335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy canm çok güzel bişeyde ya anlamazsa kagıdı hemn içine koyarsa ? biraz riskli bi drum bu bide demişler ya özel olmalı o an tam gösteeremeyeblr sevincini
aa buda güzelmş bn bütün sürprizleri karıştırp bişy ypcam
canm ilk sevglm ilk aşkm die bazı seyleri alttan almaya çalışırsn en büyk hatan olur..sana knuşması kolay diyebilirsin içinden ama asla deill .. bnmde bndan önce çıktıgm çocuk ilk aşkımdı (öyle sanmışm!) bırakamam sanıyodm .. ama iyiki ayrılmışz ki bn şuanki sevdigimle beraberm çok dha iyisi çıkıcaktır karşınaa ... sadece aşkla olmadıgına inanıyorm bn bu işlerin.. eger gelecegi düşünüyosn sen bu insanla onun veya senin bi derdin oldugunda ilk birbirinizi istemenz lazm onl saatlerce knuşman lazm bi ömür paylaşcaksn .. aşk biter ama o insanla arkadaşta olmalısn ... ayrıca o senden vazgeçmişken sen neden hala savaşıyosn ? o kadar mı seviyosn ? bnce hayr alışkanlıklarndn vazgeçmk korkutuyo seni .. o vazgeçiyosa sen çoktan vazgeçmş ol hypatiacm bliyorm sert oldu ama yetr seni bu kadr üzmesine izin verme ..
eniştem ölmüş
oyy canm bnmm :26: mekanı cennet olsun inş... allah sevdigi kullarını erken alırmş yanına

özoşcum vallahi vermiyolar bilmiyorum yasakmış öle dedi aşkım napalım yapacak bişey yok artık 2 gündüz bile görmek ii gelcek diye düşünüyorum bu arada şafağın kaç 31 sanırım
doğrumuuu???

canım valla ayda bir olunca benimkine izin veriyorlar sizin niye öyleyse tabi 2 gündüz de hiç görmemekten iyidir.Şafak bu gece 29 olacak benim seninde 30 olcak

ayy canm çok güzel bişeyde ya anlamazsa kagıdı hemn içine koyarsa ? biraz riskli bi drum bu bide demişler ya özel olmalı o an tam gösteeremeyeblr sevincini

yaa evimizde başbaşa bişilerde yapabilirim belki o zaman bilmem farklı olsun istiyorum birasdaa hele bi o gün gelsinde inşallah amin
ama doğru diosun rizil olmakta var

özosum iyileştin mi?gecen persembe de ben öyleydim öldüm öldüm dirildim 2 tane agrı kesiciyle ancak gecti.evlenince gecer diyorlardı hikaye gecmedi benimki hic.annem de sen evli gibi degilsin ki kocan asker diyor

özosum iyileştin mi?gecen persembe de ben öyleydim öldüm öldüm dirildim 2 tane agrı kesiciyle ancak gecti.evlenince gecer diyorlardı hikaye gecmedi benimki hic.annem de sen evli gibi degilsin ki kocan asker diyor

bence de hikaye bana doktor dedi doğursan bile geçmez genetik senin ağrıların dedi.. :18:

canım dün gece ilaç alınca geçti bugün hafif bir ağrı var ya bu bayanların problemleri bitmeyecek mi of

canım dün gece ilaç alınca geçti bugün hafif bir ağrı var ya bu bayanların problemleri bitmeyecek mi of

benimde ilk gün hatta bir gün önceden itibaren kabus gibi ağrım oluyor... annem dahil çevremdekilerde normal doğumla geçiyor diyorlar sırf bu ağrıdan kurtulmak için normal doğum yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…