- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.841
oyyyy perişkom bende seni çok özledim tatlım haftasonşları senle ben demirbaştık demi forumda geldim işte kavuştuk perişkom
ne mutlu size canim benimmm, cok sevindim adina
az kaldi tabikide bir sonraki bulusmaniz ebediyen olacak insallah
afiyet olsun tatlim=)
tarifini verirsen bende yaparim perimm cook severimmmm
kızlarrrrrrr ben geldim nasılsınız askerimle çok güzel vakit geçirdik ama keşke ayrılık olmasaydı
Konuştuk aşkımla ilk kez webcamdeeekalbm yerinden fırlıcak gibi atıyorduu, ellerim titredi yazamadımmmmmmm Allahımmmm o kadar güzel şeyler söyledi kiiiiiiii............ Gözlerinden yaşlar süzüldüüüü söylerkenn, bu askerlik çok daha fazla duygusal yaptı benm aşkımıııııııı... Nefes alıyorsam snein sayende diyor.. Burda ceza yememek için hep sustuysam sürekli sana kavuşacağım günü hayal ettiğimden diyorrr.... Sen mükemmel bi kadınsın dedi 4 4 lük değil 4 5liksin dediii..... Benim erkeğimmmmmm Aşığım ona deliler gibi yaaaaaaaaa...... Bilgisayarııı parçalicaktım mıncıklamaktan öpmektennnn
ya perim bilmiyorm seni
öyle bakıp diyemiyorm bi an doguyo içime
mesela özoşun kızı olcak bence
Oyyyyyyyyyyyyyyy Özoşumm hoşgeldinn valla çok özledimm seniiiii yaaaaaaaaaaaa sabahtan beri özoşum gelse diyorummmmmmmmmmmmmnaptın canım beniimm nasıl geçtiiiiiiiiiiiii
Özoş hoşgeldin ne güzel canım yüzün gülüyodur şimdi kısada olsa gördün hasret giderdin öptün kokladın sevdiceğinidarısı 3 hafta sonra bizim başımıza
özlendiğime çok sevindim geçmişi okudum sürekli beni sormuşsun benim vefalı arkadaşım herşey çok güzeldi nasıl olabiliki ya off off beraberken zaman n,ye bu kadar çabuk geciyor da ayrıyken geçmiyor
Öyle valla Özom, her güzel şey çabuk bitermiş ya işte... Ama bak gelicekler ve o zaman bütün günler bizim olucakkk çok çok mutlu günler var önümüzdeeee
@Mayram gerçekten çok mutluyum yaa o kadar az kaldıkiii.. Koşuşturma bakım saç baş sınav derken nasıl geçicek anlamicaz bilee.. Ve ben bugün iyiki gitmiş aşkım askere dedim.. Evlenmeden önce çok büyük bi sınav oldu hepimiz için, zaten emindik ama onlarsız yaşayamadığımızı herşeyimizin onlar olduğunu çok daha iyi anladıkk........
Biz mutluluğu fazlasıyla hakettiikkkkkkkkkk çalsın davul zurnalarrr arttıkkkkkkkkkk kavuşma vakti çok yakındıırrr !!!!!!!!!
evett perişkom sizinkiler erken gelecek sen daha hazırlanmadın mıolum aele et ya yetişmez sonra 3 haftan kalmış sadece:96:
Tabiikide özledim özoşum senii düşürürmüyüm dilimden tadım yoktu valla sensiizzz, seviom annem ben seniihazırlanıyorum yavaş yavaşş Özoşummmmmm
sev beni sev askerim de seviyo ama yanımda olamıyor sen yanımda ol annem
Tabiikide özledim özoşum senii düşürürmüyüm dilimden tadım yoktu valla sensiizzz, seviom annem ben seniihazırlanıyorum yavaş yavaşş Özoşummmmmm
periiim biz neyiz burda kıskanıyoruz hazorlada sevdiricem kendimi
özooş yandaaan yetmiiş sekseeen doksaan yüüüzsenden keyiflisi yok bu hafta canım ne güzel aşk depolayıp geldin canım ne güzel herşey yolunda gitmiş çok sevindim bak gördün mü o kadar dert ettiğine deymedi ayy ne güzel ya keşke ben de gidebilsem aşkımın yanına biz de sizinle mutlu oluyoruz işte canım napalım ama az kaldı moralimi bozmıcam..
periiim biz neyiz burda kıskanıyoruz hazorlada sevdiricem kendimi
özos nasıl gecti?
ahhh violem ah sorma cuma günü nasıl rapor aldığımı sabah müdür yardımcısını aradım o da müdürü arayın dedi o öyle istiyor muş müdürü aradım rahatsızım dedim bu gün müü çıktı hastalığın niye önceden söylmemedin dedi ya yalan söyledim ben de dedim ki belim ağrıyor gerçekten bel fıtığıu var ama ağrımıyordu o da tamam dedi gittim rapor aldım yalan söyledim ya vicdanım hiç rahat değil valla yarın okula gidince nasıl bakacam müdürün yüzüneneyse aşkım için katlandım herşey çok güzeldi doya doya sarıldım öptüm sarılıp uyuuduk misler gibi sahilde gezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?