- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.961
ayy canıma rada görmemişim yazdığını kusura bakma :86:
ben bütün malzemeleri eminönünden aldım canım.. biz tül aldık metre ile bide taşlı taçlar aldık.. teyzem annem ben o tülleri taçlara diktik... üstlerini biraz kabarık dursun diye büzdürdük falan... ama bu tarz şeyleri kendin yapması hem daha zevkli hemde tam istediğin gibi bulamıosun hazırlarda
Benim de bademcik ameliyatı olmam gerek. Sıkıntılı bi ameliyatmış bian önce yaptırmalıyımmmAnnemlere ve aşkıma da söylemicem, çok akılları kalır, yalnız yaşamanın en kötü yanı bu işte, arkadaşlarımı da uğraştırmak istemem :44:
dün gördm zaten cnm çok mutlu oldmmalesef 335 im ben hiç anlamıyorum rüya tabirinden :44:
iyi geceler canım... yinede sen rüyanda askerini gör hasret giderirsin birazda olsa
nebiliyim canım ya biraz korktum açıkcası biraz yüzde gözde şişme sararma oluyormuş dikişler bir hafta sonra alınıyormuş bu süreç içerisinde ağrın oluyormuş.umarım çok fazla sıkıntı yaşamadan hallederiz..
önemli değil canım aa eminönüne annemle çok gideriz arada toptancılara falan bakarız teşkkür ederim cnm bilgin için evet bende kendim uğraşmak istiyorum arkadşlarım için benden hatıra olsun istiyorum...
perim sen delimisin tek başına nasıl bakcan ameliyattan sonra kendine enişte gelsin en azından o dursun başında canım...keşkem yakın olsak ben refekatçı kalsam yanında
bende küçükken oldum bademcik ameliyatı ufacıktım o zaman 5 yaşında falan...
birde ben dişlerimden çok çektim maaşallah lendi dişlerim ama ortodonti tedavi gördüm 1 sene ağzımda tel durdu iyikide yaptırmışım
dün gördm zaten cnm çok mutlu oldmama vefat eden ananesinide gördm :26:
önemli değil canım aa eminönüne annemle çok gideriz arada toptancılara falan bakarız teşkkür ederim cnm bilgin için evet bende kendim uğraşmak istiyorum arkadşlarım için benden hatıra olsun istiyorum..
annesi deil kz ananesi
yani rüyada ölü görmek geride kalana ömür verir derler ama tabi bu yarinin annesi olunca ayrı bi anlamı varmı bilmiyorum :44:
annesi deil kz ananesi
blmiyorm canm zatn bnm rüyalarm hp bi karışık nası bi bilinçaltım wrsa
Oyyyyyy canım bennimmmm, kurban olurum o düşüncene bitanemm, senin beni düşünmen yeterrrrrr
ben bide nazar boncuklu bileklik yaptım kına keselerinin içine koymak için hatıra olsun istedim
annesi deil kz ananesi
blmiyorm canm zatn bnm rüyalarm hp bi karışık nası bi bilinçaltım wrsa
TUTİM canım çok saol kociş gelmeden kendimi tamir ettireyim dedim.sende ihmal etme muhakkak
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
335dc,Tuti+,emayn+,Perisoko,CagLo+,ududub,selenn+,Mayra,
tutim rus grünümlü türküm
emayncm çok geç buldn bizi ama sevdik seniiii
perisoko nese hallettk aramzdaki şeyi
çaglommm esmer gzelm
ududub geçmiş olsn canm bnmde dişlerm bi tuhaf hep dert hep dert başıma :84:
selencmm canm inş.. en dogru kişiyi bulucaksn seni seviyorz
mayracm masum gzeellik saç knusunu knuştuk o renk boyanck tmam
İYİ GECEELER HEPİNİZEEEEEEEEEEEEEE
a misoları unuttum az yiyinde üye olun şuraya
özom saatler olsun...
hey maaşallah topik canlı canlı ve kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?