335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bana niye kimse cevap vermiiiiiii???
Mademmm unutacaktinn, beni neden yarattinnnn????
Mehtap ne zaman sayacaz didimmmmmm halloooo orda kimse varmikiiiii???? yoksa bir basimamiyim ben bu yalan dünyadaaaaaaaaa

Bana niye kimse cevap vermiiiiiii???
Mademmm unutacaktinn, beni neden yarattinnnn????
Mehtap ne zaman sayacaz didimmmmmm halloooo orda kimse varmikiiiii???? yoksa bir basimamiyim ben bu yalan dünyadaaaaaaaaa

abuu kıyamam ben sannaaa sen öyle dedin eniştem öyle mi didiii annemmmm oyyyyyy tam tersi olacak tabii yaa sen yanlış demişin oniii kuzummmmmmmmmm

Bundan sonra 15 gün boyunca böyleyim hah işte böyle
İki sıkıntımız olunca hemen negatif hayata küsmüş olarak adlandırılıyoruz zira.
Benim burda iyi gün ve kötü gün dostlarım var Allahtan hepsi de kadar pozitif bi insan olduğumu biliirrr

Ben bundan sonra mehtap saymak istiyommmm, bitecegini daha iyi anliyor insan sanki ne acayip ya

kim sana öyle dedi perim???

Ben bundan sonra mehtap saymak istiyommmm, bitecegini daha iyi anliyor insan sanki ne acayip ya

kim sana öyle dedi perim???

haahha tamam o zaman Çağlom mehtap 16 hakkaten böyle daha sevimli oldu yaa. Geçen aşkımın yanına gitmeden 3 hafta önce başlamıştım hazırlıklaraaa nası geçmişti hemennn, ay hiçbişi kalmadı yaaaa

Boşver canım benimm... Şu saate kadar anlamayan benim pozitif bi insan olduğumu hiç anlamasın zaten, çok kırıldım ama umrumda da değil, bazen insanlar yaşından büyük laflar ediyor işte sonra bide üste çıkıyorlar felan. Amaaaann boşver bana kötü gün dostu lazımmmm. Keyfimize bakalımmmm

canım walla ben seni tanıdığım kadarı ile hep şen şakrak hayata pozitif bakan biri olarak tanıdım hepte öyle kal canım sana yakışıyor

ayyyyyy ben cok gec kaldim
uyumam lazim sabah erkenden kalkip ders calisacagim bütün gün, tatilimin son iki gününde birseyler yapayim bari 2tane sunum ve bir tane tez hazirlamam lazim daha benimmmm
haydin iyi geceler canlarim, cigerlerim, seviliyorsunuzzzz

Perim, balim, petegimmm yanlis yazmissin MEHTAP 15 ne 16si
oyy oyy kirilmis kiyamam sanaaaaaa
hepimiz taniyoruz bence birbirimizi artik az cok, o yüzden takmamak lazim bazi yersiz laflari..
Haydin kactim ben simdi gercekten, öpüldünüzzzzzzz

Sağol tutimmmmmmmm hikayemi dinledikten sonra hayata neden bukadar bağlı olduğumu daha iyi anladın zatenn sen de öylesin bitanem gülen yüzün hiç solmasınnnnn

Çağlommm haklısın arkadaşımm, iyi geceler tatlı rüyalar tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…