335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya bence başka anlamı olmalı ama bulamadım neyse perişkom seni de yordum

ya comolokko die bi şarkı varya eğlenceli felan heralde ordan esinlenmişlerdir. ne yoracan anacım taş mı taşıttırdınn alemsinnnnnnn [video=youtube;WTnAVpw8ezc]http://www.youtube.com/watch?v=WTnAVpw8ezc[/video]

şafak olmuş comolakko diye geçnlerde aşkım banasöyledi güldüm biliyordum çünkü şafağı çok az kalmış olan askerler öyle diyormuş çünkü hahahaha

şafak olmuş comolakko diye geçnlerde aşkım banasöyledi güldüm biliyordum çünkü şafağı çok az kalmış olan askerler öyle diyormuş çünkü hahahaha

ayyy sen güldünnn mü annemmm?? Oyyy güldün müü bebişiimmm?? Abuuu ben seni yerim amaaaa avatara baakkkkkk ısırırımmm

ayyy evet yaa... benimkide 20 den düştüğünde söylemişti bende höö diye kalmıştım
ayy nası mutlu gelio sesi zaman azaldıkça anlatamam.. hoş anlatmaya gerek yok kesin sizinkilerde öledir

İnşallahh canım yaa.. askerlerimiz bi gelsindee
kızlar bu arada balayı için otel bakıyorum öneriniz varmı ? ocakta başlıyomuş erken rez.ler :44:

aynen canımmm.. günler azaldıkça mutlu oluyorlarrr. Benim balayı için tek adresim BORA BORA adalarıdır. Google dan bakmanı tavsiye ederim. Türkiye mi yurtdışı mı ona göre söyliyim burayı istemezsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…