335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benim askimda cok gülüyor seviyor konusmami ama acayip hassasim bende bu konuda, yani iyi kullaniyorum türkceyi biliyorum ama o en ufak bir hatayi bile bulabiliyor

selam kızlar ne zmndır yoktum gelim bakim napıyosunuz dedim

hosgeldin canimm, nasilsin???

beni çağlomdan başka kimse merak etmemiş
pazar günü ani bir kararla şileye gittik 3 gün kaldık bu sabah geldik ...
gece kuşum başın saolsun canım allah rhmet eylesin,mekanı cennet olsun

evet cnm sorun yasdk bı ayrılık gecırdık barstk snra ama hersey dort dortluk dıyemem acıkcası napım artk oluruna bıraktm herseyı

hayirlisi olsun canim benimmm, insallah düzelirsiniz yine en kisa zamanda, hersey gönlünüzce olsun
beni çağlomdan başka kimse merak etmemiş
pazar günü ani bir kararla şileye gittik 3 gün kaldık bu sabah geldik ...
gece kuşum başın saolsun canım allah rhmet eylesin,mekanı cennet olsun

oyy oyy sen hosgeldin canimin ici balimmm
özledim seni yaaa merak ederim tabikide, iyiysen sorun yok, iyi gelmistir simdi sili sana dinlenmissindir biraz insallah

kizlaaar yeni aldigim elbiselerle fotograf cekildim bugün skintidan
bir bakinsana yaa fikirlerinize ihtiyacim var, saclarim kivircikken dahami iyi duruyor sizcede?? herkes sürekli ayni seyi diyor ama ben sürekli kivircik olunca nefret ediyorum düzlestiriyorum o yüzden yine
offffffffffff askimin dogumgünü var kendi dogumgünüm var bunlarin hepsinde ne giyecem hic bilmiyorum

çağlom saol bebem iyiyim çok iyiym saol şile bana çok iyi geldi farklı hava sevdiğim insanların yanında yani anneannem ve dedemin yanında olmak çok iyi geldi canım dedem de 3 gün benimle şafak saydı nerenin plakası olduğunu söyledi canım benim yaaasizleride özledim tabbiki..

çağlom nerde resimler albümünde galib dur hemen bakıyorum...

Son düzenleme:
çağlom bayıldımmmm helede ceketine hasta oldummm bu arada kesinlikle dalgalı saç sana çok yakışıyor...
bende yılbaşından sonra dp boyamı yaptırıcam kadıköyde çiçek satan çingenelre benzedim şaun dipler koy uçlar sarı

abe bi çiçik al be bu yanındaki güzel ablama beeeee

selamm :80: Tutim ben de merak ettim seni ama buraya yazmadım msnde fln aradm seni yoktun.. Hatta telden msg atcaktım ama dün kendimde diildim bende. Her zamanki gbi sınavlarla uğraşıyorum bide.. Umarım herkes iyidir ben de bugün daha iyiyim sadece 2 hafta 4 günümüz kaldı... Çağlomm bende bakiym hemennn merak ettim

Çok güzellerrr Çağlommmm... Eniştenin doğumgünü için aldığın aşk rengi elbise süperrrr ,ceketine ayrıca bayıldımmm, tuniğinde cıvıl cıvıll çok hoşşş güle güle iyi günlerde giy bitanemmm.

Özommmmmmm altta gördüm annemmmmmm

Bu arada derse gidiyorum birazdann, bi hocanın telafi dersi war saat 9:30a kadar böyle bi üniversitede okuyorum işte... Akşama görüşürüz canlarrrrrrrrrr:79:

kızlar cok mutsuzum dokunsanız aglayacagım dün akşam askerimle kavvga etmiştik bugün izinliydi carsıdaydı cep telefonu yanındaydı sayılı konustuk hep ben aradım.üstelik kavga sebebimiz kardesi yüzünden.en cok da bu üzüyor beni:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…