- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.981
ayy canm çok güzel bişeyde ya anlamazsa kagıdı hemn içine koyarsa ?öncelikle o kan testinin sonuç kağıdını alıcam...
sonra bir bebek mağazasına gidip bi ayakkabı yada tişörtün içine koydurucam tanıdık falan ayarlıcam işte bişiler sonra herzaman yaptığımız gibi aşkımı alıp oraya gitcem gel bi bakalım falan die sonra tiörtü alcam aaa güzel dimi die ama yerinden kaldırmıcam tam olarak sonra o kesin atlar zaten alır eline sazanım aşkımkağıt düşcek içinden alcak yerden sonrası malum zaten o anda anlamazsa kapak olabilirim tabi ama orda sölerim artık
aa buda güzelmş bn bütün sürprizleri karıştırp bişy ypcamallah iyiliğini versin:))
ben de hoşgeldin babacım yazan bir pankart asıcam... ve elini karnıma koyup "oğluşum bak baban hayatında hiç kardanadam yapmamış. ilk defa seninle yapmak için seni bekliyor" diyeceğim.. (içimde erkek olacağı hissi var eheh) sonra aşkım beni kucağına alıp çevirecek diye düşünüyordum ühühü..(
bir de aşkım?! benim adetimin geleceği günü bile anlıyordu ayıptır söylemesi çok duygusal oluyorsun diyor. o yüzden hamileliğimi de anlayacağını iddia ediyordu
canm ilk sevglm ilk aşkm die bazı seyleri alttan almaya çalışırsn en büyk hatan olur..sana knuşması kolay diyebilirsin içinden ama asla deill .. bnmde bndan önce çıktıgm çocuk ilk aşkımdı (öyle sanmışm!) bırakamam sanıyodm .. ama iyiki ayrılmışz ki bn şuanki sevdigimle berabermbiliyorum kendimi çok gurursuz hissediyorum... sen böyle misin hypatia diyorum ama sonra bizim aşkımız üstesinden gelir bu bi dönem diyorum askerlik yüzünden diyorum... ilk aşkım ilk sevgilim diyorum.... bir sürü şey diyor yine kendimi kandırıyorum. ben onu terk edemiyorum o çekip gidecek. bunu bekliyorumof of. öyle işte.
oyy canm bnmm :26: mekanı cennet olsun inş... allah sevdigi kullarını erken alırmş yanınaeniştem ölmüş
eniştem ölmüş
özoşcum vallahi vermiyolar bilmiyorum yasakmış öle dedi aşkım napalım yapacak bişey yok artık 2 gündüz bile görmek ii gelcek diye düşünüyorum bu arada şafağın kaç 31 sanırım
doğrumuuu???
ayy canm çok güzel bişeyde ya anlamazsa kagıdı hemn içine koyarsa ?biraz riskli bi drum bu bide demişler ya özel olmalı o an tam gösteeremeyeblr sevincini
eniştem ölmüş
dogmamış cocuga don biçiyoruz yayaa evimizde başbaşa bişilerde yapabilirim belki o zamanbilmem farklı olsun istiyorum birasdaa hele bi o gün gelsinde inşallah amin
ama doğru diosun rizil olmakta var
canım valla ayda bir olunca benimkine izin veriyorlar sizin niye öyleyse tabi 2 gündüz de hiç görmemekten iyidir.Şafak bu gece 29 olacak benim seninde 30 olcak
özosum iyileştin mi?gecen persembe de ben öyleydim öldüm öldüm dirildim 2 tane agrı kesiciyle ancak gecti.evlenince gecer diyorlardı hikaye gecmedi benimki hic.annem de sen evli gibi degilsin ki kocan asker diyor
bitane finalim 26 ocaktan 10 ocaga alınmşşş
yaniiiiiii 24 ocaktn snra full aşkımlaymm
özosum iyileştin mi?gecen persembe de ben öyleydim öldüm öldüm dirildim 2 tane agrı kesiciyle ancak gecti.evlenince gecer diyorlardı hikaye gecmedi benimki hic.annem de sen evli gibi degilsin ki kocan asker diyor
evet cnmm sen bu gece aydan düşüyosun hadi gözün aydınben dee yarın
canım dün gece ilaç alınca geçti bugün hafif bir ağrı var ya bu bayanların problemleri bitmeyecek mi of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?