335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iyiyim cnm ya, noolsun. ocak bile geldi ona şaşırdım şimdi çizelgeyi görünce :82:

bugün çok garip bi şi oldu, yılbaşı bileti kime çıktı diye röportaj yaparlarken izliyordum. eski sevgilim ve eşiyle konuştular. eh dedim yeni yıl dk 1 gol 1 :76:

hadi canım yoksa şu gözlüklü olan mıydı, karım benim en büyük piyangom diyen. bi çift o vardı çünküü aaa çok enteresan olmuşşşşşşşşş

perim çok mersi cnm mujuuuu
selennn cim hoşgeldin tatlım sanada iyi yıllar hayatım saolasın...
banada kardeşim bugün 2 adet mp bileti verdi internette baktım heççç bişey çıkmadı

perim çok mersi cnm mujuuuu
selennn cim hoşgeldin tatlım sanada iyi yıllar hayatım saolasın...
banada kardeşim bugün 2 adet mp bileti verdi internette baktım heççç bişey çıkmadı

aaaaaaaaaaa evet onu söylemeyi unuttumm benim iki biletime 64lira, 1 tanesine de 34 lira çıktııı zengin oldummmmmmmm

yaa benim 16 gün kala uykularım bu kadar kaçıyorr ise... bunun 1 gün kala hali ne olur...??
hemen doğru orantı,içler dışlar çarp... = tabiki sabahlayarak karşılama töreni :92:
bnmde normalde 12 demedn uykum gelir 2 bçuklara kadar oturuyorm eywhlr olsn

o gün gelmeden acil bakıma girmem lazım... bıyıklarımı falan yakında burucam o derece saldım kendimi
bnde pala 335dc oldm kaşları hiç sylemiyorm
yok özom 1 duble bişeycik olmaz
sağlığınızaaaaaa dostlarım............yassuuuuuuuuuuuuuu:118:
şerefeeeeeeeee aşkm gelsn ilk fasıla gidiczzzz
ohanziiiiiiiii :26: nedn bıraktn gızzz

Son düzenleme:
Kime şimdi bu laflar ? kaç gündür cevapta verilmiyoda bana.. eger banaysa ben saan negatf bi insansn demedm bnm yaptıgm şakalar anlaşılmıyo buna yazık gerçekten .. yeri geldi gerçek arkadşlarmdn üstün tutttum sizi ama karşılaşıcgm muamele yaşındn büyük laflara dick bişy yok ... syledigm şeyler cddi anlaşılmasn die ıkonsz msjda yazmam ama cdden banaysa sylicek bişeym yok .. sinirden ellerm titriyo şuan bi insana deger werdiysm snrasnda byle durumlar üzüyo bni ne yazıkki haddindn fazla tkıyorm kafama

Günaydin canlarimaaa
Zar zor uyandim ama hala yataktan cikamiyorum, kahvalti yapip ders calismam lazim daha hic istemiyorum ama söz verdim askimaa
Sizler nasilsiniz bu pazar sabahinda??
Özomu gördüm asagida gectimi bas agrin bitanem??:26:
335im perimle aranizda sorunmu vardiki sana söylemis olsun?? Anacim haberim yok dünyadan
Varsa bile lütfen kirmayalim birbirimizi bence, surda mehtap saymaya baslamisken
seviyorum ikinizideee, hersey cok güzel olacakk

Günaydınm tatlım geçti canım çok az ağrıyordu zaten canım dersine çalış hadi aşkına verdiğin sözü tut akşam gelirsin aramıza bu tartışma nerden çıktı anlamadım ben çağlom yanlış anlaşılma oldu herlade

cok sevindim canim gecmis agrilarin, bas agrisi nedir cok iyi bilirim alasini cekerim cünkü ayda bir kere mutlaka
biz güzel bir ortam kurduk özom simdiye kadar cok sey atlattik bence dedigin gibi yanlis anlasilma olmustur mutlaka, yoksa herkes bilir 335. dönem yarenlerinin nasil birbirlerine bagli olduklarini

çağlom hepimiz espri yapmayı seviyoruz ve abartıyoruz bazen ama hepimiz birbirimizi anlıyoruz yoksa kırılacak o kadar çok şey olurdu ki bence kimse art niyetli değil bu forumda el ele verin arkadaşlar az kaldı nazar mı değdi bize

bana göre bi sorun yoktu canm bnde burda ögrendm :26: insanları kırmaktn çok korkan bi insanm ama bu şekilde davranılıncada üzülüyorm .. ortada bi olay yok hala ne olmş oldugunu anlayabilmişte deilm tahmn ettgm bişy wr sdce ..
tartışma fln yok canm .. sadece knu nerdn çıktı şuan hatırlamıyorm ama bn normal hyattada kendimlede dalga geçerm isyankr 335dc fln periyede sylemiştm aynısını (ynında gülen ıkonlar wrken ) snrm ona alınmş ama bu kadr küçk bişeydende eger alınılıyosa ve bana bu sylenmeyipte burda dile getiriliyosa buna üzülürm .. bnim hiçbişeydn hberm yok bn herşey normal snıyodm düne kadr brdada priye yazıyodm cvp glmiyoduda art niyetlidşünmemiştm.. aynı şekilde fcedende yorumlar ypıyodm ama gerçektn üzüldm ..

335 canım belki senn için söylememiştir bende geçmişi inceledim acaba birşey mi kaçırdım diye bişey bulamadım acaba sen üzerine mi alındın canım

335 canım belki senn için söylememiştir bende geçmişi inceledim acaba birşey mi kaçırdım diye bişey bulamadım acaba sen üzerine mi alındın canım
bnde şimdi okudum canm bana kalırsa ortada bişey yok ama herkesn alındıgı farklı şeyler olabiliyomş demk :26:
neyse inş. üstüme alınmışımdr uzamasn yani şu son günlerde grek yok ..

Günaydınnn, bu hafta burda olamicam bugünden itibaren, söylediğim gibi final haftam ve ders çalışmam gerek, arada kaçar gelirim. Hiçbişeye cevap verme gereği duymuyorum, herkes herşeyi biliyor zaten. Yalnızca istediğim burdaki samimiyetin saygı eksikliğine dönüşmemesi. Ben sevdiğim insanı çok seviyorum napim Kırılınca da telafisi çok zor oluyor malesef çünkü o insandan ummadığım tepkiler beni feci halde hayal kırıklığına uğratıyor...
Bana bu hafta şans dileyin anacımmm hepinizi seviyorum bunu yapmadan gitmem Özoooommmmmmmmmmmmmmm

perim annem günaydınnn papatya taçlı arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…