- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.801
kızlar ya yalnız yasayanlara bir sorum var: vakit gecirmek zor oluyor mu?ben hic yalnız kalmadım.simdi ev tutucaz ya 2 ay askımla kalcaz sonra o gidecek yaz tatiline kadar ben 2 ay yalnız kalcam zor olur mu dersiniz?ama annemlere 30 km uzakta olacagım arabam da var haftasonları felan gelirim ama haftaici okul var 3e kadar.3ten sonra naparım bilmiyorum:44::44:
selam canlar kaç gündür bu şarkıyı dinleyip duruyorum sizle paylaşmak istedim.
YouTube - Cem Adrian - Sen Benim (2010)
video yüklemeyi beceremediğim için linki veriyorum.cem adrian-sen benim...
geliyorum foruma bakıyorum,okuyorum ne olmuş ne bitmiş diye.ama hiç bişi yazasım gelmiyor malesef.gitgide zamanın aslında ne kadar da yavaş ilerlediğini görüyorum.çok özlüyorum onu.ne iş kaldı ne eş dost..hiçbişi teselli edemiyo artık..sesini duymaya ihtiyacım var ama bus efer de ağlamaya başlarım diye korkuyorum.neyse canlar öpüyorum hepinizi...ben bugünü saymayıp 21 diyorum şafağa,onsuz uyandığım hergün boş nasılsa..bugünü sayıp napayım...öpüyorum hepinizi
Merhaba canımmBenim ki de çok sıkıldı artık bugün yine çarşıları iptal oldu önce ben geçmiyor diye sızlanıyordum şimdi benden önce o başlıyor geçmiyor günler diye :90:
evett cnmm benm askeriminde çarşı izni iptal oldu sinirleri gergin
nöbet tutmaktan nefret ediyoo artık çok bunalmışş yaa bide çok nöbet tutturuyolarr sıkılmış artıkk herhalde
Bizim de Hazirana bişan kısmetse canım...doymak ne mümkün ama 23 gün daha idare etcek kadar kokusundan stokladım
kardeşimle yaşıyorum canım,nişanlıyız 4.6.11 de de evleniyoruz inşallah
siz ?
Esredcim ben 6 senedir yalnız yaşıyorum. Ailem benden 7 saat uzakta.. Sadece tatillerde görebiliyorum... Burdaki tek tesellim aşkımdı işte.. Yalnız yaşamayı ben seviyorum, alıştım çünkü artık. İlk başlarda çok zorlandım çok korktum ağladım çaresiz hissettim.. Sanırım en çokta rahatsızlandığında felna koyuyor insana, bi tas çorba yapanın yok çünkü... 2ay kalacakmışsın canım gelip geçici sonuçta, biraz kafanı dinlersin kafana göre takılırsın iyi olur bencee..kızlar ya yalnız yasayanlara bir sorum var: vakit gecirmek zor oluyor mu?ben hic yalnız kalmadım.simdi ev tutucaz ya 2 ay askımla kalcaz sonra o gidecek yaz tatiline kadar ben 2 ay yalnız kalcam zor olur mu dersiniz?ama annemlere 30 km uzakta olacagım arabam da var haftasonları felan gelirim ama haftaici okul var 3e kadar.3ten sonra naparım bilmiyorum:44::44:
Bu arada kizlar seneye bu zamanlar bende evleniyorummmm
Annemi nenemle telefonda konusurken dinledim bugün..Nenem sordu ne zaman geliyor damat diye annemde dedi askerligi biter bitmez nikah yapicaklar sonra gelecek almanyaya en gec seneye bu zamanlar dügünleri olur o zamana kadar evini felan döserler hazirliklarini yaparlar dedi öyle heyecanlandimki daldim odaya annem bana bakip nasil gülüyor, gözlerinin ici gülüyor diyor
Cok mutluyum, ben bunu hep kendi aklimda planliyordum istiyordum..Annemin agzindan duyunca dünyalar benim oldu, askim arasada ona bu haberi verebilsem diyorum
kızlarbugün aradı konuştuk. ayrılık öncesi "beni iyi hatırla. seni hiç üzmek istemedim. benim sayemde iyi bir şeyler yaptıysan ne mutlu bana. ne zaman başın sıkışsa yanındayım. melek kalpli... sen çok mutlu olacaksın." gibi şeyler söyledi.
yüreğim dağlanıyooooooo.BEN ONU ÇOK SEVİYORUM BEN ONA ÇOK AŞIĞIM. onsuz yapamam ve benden vazgeçiyor, beni bırakıyor aşkım. inanamıyorum şoktayım.
nefes filminden bahsettim, dün selen hatırlattı ya. dedim sen de hiç yumuşama olmadı mı? benim kalbi duygularım ölmüş dedi(((( benim sesim düştü bunları söyleyince kapatıyorum o zaman dedi. kızdı bye dedi ben de görüşürüz dedim ve şaka yaptım kapatmıyorum ama ses tonunu değiştir dedi. burda böyle kapatsam 27 gün geçmez dedi yani kapatacaktı da 27 gün geçmez diye kapamadı.
inanamıyorum bu olanlara. 16 dk. konuştuk. dün aramadı neden diye sormadım hiç. o da açıklamadı ama dün benim yerime tüm arkadaşlarını aramış aldığı haberleri söyledi falan.
offfff offfffffffff.
Ayyy Çağlommmmmmmm dün Tutimden bugün senden aldık güzel haberleriiiiÇok sevindimmm walla canm benmmmmmm, enişte arasında hemen paylaş mutlu olsun o daaaa çok süper çokkk Allah bozmasın çağlommm nazarlardan saklasın allahımmm
kızlarbugün aradı konuştuk. ayrılık öncesi "beni iyi hatırla. seni hiç üzmek istemedim. benim sayemde iyi bir şeyler yaptıysan ne mutlu bana. ne zaman başın sıkışsa yanındayım. melek kalpli... sen çok mutlu olacaksın." gibi şeyler söyledi.
yüreğim dağlanıyooooooo.BEN ONU ÇOK SEVİYORUM BEN ONA ÇOK AŞIĞIM. onsuz yapamam ve benden vazgeçiyor, beni bırakıyor aşkım. inanamıyorum şoktayım.
nefes filminden bahsettim, dün selen hatırlattı ya. dedim sen de hiç yumuşama olmadı mı? benim kalbi duygularım ölmüş dedi(((( benim sesim düştü bunları söyleyince kapatıyorum o zaman dedi. kızdı bye dedi ben de görüşürüz dedim ve şaka yaptım kapatmıyorum ama ses tonunu değiştir dedi. burda böyle kapatsam 27 gün geçmez dedi yani kapatacaktı da 27 gün geçmez diye kapamadı.
inanamıyorum bu olanlara. 16 dk. konuştuk. dün aramadı neden diye sormadım hiç. o da açıklamadı ama dün benim yerime tüm arkadaşlarını aramış aldığı haberleri söyledi falan.
offfff offfffffffff.
Konuştuk aşkımla ilk kez webcamdeeekalbm yerinden fırlıcak gibi atıyorduu, ellerim titredi yazamadımmmmmmm Allahımmmm o kadar güzel şeyler söyledi kiiiiiiii............ Gözlerinden yaşlar süzüldüüüü söylerkenn, bu askerlik çok daha fazla duygusal yaptı benm aşkımıııııııı... Nefes alıyorsam snein sayende diyor.. Burda ceza yememek için hep sustuysam sürekli sana kavuşacağım günü hayal ettiğimden diyorrr.... Sen mükemmel bi kadınsın dedi 4 4 lük değil 4 5liksin dediii..... Benim erkeğimmmmmm Aşığım ona deliler gibi yaaaaaaaaa...... Bilgisayarııı parçalicaktım mıncıklamaktan öpmektennnn
gözün aydin perimmm
ne güzel bir duygu insanin sevdigiyle kameradanda olsa görüsüp konusmasi
hasretin tavan yaptigi su günlerde özellikle eminim cok iyi gelmistir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?