335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaa benim de yapmayı çok istediğim ve çok sevimli bulduğum şey düğünümüzden hemen sonra, altıma kotumu çekip duvağım ve taşlı büstiyerimle uçağa atlayıp balayına gitmeeekkkkkkkkkkkk

aynen canımmm.. günler azaldıkça mutlu oluyorlarrr. Benim balayı için tek adresim BORA BORA adalarıdır. Google dan bakmanı tavsiye ederim. Türkiye mi yurtdışı mı ona göre söyliyim burayı istemezsen..

perim 2 hafta öncesine kadar maldiv yada puket adasını düşünüyoduk ama haziran-temmuz aylarından muson yağmurları oluyomuş,otelle yazışırken söylediler :97:
şimdi netten bakıyorumda sanırım bora bora adılarıda bu muson yağmurlarından etkilenen yerlerden

ayyy çok şeker bi görüntü olur...
ama benim öyle bir şansım yok malesef.. düğünüm akçayda olucak biz izmirde oturucaz balayına da izmirden gidicez o yüzden imkansız :97:

off offf offf görüntüye bak yaaa...Böyle bir yerde balayı yapmak ne güzel rüya gibi
hadi artık haziran olsun tatile gitmek istiyorum denize girmek istiyorumm :84:

off offf offf görüntüye bak yaaa...Böyle bir yerde balayı yapmak ne güzel rüya gibi
hadi artık haziran olsun tatile gitmek istiyorum denize girmek istiyorumm :84:

bendeeee bendeeeeeeeeeee bu mevsimde burda kışken orası süper oluyor diye duydum canım bende olsun yağmur olsun kar olsun dünya yıkılsın umurumda olmaz burdaykennn ama gitmişken hava güzel olmalı tabii :44::98:

ayy evet canım yaa 11 aralıkta arkadaşım evlendi onlar maldivlere gittiler.. bir geldi esmer bomba olmuş.. anlat anlat bitiremedi.. o anlattı ben ağzımın sularını topladım diyim sen anla
sonbahar yada kışın evlenirsen kesinlikle git bencede ama yağmurda hiç gözalıcı olmaz bence :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…