335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evettt ama bizde yaz düğünü yapıcaz büyük ihtimalll. Ama sırf BORA BORA için kışın da evlenebilirimmmmmmmmm
biri balayımı dedi bizde belki yunanistana mykanos adalarına gidicez

Tutim abimm ve eşi yazın gittiler mykanosa bayılmışlarrrr, mükemmelmiş orası daaa

şu bora bora adalarına çok güzelmiş perim ya...
mykanosta bir otel varmış otel odalarında havuz varmış odadan baktığında denizle iç içe havuz gibi gözüküyormuş benimkinede gösterdim dalga geçti aşkım bizde evimizin balkonuna leğen koyarız al sana seyhan gölüü manzaralı havuzlu ev diye çekeceğim kulaklarını bak aklıma geldi yine...

yaa askere gitmeden hep konuşuyoduk şöle böle yaparız diye...
şimdi şafak askerimi sıkıştırdıkça bu konular sıkıyo onu... hele bi bitsin diyo sürekli

evet canım yaa benim hayalimdeki balayı mekanı orasııııı hahahha koptum dalga geçti gemek enişteeeeeeeeeee Bora borada da böyle işte Tutim şu denizin güzelliğine bakar mısın çıkmam ki ben ordannnnn aşkım kulağımdan tutar çıkartır denizden artık gel işimiz var balayında mıyız yüzme tatilinde mi diye uuuvvvv hahahhaah

hahahahha yaa çok güldüm perim yaa..
demekki bizimkiler benziyorlar
ben diyorum aşkım italyaya gidelimmi balayına.. yaa balayına gidiyos aşkım gezmeye değil güzel büyük yemekleri güzel bir otel olsun başbaşa kalalım yeter diyo

tutim çok güzel biryer burasıda gerçektenn...
bu arada antalyadaki adam evede süper ama uçmuş fiyatları :97:

ah bir gelse o günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr söz,nişan,evlilik,balayı evli mutlu çocuklu ya kızlar bir çok arkadaşım bana 2011 de sen kesin evlenirsin diyorlar 2011 yıldız falıma baktım terazilerde 2011 de evlilik gözüküyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…