335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çağloom ne güzel canım tebrik ederim sizi.. gözlerinin içi güler tabi canım sevdiğin adamla bi hayatı paylaşmaya hazırlanıyosun bundan daha güzel ne olabilir.. Allah bozmasın canım
Fuzuli demiski;

"Gözyaslarımın seli yeryüzünü kapladı, ama mutluyum; Çünkü o sel, sabrımın binasını viran eylemedi..."

suanki durumumuzu anlatan daha iyi bir söz olabilecegine inanmiyorum canlar..

ne güzel söylemiş ya bittim bu söze teşekkürler paylaştığın için

perim senin aşkın ne kadar duygusal maşallah ne güzel kadir kıymet biliyo canım aferin enişteye bi de ben görebilseydim aşkımı msn den de olsa 3,5 aydır görmedim ya çok özledim kuzumu

biz en son bayramda konustuk netten askimla sonra carsi izinleri kaldirildi orada, hadi bizimki az kaldi yine uzun dönem olan ve yeni gelenlere üzülüyorum ben, düsünsene askerlik bitene kadar carsi izinleri olmicak

ya kizlar ne anlatti askim dün bana, gülimmi aglayimmi sasirdim yine

askimin karakolda sadece 2 kisa dönem var biri askim digeride arkadasi..cok samimiler ve cocuga ismimi söylemis felan telefona cikiyor bazen aradigimda caglo dur cagirim diyor nisanlini felan

neyse ama cocuk hasta akdeniz anemisi var, yani kansizlik..cok üsüyor nöbetlerde mahfoluyormus cocuk birde sivasta yani.. cocugu acemilikte saglik kontrolünden gecirince ustaya gittiginde hastaneye git demisler ustada gitti bir ay sonra gel dediler..zaten 2ayi kalmisti o zaman
neyse gecen hafta gitti askim hem seviniyor erkenden gidecek kesin cürük verir gönderirler diyor bir yandanda ben burda yalniz kalacam diyor felan..
dün aradim bu cikti yine telefona bekle caglo cagiriyorum dedi sasirdim ben gitti saniyordum..askima dedm göndermedilermi onu,basladi kahkaha atmaya
doktor rapor vermis buna komando olamaz diye göndermis sonra geri birligine, adam jandarma olmus zaten bu saatten sonra ne komando olamaz yaaa

hahaha koptum Çağlommmmmmmmm geçenlerde bizim birlikten biri de tezkereyi aldı ameliyat olmuş demediklerini bırakmamışlar çocuğa vatan haini bu diolarmışşş

Son düzenleme:
Özom da yoldadır, geliyordurr, özledim onu da yaaa......... Kimsecikler yok bende kalkiym evimi temizliyim, bi çay yapiym sonra lokma tatlısı yapıcam. Ananem geldiğinde almış Dr.Oetker'in bakalım nasıl olucakkk çok heyecanlı

off ben daha 22subata kadar kaaac tane elbise alirim canumm
hepsini karsilastiririz sonra burda birlikte, hangisini giyecegimi kararlastiririz
ay eweeett çok heyecanlı wlla koyda bakalm zaman geçsn bieşylerle ugraşalm bnde alışwrişe çıkıym berabr karar wercz ne giycegime
canm bnm seni üzmek istemiyorm ama yeter yani artık çocuk oyuncagına döndü bu iş .. bnce bu çocuk ne istedigini bilmiyo ? madem ayrılcaktı neden barışmak için günlerce aradı ? canm bana kalırsa ayrıl hiç bişy deme daha bi süre çok aglarsn çok üzülürsn
ama inan deger buna.. sen bu adamla ewlenebilcegini düşünüyomsn yolun yarısında bırakr seni o zamn dha çok acı çekersn.. burda tanıdıgm kadarıyla çok temiz kalpli saf bi kızsın dha iyileri seni bulucaktır.. askerde die herşeyi alttan alamazsn bırakırsanda suçlu olan sen deilsin bırak gitsin yoluna.. kolay kolay bnları demem ama o senden çoktan vazgeçmş.. eminimki karşına seni dha çok seven biri çıkıcaktır..

özoş gelsn geliibolu havasını getirsn bna
lokma tatlısımı bayılırım

sonunda dersimin basina oturmayi basardim ve cok iyi gidiyorum helal olsun bana
4sayfa daha yazdimmi bitmistir olay aranizdayim yine canlar

ben de ders çalışıyorum cağlom üff ya canım sıkıldı iyice arada da buraya bakıyorum kimsecikler yok daha ütü yapmam lazım ama benim cnım sadece uyumak istiyo uyuyup zaman geçsin bi uyanıyım 16 ocak olsun

sorma violem yaa, bende öyle konsantre olmustumki dersime cok yaratici seyler cikardim ortaya telefon caldi askim aradi uctu gitti hersey
benim yavrucum bitane yaaa, cooooooooooook seviyom ben onu cooooooook
sesini duydum yaa yüzümde öyle bir siritma varki görme halimi hüdaverdiye döndüm walla
bi gözlügüm eksik:82:

oyyyy perişkom bende seni çok özledim tatlım haftasonşları senle ben demirbaştık demi forumda geldim işte kavuştuk perişkom

Evimi temizledimmm, bıcı bıcı yaptımmm, yemeğimi yedimm, lokmamı pişirdiimm ve bayılıyordum. Ben hayatımda böyle muhteşem bi lokma yemedim mutlaka alıp yapın kocalarınıza da yapın kızlarrr sıcacık çıtır çıtır olduu inanılmazz, dışarda yediklerimiz lokma değilmiş meğerr gerçekten muhteşem tavsiye ederim... Bende yavaştan ders çalışiymm yarın formasyon sınavım varrr

hosgeldin özoommmm
hemen gelir gelmez sakin aglama walla sen aglarsan ben kendimi camdan atarim yeminle
ne güzel vakit gecirmissin iste askinla niye bozuyon moralini, hadi anlat bize ne yaptin askinla

oooo asşkımla neler yapmadımmki sahillerde miz yürümedik elele otutur denizi mi seyretmedik sarılıp uyumadık mı neyse ben anlatmayayım kızlarrrrrrrrr ya güzeldi işte dolu dolu geçti şafağın azaldığını farkedince daha az sıkıntı ettik ayrılmayı

afiyet olsun tatlim=)
tarifini verirsen bende yaparim perimm cook severimmmm

ne mutlu size canim benimmm, cok sevindim adina
az kaldi tabikide bir sonraki bulusmaniz ebediyen olacak insallah

özoş gelsn geliibolu havasını getirsn bna
lokma tatlısımı bayılırım
[/QUOTE]

getirdim bebeğim sana gelibolu havası deniz aşk martılar yağmur hepsi bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…