335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

slm kızlar...
askerim çarşıdaydı onunla konuşuyodum o yüzden yazamadım sizze..
açık ve güneşli bir pazar çok güzel ama aşklar askerde malesef :97:
onlar gelincede inşallah hep böyle süper güzel olur havalar..

Heyy kizlaaar
müzik esliginde ders calismayi özlemisimmmm az önce radyoda calan türküyü sizinle paylasmak istedim, kara bulutlar kalksin hemen topigimizin üstünden diye

[video=youtube;SHE-UINcD_I]http://www.youtube.com/watch?v=SHE-UINcD_I[/video]

geçmişi okudum ama pek anlıyamadım durumu...
ama dediğin gibi hemen kalksın karabulutlar...
şafak sıkıştırıyor zaten göbek atma zamanı

günaydın kızlarrrr...
bugün pazar hiç sevmiyorum pazarı böğğğk...
bende bugün tasarım yapacağım bir arkadaşımın ödevi varmış ona yardım edicem....uğrarım arada yanınıza seviyorum sizi...

dip not:şafak olmuş coni moni

bende temizlik yapıyorum tutim... arada gelip f5yapıp size katılıyorum
yarın iş olduğu için bende pek pazarları sevmem :97:
bide bende seviom sizi

ayy tatlım bir yapan olsa bende keyif yapmak istiyorum ama :97:
ben yapmazsam kimse yapmaz sonra kokarız allah korusun :86:

benim askim tam bir essekkkk
acikmis arkadasiyla mutfaga girip yumurta kirmak istemisler, arkadasi cikmis merdivene raftan yumurta aliyor askima atiyor askimda tutuyor tabaga koyuyor, cocuk gitgide dahada hizli atmaya baslamis yumurtalari ve en sonunda yumurta gözünde patlamis yavrucugumun gözü sismis kan toplamis felan
yemin ediyorum haylaz cocuklar gibi benim askim, dedim yarin birgün cocuklarin evde birbirine yumurta atarsa yapmayin diyemeyeceksin utan kendinden asker oldun hala yaptiginiz seylere bak hala gülüyor delim

slm kızlar ben geldim ay inanamıyorum yaa askerlerimizin gelmesine hemen hemen 16 gün kaldı.bende hazırlıklar yavaş yavaş başladı haftaya evime gidip temizlik yapacam evimi ve kendimi hazırlıyacam

Yüksekova

Yüksekova’da patlama
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 21. Jandarma Sınır Tugayı Komutanlığı yakınlarında bir ses bombasının patlaması sonucu maddi hasar meydana geldi.

selencim keske paylasmasaydin canim..
cok sükür birsey olmamis ne mutlu ama aramizda hakkaride askeri olanlar var üzülmelerini istemem..
o manseti görmek bile insanin icini bir tuhaf yapiyor ya
Allahim korusun tüm askerlerimizi..

değişik bi yaklaşım olmuş. ben paylaşmadığım sürece haberleri olmayacaksa tabi ki paylaşmam.

değişik bi yaklaşım olmuş. ben paylaşmadığım sürece haberleri olmayacaksa tabi ki paylaşmam.

aksam zaten haberlerde bas bas bagirirlar canim elbet haberleri olur,
ama buraya girdigimizde aniden karsimizda Yüksekovada patlama mansetini görünce( ki benim askerim hakkaride degil) insanin beyninden kaynar sular dökülmüs gibi oluyor..
Yanlis anlama lütfen sana karsi bir tepki degil benimki..
benim hislerim böyle sadece, cok hassas oldugumuz bir konu bu..

Son düzenleme:
offffffffffffff ne oldu bu topiğe böyle yanlız kaldım bugün burda ...perim ders çalışıyor ona lafım yok eeee diğer hanımlar nerdeee???
küstüm sizeeeeeeeeeeeeee.

offffffffffffff ne oldu bu topiğe böyle yanlız kaldım bugün burda ...perim ders çalışıyor ona lafım yok eeee diğer hanımlar nerdeee???
küstüm sizeeeeeeeeeeeeee.

bende ders calisiyom tutimmmm:120:
hatta tezimin cogunu bitirdim.. bir sayfam kaldi sadece onuda ilerleyen saatlerde kuvvet bulursam yazacam yoksada yarin bakarim yine simdi cip cip yapmaya gidiyorummmm, sonra buradayim kacma biyere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…