- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.561
evettt ama bizde yaz düğünü yapıcaz büyük ihtimalll. Ama sırf BORA BORA için kışın da evlenebilirimmmmmmmmmayy evet canım yaa 11 aralıkta arkadaşım evlendi onlar maldivlere gittiler.. bir geldi esmer bomba olmuş.. anlat anlat bitiremedi.. o anlattı ben ağzımın sularını topladım diyim sen anla
sonbahar yada kışın evlenirsen kesinlikle git bencede ama yağmurda hiç gözalıcı olmaz bence :97:
biri balayımı dedi bizde belki yunanistana mykanos adalarına gidicez
Torun torun ötmez burda senin borun demeyin sonra
biri balayımı dedi bizde belki yunanistana mykanos adalarına gidicez
Çok iyiydi ya perisokohaha ne demek o olurmu öyle şeyyy torun torun etme sorunnnnn, senin de gelecek torununnnn !!!
yaaaaaaa ben sana demedim miiiiiiiiiiiiidur şurdaaaaaaaa
evettt ama bizde yaz düğünü yapıcaz büyük ihtimalll. Ama sırf BORA BORA için kışın da evlenebilirimmmmmmmmm[/B]
yaaaaaaa ben sana demedim miiiiiiiiiiiiidur şurdaaaaaaaa
peri delirdi bir dövüyor bir seviyor:26:
şu bora bora adalarına çok güzelmiş perim ya...
mykanosta bir otel varmış otel odalarında havuz varmış odadan baktığında denizle iç içe havuz gibi gözüküyormuş benimkinede gösterdim dalga geçti aşkım bizde evimizin balkonuna leğen koyarız al sana seyhan gölüü manzaralı havuzlu ev diye çekeceğim kulaklarını bak aklıma geldi yine...
deliyim ya ben yeni mi anladın ?
evet canım yaa benim hayalimdeki balayı mekanı orasıııııhahahha koptum dalga geçti gemek enişteeeeeeeeeee Bora borada da böyle işte Tutim şu denizin güzelliğine bakar mısın çıkmam ki ben ordannnnn aşkım kulağımdan tutar çıkartır denizden artık gel işimiz var balayında mıyız yüzme tatilinde mi diye uuuvvvv hahahhaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?