335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

önemli değil canım aa eminönüne annemle çok gideriz arada toptancılara falan bakarız teşkkür ederim cnm bilgin için evet bende kendim uğraşmak istiyorum arkadşlarım için benden hatıra olsun istiyorum...

perim sen delimisin tek başına nasıl bakcan ameliyattan sonra kendine enişte gelsin en azından o dursun başında canım...keşkem yakın olsak ben refekatçı kalsam yanında

bende küçükken oldum bademcik ameliyatı ufacıktım o zaman 5 yaşında falan...
birde ben dişlerimden çok çektim maaşallah kendi dişlerim ama ortodonti tedavi gördüm 1 sene ağzımda tel durdu iyikide yaptırmışım

Son düzenleme:
malesef 335 im ben hiç anlamıyorum rüya tabirinden :44:
iyi geceler canım... yinede sen rüyanda askerini gör hasret giderirsin birazda olsa

canım sararma yada şişme olmadı bende yani dişimdeki şişlik hariç... dkiş yerlerinde hafif ağrı oluyor tabi sonuçta operasyon :44: ama yinede kurtuluyorsun o yüzden sürekli ağrı sızı çekmektense bi kere ağrısın geçsin bence

Oyyyyyy canım bennimmmm, kurban olurum o düşüncene bitanemm, senin beni düşünmen yeterrrrrr

ben bide nazar boncuklu bileklik yaptım kına keselerinin içine koymak için hatıra olsun istedim

annesi deil kz ananesi
blmiyorm canm zatn bnm rüyalarm hp bi karışık nası bi bilinçaltım wrsa

ayy sorry annesine allah ömür versin o zaman
canım bende öleyim sanırım çok özlemden böle oluo.. çünkü bende saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar

Oyyyyyy canım bennimmmm, kurban olurum o düşüncene bitanemm, senin beni düşünmen yeterrrrrr

perimmm

ben bide nazar boncuklu bileklik yaptım kına keselerinin içine koymak için hatıra olsun istedim

wowww harikasın süper bir düşünce... :13:

annesi deil kz ananesi
blmiyorm canm zatn bnm rüyalarm hp bi karışık nası bi bilinçaltım wrsa

hayra yor gitsin rüyalar nasıl ve neye yorarsan öyle olurmuş bu yüzden ben ne zaman rüya görsem hayır olsun diyorum geçiyorum rüya tabirlerine bile bakmam bu arada iyi geceler cnm

Son düzenleme:
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
335dc,Tuti+,emayn+,Perisoko,CagLo+,ududub,selenn+,Mayra,

tutim rus grünümlü türküm
emayncm çok geç buldn bizi ama sevdik seniiii
perisoko nese hallettk aramzdaki şeyi
çaglommm esmer gzelm
ududub geçmiş olsn canm bnmde dişlerm bi tuhaf hep dert hep dert başıma :84:
selencmm canm inş.. en dogru kişiyi bulucaksn seni seviyorz
mayracm masum gzeellik saç knusunu knuştuk o renk boyanck tmam

İYİ GECEELER HEPİNİZEEEEEEEEEEEEEE

a misoları unuttum az yiyinde üye olun şuraya

TUTİM canım çok saol kociş gelmeden kendimi tamir ettireyim dedim.sende ihmal etme muhakkak

haklısın canımm bende aşkımın gelmesini bekliyorum beraber gidelim dr elimden tutsun canım acımasın diye

töpe töpeee puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yunan görünümlü de bare kız rusları hiç sevmem

evet 335 im geç oldu ama olsun,bende sizi çok sevdim...
iyi geceler tatlım... rüyanda sevdiğini gör inşallah amin

saçlarımın dipleri çok geldiği için saçımın dibi çok kaşınıyor temiz olduğu halde saçlarım biran önce dipleri yaptırmam lazım
bu arada kızlar size bişe sorcam siyah oje hakkında ne düşünüyorsunuz ??? çokmu satanist gibi olur...

hoşgeldin özom...
çocukluğumuzdan beri bu pzr akşamları banyo muhabbeti varya süper
cmtsi duş almış bile olsam pzr illa yine alıcam ertesi gün okul veya iş varyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…