll olursunnn Tutimmmmmmm beyazlar içindeee sennnnnnnnnnnnn... Ayyyyy valla duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hahah perim senin halay çekmenede ben dayanamıyorum halay çekesim geliyor
inşallah tatlım ya bkalım kısmet herşey acele etmek istemiyorum inşallah herşey hepimiz için çok güzel olucak canım ben buna inanıyorum rabbim mükafatımızı çok güzel bir şekilde verecek bize...annemde aynı senin dediğini diyor korkarım bu yaz düğün var galiba diyor ağlamaya başlıyor kıyamam ona ben yaa...

selennn cnmmm bu eklediğin aksesuarlarının bere modeli olup süslü olanları çok hoşuma gidiyorrrrrr emeğine sağlık tatlım

Oyyyyy Tutimmm gelin olmuş bacıllllarrrrr hele bakınnnnnnnnnnnnnnnnn Ne de güzelll olursunnn Tutimmmmmmm beyazlar içindeee sennnnnnnnnnnnn... Ayyyyy valla duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anammm perimmm model çok hoşuma gitti hele sırt dekoltesi bittim bu arada saçımı aşkım gelince koyultmayı düşünüyordum ama bu senin eklediğin resmi gördüm vazgeçtim ben sanırım sarışın gelin olmak istiyorummmm:84:birde çok kabarık gelinlik istiyordum ama son zamanlarda kabarık olmayan uzun duvaklı gelinlikler sanki bana daha çok yakışacakmış gibi geliyor...

Son düzenleme:
Tuticimmm ewt sana yaza gelin olmuşş gidiyorusunnnn dicez bencede birbirine seven aşık olan herkes kavuşsunnnn mutlu olsun inş.

bendee nişanlık modeli istiyorumm kızlarr nişan yerinede karar verdik herzaman gittiğimiz bi kafe var orda yapıcak gibiyiz aşkım pembe tonlarında bişey istiyo ayrıca tam bir mor manyağıdır bende karar veremedim diktirmek istemiyorum hazır olsun çünkü çok az vaktim var daha yüzükte alıcazz ayyyyy aşklarımız gelincee herşey çok güzel olucakkk

Doğru söylüyorsun Tutim, sen demez misin hep en doğru zaman canın istediği zaman :123: Sizin için en doğru zaman bence... Tutim bende bembeyaz gelinliğe sarı saç çok yakıştırdım, bence de sarışın gelin olmalısın.. Bu arada ablam gelinliğini aldı. Ben bayıldım bak resmini koyuyorum buraya, bizim istediğimiz gibi mermaid modeli ama dışı mükemmel değil mii? Tülle ne kadar zarif bi hale gelmiş gelinlik, dantelleri de muhteşemm. Mermaid modelinin sade duruşu çok güzel hareketlendirilmiş bence.. Duvağıda 5,5 metree. Bende upuzun duvak istiyorum aşık oldum bunaaaaaaaa

bence de tatlım hersey cok güzel olacak biz de kocişle ev tutcaz bi gelsin de esyalarımızı serecez eve tertemiz ohhh hepsi cici cici bir tek tv miz yok halı perde de alıcaz eve göre bir kac gündür ben de cok sevinyorum ucuyorum kızlar

anammmm perimmmmmmmmm bu mükemmel bir gelinlik harikaaaaaaaaaa maaşallah ablanada çok yakışacağından eminim pronovias ın sanırım bu gelinlik harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah ağız tadı il giymesini nasip tsin cnm...

ohhh ne güzel canımmm allah herşeyi gönlüne göre versin canım inşallah

Aynen Mayrammmmm yaza ikimizde nişanlanıyoruzzzzzzzz yüzük bakacağımızı felan düşündükçe nasıl heyecanlanıyorum varyaaa anlatamammmmmmmm Bizim de Adanada olacak inşallah nişanımız. Park Zirve diye biryer var orada havuz başı kır nişanı gibi olucakkk ayy çok heyecanlıı o günlere çok az kaldıııııııı aşklarımız gelince tatlı telaşlar başlicaaaakkkkkkkkkkkkkk ben de nişanlığımı toz pembe istiyorum size gösterdiğim modelden vazgeçtim. bitane beğendimm şimdii bakiym resmi varsa gösteriym sizeee

mayrammmm sende nişanlanıyormuşsunnnnn ay ugün süper haberler duyuyorummmmmmm elbise bakıyormusun mayracım bende allah izin verirse aşkım gelince ayarlıcaz nişan tarihini bende aileler arasında nezih bir yerde nişan yapmayı düşünüyorum elbise buldunmu canım varmı hayalinde model falan ???

perim yaaaa bizim sanırım adanada da düğünümüz olucak aşkımın tarafı o tarafta ya kırdüğünü yada seyhan otelde düğün yaparız dedi ama kır düğünü için mekan varmı orda acaba ???

evet canım resim varsa bakalım benim de nişanlıgım kırık beyaz altın sarısı askıları vardı cok hostu herkes cok begenmişti antepten almıstım tatlı telaslar bunlar.kızlar nişan yüzügü bakacaklara tavsye.biz altınbastan kendimiz dizayn edip yaptırdık ama kırmızı altınolan kısmını yesil altın istedik onlar da üstüne boyamıslar öyle olunca kullandıkca yesil altın kırmızıya dönüyor öyle bir hata yapmayın size tavsiyem

esredcim cnm pasta müziğinde pek güzelmiş o pastadan beniöm içinde ye cnm bu arada ohhh eve çıkıyormuşsunuz tw sorun değil cnm aşkın gelsin tw ye ne gerek war maaşallah maaşallah yokmu güzel haberleri arttıran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…