- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.681
kızlar ben kaçıyorum uykumda yok ama ekrana bakmak iice baş ağrıtıyo yarın görşmek üzere
ni vaaaa çatlakım
Juliiiiiiiişşşşşşşşşş yerimde duramıyorummmmmmmm bugün bana neler oluoooorrrrrrrrrr
haahaha benimkindende lahmacun kuru fasülye pilav felan çıkabilirrrrrr tutimmmcanım sıkılıo sıkıntıdan laptopum klavyesini temizledim mübarek yemek listesi gibi cips artıkları,eti browni artıkları çıktı
red bull mu içtin perommm
Bana niye kimse cevap vermiiiiiii???
Mademmm unutacaktinn, beni neden yarattinnnn????
Mehtap ne zaman sayacaz didimmmmmm halloooo orda kimse varmikiiiii???? yoksa bir basimamiyim ben bu yalan dünyadaaaaaaaaa
Bundan sonra 15 gün boyunca böyleyim hah işte böyle
İki sıkıntımız olunca hemen negatif hayata küsmüş olarak adlandırılıyoruz zira.
Benim burda iyi gün ve kötü gün dostlarım var Allahtan hepsi de kadar pozitif bi insan olduğumu biliirrr
Ben bundan sonra mehtap saymak istiyommmm, bitecegini daha iyi anliyor insan sanki ne acayip ya
kim sana öyle dedi perim???
Bundan sonra 15 gün boyunca böyleyim hah işte böyle
İki sıkıntımız olunca hemen negatif hayata küsmüş olarak adlandırılıyoruz zira.
Benim burda iyi gün ve kötü gün dostlarım var Allahtan hepsi de kadar pozitif bi insan olduğumu biliirrr
haahha tamam o zaman Çağlom mehtap 16hakkaten böyle daha sevimli oldu yaa. Geçen aşkımın yanına gitmeden 3 hafta önce başlamıştım hazırlıklaraaa nası geçmişti hemennn, ay hiçbişi kalmadı yaaaa
Boşver canım benimm... Şu saate kadar anlamayan benim pozitif bi insan olduğumu hiç anlamasın zaten, çok kırıldım ama umrumda da değil, bazen insanlar yaşından büyük laflar ediyor işte sonra bide üste çıkıyorlar felan. Amaaaann boşver bana kötü gün dostu lazımmmm. Keyfimize bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?